Oskab keegi öelda, kas on normaalne kui autokool võtab minu käest ära kõik dokumendid (nt.õpingukaart ja see paber, mis tõestab, et mul kooli sõidueksam sooritatud) enne esmaabi väljaõppe koolitust?? Tundub kahtlane, et kuidas ma siis pärast esmaabi läbimist tõestan, et mul kõik muud vajalikud õpped ja eksamid läbitud on...
Ütleme siis nii, et peale seda kui nad minult ühe koolituse eest raha võtsid, aga koolitust ei andnud ning ma hakkasin uurima, et miks ma koolitust ei saanud-kirjutades neile sellekohase meili, siis sain kurja kõne, et nemad tulevad mulle vastu ja miks mina nüüd neile sitta keeran... kui paberitega kooli läksin võeti kõik minu käest ära ja öeldi, et enne ei saa midagi kui esmaabi ka läbin, aga ei tea, millal see toimub, et küll võtavad ühendust...milleks aga oli vaja paberid ära võtta kui need on terve kooliaja minu käes olnud????
NB! Võite mind rumalaks pidada, AGA teilt pole ma veel ühtegi tarka vastust saanud!
sinu jutust õhkub kerget närvilisust. ma arvan, et kui inimesele midagi arusaamatuks jääb, siis kõige targem tegu on küsida asjaomaste käest. meie siin ju antud probleemi tagapõhja ei tea. kirjutad midagi saamata jäänud koolitusest, samas jätad mainimata, mis koolitus see oli. ausalt, mul ei karga küll pähe, mis koolitusi veel autokoolis peale med koolituse tehakse, mille eest eraldi raha kasseeritakse. äkki uue liiklusseadusega on midagi lisandunud? nii et ikkagi on targem kooliga asjad joonde ajada, mitte siin ootustele mittevastavaid vastuseid oodata ja siis solvunut konstanteerida, et võite mind rumalaks pidada, aga teilt pole ma veel ühtegi tarka vastust saanud! ei saagi saama. kui küsimus rumal ja arusaamatu, siis enamus vastuseid on kahjuks samasugused.
Internetifoorum pole nüüd küll koht, kust sellise murega adekvaatset abi otsida. Õpingukaart jääb alati autokoolile, kes peab seda pärast sinu lõpetamist veel 5 aastat alles hoidma, selles osas nad sinu vastu ei eksinud. Kui sul aga on probleeme mingite koolituste saamata jäämise või õppekvaliteediga, siis selliste muredega tuleb pöörduda Maanteeameti poole, kui kooliga lahendust ei leia.
On mingi seaduse viide selle kohta, et õpingukaart jääb autokoolile???
See on sama jabur kui sünnitunnistus peaks jääma sünnitusmajale (-haiglale).
Minul on autokooli õpingukaart (õigemini autokooli lõpetamise tunnistus) minu käes ja jääb ka minu kätte.
Pakun, et teemaalgataja jätab midagi olulist mainimata.
minul polnudki ühtegi paberit terve kooli vältel enda käes ja kool sai läbitud aga esmaabi ei kehtinud.öeldi ,et kas ootan kuni autokoolis esmaabi või lähen ise kusagile tegema. tegin siis ise ära ja peale seda väljastati mulle alles kõik paberid ja asjad.autokooli ei tohtivat väljastada enne kui kõik asjad ilusti tehtud.