Minul on Tahoe ja see võtab mitme aasta keskmiseks 18 l/100 km.
MITTE KUNAGI ei ole ma saanud alla 15 l/100 km.
Sõidan normaalselt, teistele jalgu ei jää, aga hullult ei kihuta ka.
Linnas (Tallinnas, kus on valgusfoore ja teisi autosid ka) olen maks talvel saanud kuluks mingi 22-23 sajale.
Maanteel suvel väga rahulikult sõites 15 kanti.
Auto on hooldatud ja korras.
13 ehk on võimalik saada nendel uuematel Tahoe-del, millel see silindrite välja lülitamine (aga sedagi tagant tuulega :) ja maanteel), aga vanematel mudelitel....
No mina ei tea.
Nagu siin ühes teises teatud teemas mingid Audi A8/S8 vennad kukkusid väitma, et nende 4.2 V8d võtavad linnas 8 liitrit sajale....
Erkki, tea, et Audi V8 võtab linnas 15. Aga rahaliselt saan ma väga lähedale 8/sajale, kui sõidan gaasiga. Katsetatud. Võrdlus siis rahas, mitte liitrites, kokkuhoid peitub gaasi hinnas. Seadme tasuvusaeg umbes aasta, lihtne.
Eelnevalt keegi mainis S8 -t. Minu S6 on vägagi hooldatud ja ütlen ausalt, et maanteel võtab rahulikult sajaga sõites 9-10. Talvel võib tulla isegi 11 l. Tallinnas saan normaalselt sõites keskmine 13, 14, aga näiteks Haapsalus, kus tänavad lühikesed ja ainult gaas ja kohe peatselt pidurda tuleb mitte alla 17 l. Kui tallad siis saab linnas ka umbes 23 keskmiseks. Jah kui mõni otu kirjutab et S8 võtab linnas 10 l. siis on see lollus.
Uurige tehase andmeid enne.
Phaeton 4,2 V8 sama mis A8, isegi maanteel 200 km jutti cruisiga sõites ei kuku ühe otsa keskmine alla 10 L. Seetõttu on raske uskuda ka Tahoe keskmist 13
Saladuskatte all võin öelda et panin rakvetes statoilis paagi silmini täis sõitsin tln sadama statoili ja panin uuesti silmini ja nüüd võrride omanikud paaki mahtus 11.8 l lisa. Saan kütuse tsekkidega tõestada. Aga eks ikka leitakse vabandusi sest aju keeldub uskumast. Marsruut rakvere .viitna Arturis söömas ja tallinna sadam kiirus 95 km h.