Peugeot

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Peugeot 3008 rõõmud ja mured

saalsaaler
19:51 04.10.2013
Juhtus nii ,et peresse tekib Peugeot 3008 1,6 diisel,2011 aasta.
Millega peaksin arvestama
.
23:19 04.10.2013
Vaata, et linnas liiga palju ei törista ilma tahmafiltri (FAP prantslaste terminoloogias) puhastustsüklit läbimata. Auto käsiraamatus tõenäoliselt on juttu selle kohta.
heh
21:32 07.10.2013
Vahel harva pead tanklas käima. Ning kord aastas tasub ikka hooldusest läbi käia, et värske õli sisse vahetada. Ja loomulikult saad nüüd mõnusat sõitu nautida:)
jarru
23:39 07.10.2013
Lausa loteriivõit, sest selle margi tagasilla remondiks on lausa eraldi firma asutatud. Salongi soojendusmootoreid osta kohe mitu, vähem jooksmist. Eks ülejäänu kannatad ka välja. Mina õnneks nägin neid kannatusi tuttava autohuvilise kaudu ja hoian prantslastest kaugele.
Tanel.
07:32 08.10.2013
Hea auto ju kui ainult üks firma suudab kõik tagasillad ära remontida!
pidurile
08:28 08.10.2013
räägi mulle ka seda 3008 tagasilla juttu, millest selle mudeli omanikud ise ei tea midagi... või oli see nüüd selle "tuttava autohuvilise" autol:) lasteaed!
bremse
11:14 08.10.2013
Kas sellel pole mitte vana Audi 80-ga sarnane tagasild? Teistel Pežoodel küll on. Mis seal laguneda? Salongi soojendusmootor on sama, mis enamusel saksa autodel.
Gaalgaaler
12:08 08.10.2013
Mul poiss sõitis sellisega 70000 km sealhulgas palju kruusateid .
Ei kuulnud küll ,et midagi lagunenud oleks
jarru
12:12 08.10.2013
Kui prantslased on teinud viimase aasta jooksul arenguhüppe, siis pean nurka punastama minema. Mina ei ole ise läbi elanud prantsuse autode jamasid, kuna jah on sattunud sellised autod mitmele tuttavale, kes ainult kiruvad. Aga raha välja käidud ja raske teha tarka otsust, mis rahakotile ei mõju. Oodates oma autoga õlivahetust, rääkis tuttav töökoja omanik lisa, oli just maha võtnud salongi ventilaatori ühelt poekotilt. Auto 3 aastat vana ja selle vent. mootori puksid plastkorpuseni läbi. Pidi olema metalli kokkuhoid. Veidi vales kohas hoiavad kokku? See ju töötab pidevalt sõidu ajal. Tagasillast? Kiige laagrid väsivad ruttu, nõellaagrid, veidi suuremad, kui õmblusmasina peavõllil. Ja see töökoda oli päris, mitte lasteaias.
Veelkord toonitan, et kui prantslased on teinud läbi arenguhüppe ja toodavad mittelagunevaid autosid tegelikult, siis lähen nurka punastama ja paar korda minutis lajatan endale ka piitsaga. No et asjale sära lisada. Mitte et masohhist oleks. Edu.
Veel meenub, kuidas tuttav neiu palus vaadata, kas aku klemmid oksüdeerunud. Plastkatted tehtud ühekordseks kasutamiseks, igal juhul eemaldusid tükkhaaval. Vaatas pealt ja arvas, et vaja marki vahetada, enne kui suuremad üllatused kohal. Auto oli alla aasta vana. Citroen c3. Ja kui mina kirjeldan oma tähelepanekuid, sõimatakse kah veel. Aga jah, võib-olla paljud tahavadki õppida OMA vigadest, sel juhul jällegi vabandan objektiivsuse pärast. Kindlasti kohal ka need, kes ütlevad, et teema oli pesukotist, mitte sidrunist. Enamus juppe neil ühised. Vaatan naabrite autosid, mitte ühtegi prantslast. Volvod, Subarud, Audid. Krt, enamus neliveolised ka. Mis neil viga on? Mõtlen omanikke, et nad ei taha Peugeot misiganes numbriga. Siin muidugi talvel tuiskab ka, küla värk.
Teadmiseks veel, et Nissani kvaliteet langes alles peale seda, kui ühines Prantsuse autofirmaga. Nissani kummardajad vahetasid marki. Peab tunnistama, et V6 oli tasemel mootor Nissanil. Aga ajad muutuvad. Ja on leitud ka Nissani kapoti alt renoo romb, on see normaalne?

