Leian mina Vehos müüdava imehinnaga uue malli vähesõitnud sitika C4.Ma pole kunagi prantslasi soosinud kuid mõtlema pani siiski mõistlik hind,väike läbisõit ja tehase garantii ning jäin lootma tehnika ja kvaliteedi arengu peale.Kusagilt foorumitest infi ei leia aga võtsin erinevatest allikatest paralleeliks sõsarmudeli Peug308.Sealt sain teada,et see kasutab BMW ketiga mootorit,mille nõrgaks kohaks on paigast nihkuvad vända ja nuka hammakas,mis pidavat võllil istuma ilma kiiluta.Kas sitikal sama mootor?
Aga teemasse edasi.Sarnaseid mudeleid mobile.de -st otsides ei leidnud ma ka nii head hinnasuhet.Huvi tekkis ja kohale ma läksin.Kohe kui kasut. autode salongi uksest sisse astusin leidsin ma eest nimetatud mudeli,millel kapoti esiosa värv kobrutas täiega.Vaatasin järgmist -see tundus Ok.Juurde tuli müügimees ning küsisin talt ,et mis nende kapottidega on.Vastuseks tuli,et mingi metalli töötluse viga ning see likvideeritakse garantii korras.Lähemal vaatlusel sain aru,et sellel järgmisel oli jah see viga juba kõrvaldatud.Siis panin tähele alla iluvõrele "nipukatega" tõmmatud plastikut-"Misasi see veel on?"...asi selles,et seal on radikas ventikaga segamini aetud -nimelt ventikas asub ees pool ning et meie talvistes oludes iluvõre vahelt sisse sattuv lumi ei ummistaks ventikat,siis selle ennetamiseks ongi see plastikjulla.Osadel salongi autodel oli see junn pagasiruumis.Kas on keegi teemaga tuttav?
Mulle tundub,et neid probleeme ette ei nähtud ning kui need tekkima hakkasid,siis kas mitte selle kapoti pealt kobrutava värvi põhjuseks pole mitte ülekuumenenud kapoti alune- või ma eksin? Ehk on siin mõni teadjam vend ning julgeks seda autot,vaatamata ebaõnnestunud mootori ja ventika valikule,mulle siiski soovitada.Krt küll,täitsa pekkis-kas siis jääbki see prantslaste jant kestma vä?