Sai siis jahutusvedeliku asemel kiiruga pimedas muud asja valatud. Ega seda kohe ei tabanudki. Alles järgmisel päeval sain aru millega olin hakkama saanud. Sattus siis sinna mootoriõli. Seda ei saanud sinna küll palju. Noor ja roheline nagu ma olen. Mis edasi...kas tuleb kiiruga nüüd see kogu vedelik ära vahetada? Täitsa piinlik kohe :(
Siin ei aita muud, kui jahutussüsteem läbi pesta. Sees olev ollus välja lasta, koos pesuainega uus vedelik sisse ja mootor soojaks lasta, siis veel kord veega läbi loputada ja uus jahutusvedelik sisse. Mõni on pesuainena ka Fairyt kasutanud. See lahustab rasva ja õli päris hästi aga vahutab ka koledasti ja siis tavaliselt ühe loputamisekorraga ei pääse. Müüakse ka spets jahutussüsteemi pesuaineid. Või lähed kuhugi töökotta ja kurdad oma muret ning tehakse see töö seal ära.
selle õli peaksid paisupaagist kätte saama,kuna ei segune tosooliga ja praegu külmad ilmad ja töötab põhimõtteliselt väike ring.Kui ei ole just paari liitrit lisanud seda õli.
Tunnihinnaga +kulumaterjal, ma arvan. Helista mõned töökojad läbi, saad vastuse.
Välja lastakse jahutusvedelik ikka radika alumise lõdviku lahtilaskmise teel. Seda kõike saab ise ka teha, kanali või tõstukiga garaaž abiks aga kui pole varem teinud, siis odavam ja lihtsam lasta see töö töökojas ära teha.
Nendest: http://www.autoekspert.ee/T%C3%B6%C3%B6kojad mõni valik peaks sobima küll, esindusse vast ronima ei peaks.