605
12:29 08.10.2013
Sellel peaks olema nn golfi tüüpi tagasild, mis kinnitub kahe puksiga kere külge. Mida seal siis remontida?
Kaubiku omanik
12:34 08.10.2013
Viimaele.
See on asjalik ja õige jutt.
Olen omanud PSA kaubikut ja sellist paari aasta vanust ja lagunemise spetsjalisti annab ehitada .
Kaubiku tagauksed on nii õhukesest plekist et murduvad ukse hingede juurest ära. Lisaks veel täiesti praak sidur mis sõitis uuel autol aasta ja paari aasta pärast käigukasti täis remont (Ei kuulunud garantii alla) . Selle tulemuseni on vaja pidada uut autot vaid paar aastat. väikseid vigasid ei viitsi kirjutada ,neid oli ridamisi.
MÕTETUD KÄULAD .
prantsuse käulad
12:53 08.10.2013
Eks igaüks kiidab enda ostetud pilli ja peab teiste targutusi lolluseks,kuid ehk vaataksite liikluspilti ja ütleksite,kuhu on kadunud kõik 207,307,407 mis olid müügihitid?Miskipärast pole näha.... ülla ülla
elikkä
14:02 08.10.2013
et siis objektiivne ongi panna ühte patta kõik erinevad margid ja mudelid, kuna need on toodetud kuskil kindlas riigis?
Et kui nt Corollat toodetakse Türgis, siis peab seda autot kehvaks pidama? Või kuna see mark on üle promotud, tasub loomulikult takka kiita?
Meie perest on läbi käinud nii Audi, Toyotsid kui Peugeot'd, kuid kaks esimest külastasid remondipunkte erinevate muredega oluliselt tihedamini kui Peugeot, seega isiklikult võin järeldada Peugeot paremat kvaliteeti.
morpheus
14:27 08.10.2013
Alustame sellest, et kellel kogemusi pole, ei ole mõtet ka jahuda. Ostsin 11 kuud tagasi omale 3008, 1,6 mootoriga bensukas, tänaseks läbisõit 40000 km (peaks vist sõitmist piirama hakkama). Sõitnud sellega Eestis ja mujal Euroopas pikki otsi, lühikesi otsi, kruusateed, asfaltteed ja ka metsas on käidud. Ehk siis auto on saanud stbiilselt igapäevast kasutamist. Selle aja jooksul tekkinud vead: 1 kord mootori klappide reguleerimine, 1 stabilisaatori kont. Kõik ülejäänud asjad töötavad. Unustage ära see tagasild, Peugeot kaubikutel on torsoonidel tagasild, mis kestab ca 150 000 km, seejärel vahetatakse kulunud detailid välja ja tehakse sild määritavaks ning järgmised 300 000 km on hooleta. Peugeot 3008 EI OLE TORSOONidel sild, on tavaline puksidega ja ei midagi keerulist.

Vead: tagaistujal ruumi vähe ja minu sõiduasendis jäävad A piilarid häirima. 1,6 bensukas võtab suhteliselt palju kütust ja on jõuetu aga sellega olin autot ostes arvestanud.

