Teatan igaks juhuks. Kui keegi soovib seda autot osta siis nõudke tehnokontrolli. Mina soovin seda osta ja auto üle vaadata ülevaatuspunktis aga omanik keeldus ja ütles, et ta ei ole sellise asja jaoks aega.
Teema väga lihtne..
Pole ju mõtet minna ülevaatusele,kui ma alles nädal tagasi lõikasin katolüsaatori alt ära ja müüsin selle 50 Euri eest kokkuostjatele.
Sild kah alt ära kukkumas aga nu vahet ei ole :D
AUTO ON ÜLIHEAS KORRAS JA NAGU UUS KUID UUE AUTO OSTJAL POLE MÕTET OSTMA TULLA!!!
Teate ma saadaks ka nah...i, kui keegi tuleb ostma turuodavaimat berlingot, mis on nagunii lihtsa bensiinimootoriga- ja siis viia seda kusagile ülevaatuspunkti, kus tropaanid kontrollivad veermikku ja CO-d---no what da fck--kui auto on metsas, siis need seal seda küll kindlaks nagunii tee...
Selliseid ostjad tõesti mingu parem metsa..:)
Arvata on et ei julgend kontrolli minna,kuna juba piltidelt on väga hästi näha,et autol tagasild kohe kohe laialiminekul(nimelt nende tüüpviga).see remont eeldab terve tagasilla vahetust mis läheb maksma kindlasti üle 1000euri,samas on näha et auto roostetab parem tagatiib,küljekarbid.kindlasti on midagi veel mida piltide põhjal ei tuvasta.mõtekam oleks osta veits kallim,kuid korralikum isend,auto hind küll odav aga löö remondiarved juurde ja saad korralikuma isendi hinna juba..
Pildilt tundub tõesti, et tagarattad lääpas, samas hind on ju ka odav, keegi vajab juppe, siis doonoriks on ju sisu küll. Värv pleekind ja kere roostes (igalt poolt), salong määrdunud jne.
Aga võtame niimoodi:
Tuleb potentsiaalne ostja, käite kontrollis(tema maksab loomulikult), ei sobi.
Tuleb teine soovija, käite jälle kontrollis, sest eelmine, XYZ koht on ära ostetud ja tuttavaga ja see ei loe! Jälle ei osta.
Lõpuks on Sul' 15 kontroll-akti, 60h raisatud aega ja 0 ostjat
ausaltüteldes ükski automüüja ei viici tegeleda selliste tüütustega kes tahvad masina kusgile tehnikotrolli viija, isegi olen üealnud et öra osta siis kui ei taha! No aga võta siis mehhaanik kaasa kui tahad osta onju ...ega müüja ei pea sul sabas jooksma nii naq osta nõuab,