Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

autokool erivajadusega inimesele

algaja02
16:27 17.07.2013
Tere!
Olen seniajani arvanud, et ühegi mootorsõiduki rooli mina kunagi ei roni.
Ausalt öeldes teadsin seni, et minu terviseprobleemidega ei oleks see vist üldse ka võimalik, täpsemalt polnud uurinud. Olen pärit ka ilma autota perest ning humanitaarina lootusetult tehnikakauge, mistõttu ma pole varem isegi kaalunud võimalust autokooli minna. Nüüd on tohtritega nõu pidades selgunud, et ilmselt ma võiks (vähemasti teoreetiliselt oleks mõeldav) siiski saada juhiloa, mis lubab juhtida automaatkäigukastiga autot. Vähemasti võiks proovida ning kui tundub, et asi on ikka väga vaevaline ja lootusetu või rahaliselt täiesti üle jõu käiv (sest ilmselt läheks tarvis X-arv sõidutunde), võib ju autokooli ka pooleli jätta. Igapäevast autojuhti ei saa minust ilmselt küll kunagi ja kogu argipäeva-olme on korraldatud nii, et saan jalgsi/jalgrattaga/ühistranspordiga hakkama, aga mõnede elus ette tulevate olukordadega toimetulek oleks selgesti mõneti lihtsam, kui oleks võimalik aeg-ajalt siiski ise sõita. Seni mulle abiks olnud sõbrad-tuttavad-autojuhid on kas a) pereemaks/isaks saanud ja pole enam aega oma eraelu kõrvalt mul abiks käia, b) vanaks ja haigeks jäänud või koguni ära surnud, c) Eestist ära kolinud. Seega olen sunnitud mõtlema ka sammudele, mille seni enda jaoks täiesti välistasin.
Millist autokooli Tallinnas võiksite soovitada? Kas mõni autokool või konkreetne sõiduõpetaja on teistest sobivam kerge liikumispuudega ja muidu saamatu, kogu auto-asjanduse suhtes seni täiesti ignorantse ning mitte ka enam esimeses nooruses inimese jaoks?
professor_sammaljalg
11:29 20.07.2013
ma arvan, et tänapäevase kapitalismi ning tiheda konkurentsi tingimustes on iga autokool uue õpilase üle rõõmus, seega vali netist välja endale mugavaima asukohaga autokool, kus automaatkastiga õpet pakutakse ning võta julgelt ühendust
Tasub katsetada
11:42 20.07.2013
Ei hakka konkreetset autokooli soovitama aga tean et Autosoit OÜ'l on programm/koolitus "Koos liikvele". Link http://www.autosoit.ee/esitleti-uhisprojekti-koos-liikvele/.
Arvan et tänapäeval on väga erinevaid võimalusi sõiduõppeks ning proovida tasub igal juhul.
Soovin edu!
autokoolispets
13:36 20.07.2013
e-autokoolitus täna väga sõbraliku hinnaga ja kindlalt parim kool Tallinnas
autokoolispets2
20:37 11.08.2013
E-autokoolitus käib juba ise kommentaare kirjutamas, sest keegi teine midagi head nende kohta ei räägi. Sealt hoia heaga eemale, Googelda natuke tolle kooli juhataja nime ja otsusta ise.