Vastupidiselt sõprade nö saksa markidele on minu Peugeot väga hästi vastu pidanud ja olen rahul.
jarru
23:18 08.10.2013
Just, lõpetame selle oma riista kiitmise, ega me ju avalikud teenusepakkujad ole. Muuseas Autobild soovitab hoiduda.
605
06:53 09.10.2013
Autobild on väga kallutatud saksa autode poole. Vahepeal oli juba vastik lugeda, et kiideti AINULT saksa autosi, ja teised old nende arvates rämps.
jarru
08:38 09.10.2013
to:605 täpsustuseks.
Kirjutan siis välja need kallutatud "Saksa" autod, mida soovitatakse osta.
Mazda2, Toyota Prius, Honda CR-v, Toyota Avensis, Subaru Forester, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Suzuki Jimny.
EI soovitata Dacia Logan, Mercedes-Benz ML, Opel Corsa, Ford Galaxy, Mercedes E-klass kuni 2002a , siin veel 6 prantsuse mudelit, neid ei sobi nimetada konkreetselt, eks. Siis nende omanikud arvavad, et ehk ei ole see nende auto seal nimekirjas, vaid naabri. Ah vahet pole, nagunii nimekiri kallutatud.
Pange nüüd tähele: Panen ka viite, et ei peetaks mu juttu paljasõnaliseks ja soovitan seda teha ka edaspidi teistel väitlejatel.
Autoleht nr.538
jarru
08:53 09.10.2013
Ja nüüd kõik Autolehte materdama.
Morpheusele: Sinu jutust koorub välja, et just Peugeot kaubikud toodeti mitte kestma. Ehk on seal ka oma loogika, enamiku neist ostab ju firma ja firmale lausa meeldib remondi kulusid näidata, seda vähem peab makse maksma ju. Palgafondilt.
Ma ei lähe seletama elektroonikafoorumisse. Ega ka hambaarstide omasse näiteks. Ja veel paljudesse. Kuna tunnistan, et ei valda neid teemasid. Haridus mul autoalane. Kellel veel siin? Siidiuss? citrus? Veel keegi? Tere, kolleegid.
jarru
09:10 09.10.2013
Lähiajal otsin välja selle reklaami, kus kutsutakse prantsuse autosid vahetama tagasildu, kuna laoseis suur remonditud sildadel. Võimalik, et ei kutsuta sinna firmasse 3008-t. Enamus prantslasi siiski saavad kutse? Või kui äkki keegi leiab selle reklaami kiiremini? Oli Autolehes, kuid ei mäleta, mis numbris.
Mul tekkis juba sportlik huvi teema vastu, ise eelistan Audi Q-t.
bremse
10:21 09.10.2013
Mu teada jäi nõellaagri ja torsiooni teema 90-ndate lõppu. Sa jarru oled minevikku kõvasti kinni jäänud. Sellegipoolest oli tegemist andeka lahendusega salongi ruumi säästmisel. Ometi pidas see süsteem kenasti vastu ka. Vaata, kuidas Jaapani autodel vedrud pagassi ruumi röövivad ja siiani välja.
Kui sa oled nii kõva autoehituse asjatundja, siis kuidas sa saad ometi saunas naiste jutte tõsiselt võtta fakte arvestamata? Muideks, Nissanil tekkisid probleemid enne Renaultiga ühinemist. Peale Renoo toetust on Nissan kui autotootja jälle maailmakaardil.
Olles "kogemata" saanud prantslase maitse suhu, ei loobu ma sellest maitsest niipea. Sellest võiks pikalt pajatada, kuid meelerahu annab mulle teadmine, et auto on mugav, üle keskmise töökindel ja funktsionaalne. Teiste arvamus ei loe, rahu nendega,.
jeeshh
10:47 09.10.2013
Prantsuse auto ja töökindel? Kindlasti mitte meie kliimas. Oli pikk kogemus ühe debiilse Peugeot 206-ga ja pärast seda käin mina neidst küll kaarega mööda.
elikkä
11:43 09.10.2013
jeeshh-le soovitaks peale 206 kogemust proovida nüüd mõnd selle sajandi Peugeot mudelit! Või hakkame taas lahkama millised olid teatud Saksa ja Jaapani marki "vastupidavad ja ilusad" mudelid 90-ndatel?

jarru-le soovitaks lihtsalt vahelduseks foorumi läbustamisele elusat naist proovida, kes võtaks ehk pinged maha :)
Rahvaesindaja
12:09 09.10.2013
Kallid kommijad.
Teema algataja küsib 2011 a. auto kohta.
Tulge maa peale ja rääkige vaid need ,kelle on nii uute Peugeotidega kogemusi või siis selle konkreetse margiga.
jarru
21:02 09.10.2013
Ja kui lõpetate kontekstist väljarebitud sõnade eelistamise, lugege kogu teema läbi. Aga võin ka korrata, et kui prantslased on hakanud tootma mittelagunevaid autosid, lähen mina nurka punastama ja häbenema oma seisukohtade pärast, mis välja kujunenud omanikega suheldes ja ajakirjanduse kaudu. Kui on mingil autol mingit sõlme uuendatud, ei jõua loomulikult kõigega iga konkreetse mudeli puhul kursis olla. Püüdsin rääkida

