Kuule pisikese m****ga fotograaf, mitu autot siis Sina sinna mahutanud oleks? Asjaolu, et keegi koomik on sinna suutnud kolm parkimiskohta maalida, ei tähenda, et sinna üle ühe auto ära mahuks. Äkki parkis korraks jne jne. Närvi ajavad sellised argpükslikud fotograafid, kes proovivad mingist pseudoprobleemist hetkekuulsust välja imeda. Keegi kunagi ütles siin analoogse teguviisi kohta väga õigesti: "Kui oled mees, lähed räägid "rikkujaga", kui oled väike tüdruk, lähed mängid keksu!"
Ka mulle on arusaamatu selle pildi postitamise mõte, kuidagi paremini nagu ei oskakski olukorda lahendada, aga äkki mul ka see EGO sündroom? Muide IS on nii piisavalt väike masin, et sinna mingi suure EGOga inimene ära ei mahu kuidagi.
Karvanejakole on kade et keegi sai pildile ehtsa niiöelda pisikese m****** autoomaniku poolt pargitud auto.Kuidas karvanejakole reageeriks siis kui tuleb öhtul koju laps viriseb autos toidukott vaja tuppa viia ja siis avastab et temameelest korralik parkija on parkinud tema koha kinni.mind igaljuhul ajab selline asi närvi ja alati kui näen siis käin ka ytlemas.kas sellest aru saadakse on asi omaette
Kui see on mõnes kinnises-hallatavas parklas, siis tee kõne parkla haldajale. Tavaliselt tuleb selle peale pamper kohale ja lexusemees läheb lexusele lähimasse tasulisse parklasse järgi. Arvele ka muidugi.
Vaata karvanejakole, olen rääkinud ja räägin ka edaspidi selliste inimestega ja siiani on 90% olnud sellised ahvinimesed, kes hakkavad kätega vehkima ja ei suuda suhelda vaid häälitsevad aga ma olen siiani peale jäänud. See mis pildil, pole ok, olgu või 5min.
Küsin siis natuke teistmoodi, et kõik ajudeta inimesed ka aru saaksid, kas korralik parkimine kohale nr 11 ( mis pildi järgi on liiga kitsas ja kõrvalolev auto on pargitud joone kõrvale) oleks võimaldanud kohale nr 9 ja 10 täiendavalt kellelgi parkida?!
AS ongi tubli inimene, tema lähebki ja räägib "rikkujaga", mitte ei risusta foorumit mõttetute fotodega ja nii peabki, kui leiad miskit valesti olevat, tulebki nii talitada, mitte kardina tagant salaja pilte teha.
nii-nii, kui tegu oleks minu kohaga, siis vaadake AS kommentaari.
Igaks juhuks lisan ka siia, et ei kiida risti-rästi, üle joonte vm viisil valesti parkimist heaks, kuid veel nõmedam on teemaalgataja püstitatud lähenemine asjale.
Ega siis see, et ei mahu, ei luba veel valesti parkida. Kui ei mahu, siis otsi selline koht, kuhu mahub.
Nagu näha, siis siin leidub veel õigustajaid sellisele parkimisele. Järgmine kord laseb see pohhuist õigustajale rõdu vahelt kõrge kaarega krae vahele ja ütleb, et ei viitsinud õigesse kohta minna ja siit on mugavam...