Mercedes kindlasti parem. Samas lingitud auto suht lisadevaene. Hilisemale järelturule mõeldes oleks see palju parem variant : www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=855963
mb B klass välimus on ok aga juhitavus ja teelpüsivus kiiremal sõidul ebakindel,
uuem C klass siis w 204 on väga hea juhitavuse ja teel püsivusega, soovitan teha testsõit ja võrrelda.
Saab uuema? Kas see mingi eesmärk või? Kas paar aastat uuem octavia on parem, kui b8 a4?
Siin pakutakse, et mersu b parem selle aja a4-jast, huvitav miks? Põhjendada võiks ka oma hinnanguid.
No aru ma ei saa. Inimesed pole vist elus ühtegi head autot omanud kui octaviat soovitatakse. Foorumi järgi minagi arvasin, et ju on hea masin aga pettusin. Naisele anti üks töölt kasutada ja ma võrdleks seda sapakaga. Ka mu enda uus ametiauto 2013 dsg käigukastiga golf valmistas pettumuse. Siin muud ei ole kui kiidetakse no aga andke mulle andeks, seal pole midagi kiita.
Hea on individuaalne. Minu jaoks on "hea" auto bensiini joov olematu juhitavusega meerika maastur, mis enamusele saksa auto austajatele tundub igatepidi võimatu sõita. Seevastu mulle tundub saksa auto arusaamatult jäiga taburetina, mistõttu mugavuse ja kütusekulu kompromissina peangi sõitma igapäevaselt mõne prantslasega :)
Aga igaüks otsustab ise, mis talle hea on ja teised ei peaks seda otsust minumeelest arvustama.
A4 rool on maru raske parkida? Kakub rööbastesse ja ääretult ebamugav ja väsitav on sõita nagu roolivõimendit ei olekski. Kunagi sai 3 seeria BMW E90 sellepärast maha müüdud, et 17 veljega oli jube sitt sõita. Aga A4 on veel hullem.
Hea rool on 5 seerial ja A6-l. Nende autodega on mugav liigelda. Passat ja Superb on ka head kuigi A4 tehnikaga on neil kiirusetundlikud roolivõimendid peal standardis mis 3 seerial ja A4 on lisavarustuses. Selles suhtes minu kaalukauss isegi nende poole kaalub. Viska kasvõi 19 velg alla ja rool on ikka mõnus kerge. Osadel A4 ja 3 seeria bemmidel on ka kiirusetundlik võimendi aga neid ei ole eriti palju liikvel. Saksast tuuakse ikka sitemad masinad ära ja eestlane lepib kõigega, kiidab veel takka.