üldisest aastate jooksul tekkinud renomeest. Kui peame naabrit joodikuks, kuna ta 5 korda järjest purjus peaga meie silma alla sattunud, siis mitu korda peab ta kainena nüüd meie teele sattuma, et me ei mõtleks enam temast, kui joodikust?
Sõimake vanamoodsateks, minevikku kinnijäänuteks, kui mingi firma on millalgi negatiivsega silma paistnud, ei hakka mina oma rahakoti kaudu kontrollima iga 5 aasta tagant, et ehk nüüd on parem. Pakkuge kasvõi tasuta uut autot, vat ei taha. Olgu selleks või 2,0 GT Opel Kadett. liikus edasi küll, aga kere roostetas ümbert ära. Olgu praegustel autodel 7 kordne tsingikiht, ei taha, kui nimi Opel. Usaldust tagasi võita on suht võimatu, kui see kunagi põhjusega kadunud, nõus? Minu kokkupuuted eelnimetatud probleemidega alla 10 a vanad, mitte 20, nagu meelevaldselt pakuti. Jah, tunnistan, et 3008 jäi ehk teenimatult oma teemas tahaplaanile, sry.
morpheus
22:16 09.10.2013
Jarru, sa ju räägid oma erinevates sõnavõttudes iseendale vastu.

Kõigepealt tunned muret joodikust naabrimehe pärast, kellele keegi andestada ei taha ja siis teistpidi väidad kindlalt, et ei Opel ega Peuegot kunagi midagi normaalset tegema ei hakka. Andestad ehk nendele autotootjatele ka? :) Mul on olnud päris mitu mitu Opel Omegat ja Vectrat ning olen üsna kindel, et seda mudelit ma enam ei osta, samas uus Insignia või Zafira on väga ägedad ja nende ostmist ei välista sest neil pole ju absoluutselt mitte midagi ühist vanade Opelitega.

Minul kaubiku kogemust ei ole, tean lihtsalt, et tagasillad on vajanud remonti peale ca 150 000 km läbimist ning neid on tehtud määritavaks, peale mida peaksid kauem kestma.

Ma tõesti ei kiida oma Peugeoti, et maailma parim auto. Kindlasti mitte. Oleks mu soov rohkem raha igakuiselt liisingule kulutada, valiksin samuti sinu poolt soovitatud Audi Q7 aga kahjuks või õnneks oli auto ostu hetkel 3008 ainuke minu kriteeriumitele vastav sõiduk (üks tingimus oli ka auto kiire kätte saamine ning hinna ja varustuse suhe). Samas ma kujutan ette, et Q7 tagumised õhkpadjad üksinda maksavad tunduvalt rohkem kui ükskõik millise minu auto detaili vahetus esinduses.
qp
22:30 09.10.2013
Mine nüüd punastama:-) Oli mul aastal 2002 Peug 206. Tolleaegne moehullus, noh;-) 1999 vl, 1,4 moto, 110 tuh oli ees, neli ust. 3 aastat sai sõidetud ja 80 000 km. Auto sai siukest vatti nii et anna olla. Tuli oli peaaegu koguaeg all. Mitte midagi ei lagunenud selle ajaga. Tehnika oli hea. Paar korda käidi lumehanges ka, mingid plastid pragunesid rattakoopas. Kütust võttis vähe, järgmine omanik alles sai tagasilla nõelu vahetada.
Aga 3008 muresid pole kuulnud.
karu-ott
22:49 09.10.2013
Kui juba jutt prantsuse autode peale läks, siis võin vist ennast õnnelikuks
inimeseks lugeda: peres oli meil neli aastat uuena ostetud C2 ja uskumatu
lugu küll, katki ei läinud eriti midagi (siiski garantiiajal vahetati välja generaator ja korra vahetati kulunud esipidurite klotse). Muidu töötas iga
ilmaga.
eelmisele
00:02 10.10.2013
4 aastat pole mingi näitaja ,kui ka aastas 10000 km sõidad vaid .
statistika
09:44 10.10.2013
Näidete varal võib tõestada mida iganes. See aga ei pretendeeri kuidagi tõelähedusele. Erinevad TÜV ja muud töökindluse uurimise tulemused jätavad prantslased paraku kole tihti õnnetuteks sabassörkijateks.
Kui erinevad uurimused erinevates maades annavadki teinekord anomaaliaid võitjate osas, siis kaotajad on ikka samad: prantslased.
jee.kim
10:08 10.10.2013
Ei ole veel ühtegi autot ega rehve jmt. testide järgi ostnud!

