Seat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Seat Alhambra käivitub, käib minuti-paar, siis sur

rayastero
21:14 29.06.2013
Auto- Seat Alhambra (2001) 1,9 TDI (85kw) manuaal. Probleem- käivitades käivitub, siis käib mõne minuti ilusasti, siis sureb välja. Uuesti käivitub raskelt. Kui seisab veidi, siis käivitub jälle, aga sureb uuesti välja. Teist võtit olen proovinud, sama jama. Kes oskab öelda, millised on levinumad vastused sellistele sümptomitele? Palun viidake varasematele sarnastele teemadele, otsisin, aga ilmselt mitte õigest kohast. Tänud ette!
tm171
20:41 17.07.2013
Kütusefilter? Omal esinenud pole, aga oma loogikaga esimene asi, mida kontrolliks.
rayastero
12:29 18.07.2013
Tänud vastuse eest! Kahtlustasin isegi kütusefiltrit, sest auto oli äsja ostetud ja filtrit veel vahetada ei jõudnud.
Arvuti näitas aga kolme viga (immo, väntvõlli (või oli see nukkvõlli) otsa andur ja veel ühe anduri viga (õhuga seotud)). Pärast nende nullimist käivitus auto ja sõidab senimaani (ptüi 3x). Ma ei oska öelda, kas see on asjaga seotud kuidagi, aga hiljem avastasin, et tagumise ukse tuli ei põle ja kesklukk ei tööta. Oli juhe puru. Ma ise arvasin, et võimalik, et juhtmest läks immo peale, sealt siis vägisi käivitades tekkisid andurite veateated, aga pole kindel.
marti00
12:56 16.02.2014
Tere, vaata üle mootori relee
expertinimene
13:58 16.02.2014
kas siis kui ta välja sureb on õrnalt mingist susinat kuulda?,kui on siis võib summutis kondents olla külmunud,mul oli audi q7 selline jama.
Kanad
14:05 16.02.2014
viga võib olla ajus, on oksüdeerunud ja niiskuse käes hakkab jamama