Olen omanud 3,5 prantsuse autot (Volvo'l oli Renault'i mootor) ja mugavuselt ning töökindluselt olid nad raudselt Saksa ja Jaapani analoogidest üle.
karvanejakole
10:19 10.10.2013
Häid ja halbu eksemplare leidub igal tootjal, kuid suures plaanis on prantsuse ja itaalia autod siiski oluliselt probleemsemad (eriti elektroonika osas), kui saksa ja jaapani autod. Kui siin mõni muidugi kekkab, et paar-kolm vana auto veel üldse ei lagune, siis millest jutt? See ju alles garantiiaeg. Samuti mõni siin kirjutab, et muidu ei ole midagi lagunenud, aga garantii korras vahetati seda-teist-kolmandat, kvaliteetse auto näitaja on see, kui esimesed 150000km käidki anult hoolduses.

Muudetud 10.10.13 12:40

zimm
12:59 10.10.2013
Oman 2006st aastast 307 luukpära. 2002 aasta väljalase. 1,6 bensukas. Kohe saab 200 000 ära vuratud. Mis öelda? Muidugi on remonditöökojas selle aja jooksul käidud. Tüüpvigadest sai suunatule kang ära vahetatud. Pirne läheb jah tihedamini kui mõnel teisel autol, põhjakattest on järel riismed, 3 aastat tagasi tuli süütepool vahetada. Rooliotsi, konte jm pudinaid on ka läinud (treppis kruusateed saab päris tublisti sõidetud), piduriklotse ka. Esimesed amordid vahetati ka ca 3 või 4 aastat tagasi. Ah jaa - pool sumpat esimeste püksteni sai ca 6 aastat tagasi ära vahetatud. Ja ongi kõik. Minu meelest täiesti normaalne auto. Salong avar ja istmed väga mugavad. Mina olen rahul. Nii rahul, et hiljuti sai ostetud 308 aastast 2010, küll seekord diisel ja universaal. Kas rahulolu jätkub, on veel vara öelda.
PS. See 307 läks 2 nädalat tagasi ülevaatuselt ilma igasuguse eelneva ettevalmistuseta esimese korraga läbi.
Siidiuss
13:14 10.10.2013
Ütleme nii, et lagunematuid autosid ei ole naljalt olemas. Igasugused pirnid, rooliotsad, šarniirid võib nimetada Eesti oludes üheks põhilisemalt mis lähevad tõenäoliselt kõigil autodel siin õite kähku puruks või kuluvad ära sest teed on siin äärmiselt kehvad. Audi 80 nel vahetasin zarniire ja rooliotsi iga 100 tuhande järel. Tee mis tahad ei kesta siin auklikel muhklikel teedel rohkem. Väljalaske osad arvatavasti pegotil õhemast torust. Mitte ni õhukesest ja kehvast materjalist kui ladadel arvatavasti aga ehk sinnapoole .Mina oma kunagise audi 80 sõitsin 10a ja väljalaske torustikus küll midagi ei logisenud ei roostetanud läbi. See oli ka korralikust materjalist tehtud ja arvatavasti veel tehase oma. Arvatavasti pegotid on keskmise vastupidavusega. Tõenäoliselt paremad ja vähemalt mugavuse osas kindlasti etemad kui vene autod. ARvatavasti hinna ja kvaliteedi suhe on vb isegi paremini paigas kui bemaritel, mersudel, audidel.

Muudetud 31.05.20 12:09

stammer
16:12 10.10.2013
Eks autodega on nagu naistega - nii halbu kui ka häid ja ikkagi elatakse koos.
Vahest on nii, et partii 10-st autost on 1 mingi õnnetus ja siis hakatakse kohe kõiki maha tegema.
Eriti jabur jutt on autoalase haridusega "spetsialistil". See haridus võib ju olla, aga vahepeal on 40 aastat ka autosid edasi arendatud.

Lõpetuseks niipalju, ega enne teada ei saa kui ise ära ei proovi. Ehk siis loll ei õpi niikuinii mittemidagi ja tark õpib ainult enda vigadest.
qp
21:12 10.10.2013
Siidiussike: "Ütleme nii, et lagunematuid autosid ei ole naljalt olemas." Naljalt jah, kuid tõsiselt on selline olemas ka- puhtjuhuslikult on selleks teema sama margiga:-) Pegott Expert ja 806. Tehniliselt projekteeritud juba 1994 aastal koos Fiatiga ja tõesti on tegemist masinaga, millega isegi 350 000 km tehakse ainult õlivahetusi. Kõige kiiremini kuluv puks kulub sel 150 000 km juures . Mitte varem. Muud asjad nagu mootor, käimar, roolilatt, sidur, elektroonika, kliima, valgustus tunduvad igavesed.
Mees1212313213
21:59 04.01.2014
Endal ka 2011 aasta 1,6 diisel Pežoo 3008. Läbisõit 62k. Sõidetud on igasugu kattega teid, pikki ja väiksemaid vahemaid. Ainsad mured on, et esiklaas on liiga terava nurga all, vajab harjutamist. Lisaks on auto mootor suti nõrk oma kere jaoks - foori alt jääb teistele tihtilugu jalgu. Plussid on see, et suhteliselt mahukas ja võtab suht vähe kütust - kompuutri järgi 6,5/100le. Mingeid tehnilisi muresid pole siiamaani olnud.
rahul
10:06 22.02.2014
Sõidan 3008 1,6 d juba kolm aastat ja 120000 km on sõidetud.Olen väga rahul,ökonoomne sitke ja väga kerge minekuga mootor,vaikne salong ja töökindel auto.
Kuna olen raske jalaga siis vahetasin esimesed piduriklotsid 100000km se läbisõidu juures ja esisilla kondid 80000km.Varuosa on odav õli vahetan juba ammu ise ja selleks kulub umbes 50.-eurot.Ühesõnaga olen väga rahul.
Osta ei soovita METRO AUTOST sest,päikesega kuumadel suvepäevadel hakkas roolipealt värv kobrutama ja kui pöördusin metro autosse siis sealt näidati ainult hambaid abi ei saanud ja sellesse talli ka rohkem raha ei vii.
:)))))))
13:12 22.02.2014
Rooli peal kobrutab värv, kas konna-sööjate liikuril on puust rool ja värvitud, väga huvitav rool. :)
proovi
16:20 05.03.2014
eks nagu seda tegi ka autoajakirjanik, peab ise minema proovima: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=
3YAzu8QoCMc
Nelonen
09:01 22.10.2014
Olen söitnud Pösö 3008 nyydseks 5 aastat, mul on diisel,1,6,,,,125 000 söidetud,,,, ja kui aus olla, siis niipalju, kui ette nähtud, on hoolduses käinud ja ainult aknaklaasipesu vedelikku olen pidand juurde kallama,, ma armastan oma Pösöt !
GTÜ
10:30 22.10.2014
Viimane Saksa kvaliteeditest andis Peugeot 508-le parima tulemuse omas klassis: http://www.gtue.de/sixcms/detail.php?id=53878
Minu teada on 508-l ja 3008-l suht palju ühist just tehnika poolel.
knapp
08:53 31.05.2020
Järgmisel nädalal vahetan oma 2014a 3008 välja uuema mudeli vastu. Sôidetud on ca 128000km ja peaaegu murevabalt. Päris alguses vahetati garantii korras välja esišarniir ja rattalaager. 90000 tuhande juures tagumised pidurikettad ja klotsid. Eelmisel nädalal käisin hoolduses ja ülevaatusel. Mingeid vigu ei leitud. Uue auto eest maksin 16900.- ja vahetuse hinnaks pakuti 9500.- (Vahetus toimub Hollandis).
Enne 3008-t sôitsin pikalt 1997aaasta 406-ga. Müüsin maha kui spidomeeter näitas 330000. Ei meenu mingei suuri probleeme. Valasin ainult ôli juurde.
Ei môista miks paljud Prantsusmaa autode peale viltu vaatavad.

Muudetud 31.05.20 12:08

marita57
12:11 31.05.2020
Kuna siin teemas on arvajaid rohkem, siis kopeerin siia kasutaja Robal postituse:

3008, bensiin 1,2 automaat, millised on head ja vead?
peugot 3008
16:31 25.10.2021
tere, ehk oskab keegi midagi asjaliku öelda ,autoks peugot 3008 1.6 diisel ja ,numbrituled ei põle sai pandud uued tule korpused ja pirnid kuid ei midagi voolu ei tule peale ja kaitse terve...
skeem ette ja
17:41 25.10.2021
järge ajama kust vool edasi ei lähe
peugot 3008
13:31 31.10.2021
xy
18:58 31.10.2021
Minu teada 3008 kaitsmed tulekorpuses pirniga ühenduses ei ole. Seega jah raske küsimus kuidas kaitsme alt pirni juurde vool võiks jõuda. Äkki seal mingid juhtme ühendused olemas. Mul vanasti sapakal olid juhtmed, mis voolu pirnini tõid aga vot 3008 kohta tõesti ei oska öelda.
P.
19:27 31.10.2021
Omal oli 5008 üks numbrituli kustu. Vool peale ei tulnud. Juhe oli katki kummiluti sees mis luugi ja kere vahel.