Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Otsin automaalri teenust.

RKpassat
16:49 08.04.2014
Otsiksin siis meistrit kellel oleksid sobivad töövahendid ja sobiv töökoht keretöödeks ja värvimiseks. Kui keegi meistri mees teeb selliseid asju mõistliku hinna eest on tahtjaid juba kogunenud rohkem kui mina. Muidugi kui oleks võimalus ka rentida mõneks päevaks/nädalaks värvikamber koos töövahenditega oleksin huvitatud. Võib olla ka koht mis seisab kuid kõik vajalik on sees, kuna endal oleks maaler olemas ja värvida sooviksid rohkem kui 5 inimest. Ei saa muidugi lubada et asi kohe päevade peal juhtuks aga kindlasti selle aasta sees oleks soov värvimise lahendused ära teha.
Ette tänades ja tagasiside ootama jäädes.
professor_sammaljalg
17:59 08.04.2014
aga kas sa internetti tead? seal on päris palju värvitöökodasid, ei pidavat tänu lumevaesele talvele väga palju tööd ka olema. võibolla helistad mõnda neist? seletad, et "värvida sooviksid rohkem, kui 5 inimest" (wtf, wtf). kindlasti tehakse rada vabaks, lüüakse tööriistad läikima ning tõmmatakse kopsud õhku täis, et hinge kinni hoides "rohkem, kui 5 inimest" ootama jääda.

mõistliku hinna eest teevad neist enamus, kuna konkurents on see aasta tihe. või mõtlesid sa "mõistliku" all stamp-rotiväljendit "sümboolse hinnaga"?
RKpassat
18:15 08.04.2014
Oi ma tänan meeldiv vastus.
Ehk üritaks nii teha et kui elukaaslane vastu pead kodus annab ja ise nii tald oled et oma võitlusi mitte võidelda siis ka siia suvalisi kirjutusi lisama ei tule :)?
Kuulutuses on ju kirjas mida ma otsin, ainult puudustega inimene tuleks kolmandat asja soovitama...
Veidike võiks ikka aju kasutada ennem kui klaviatuuri kulutad :)
Seega oletan et lugemis häire?
Mkomaplex
18:25 08.04.2014
Ja professor_sammaljalg ilus stamp rott väljend on tema enda kasutusest tulev sõna. Lugedes tema teemasid kuidas mingi pidurdus süsteemi pealt soovib nii kõvasti kokku hoida et seintel tapeeti korjama ei peaks.
Korralik vana, ise teeb ise näitab näpuga (Y)
stammer
18:46 08.04.2014

Vähemalt 2 aastat tagasi oli selline koht Koplis olemas + auto värvikamber.
Kuna omanikul ei olnud see põhitegevus, siis oli väikese tasu eest hea seal nokitseda. Muidugi päris võõraid ja selliseid kuni 25. a. nolke ta väldib - on halvad kogemused "lasteaiaga".
Kindlasti on selliseid kohti üle Eesti olemas, iseasi muidugi, kuidas oamnikega kaubale saab.
professor_sammaljalg
20:29 08.04.2014
las ma nüüd seletan sulle, kuidas minule, kui teemaga kursis olevale inimesele see sinu "teemapüstitus" tundub. esiteks - väga segane lugu...
mida sa siis tahad? kambrit, tööriistu, ruume, maalrit? asutused, kus on korralik kamber ning varustus, tegelevad tööga. kamber seisab siis, kui autot sisse-välja aetakse. kui kambrile tööd pole, müüakse kamber maha. ja ma räägin kambrist, mitte suvalise vasja poolt püstolinagi ja surveotsaga varustatud garaazhiboksi. ma tean ühte kohta tallinna lähedal, kus on korralik kamber ning seda ka välja renditakse. hind on aga vastav, elik teemaalgatajale kardetavasti vastuvõetamatu.
tööriistad? isegi samas firmas töötavad maalrid ei jaga püstoleid - väga kasumlik on laenata välja €400 püstol, et keegi lahe vend selle kehvalt ära loputaks, nii et püstoli omanik saaks järgmise lakkimise järel päevakese sitta välja poleerida või üle värvida. või lihtsalt pillab käest ja vaja remontkomplekti eest pool uue püstoli hinnast välja käia.

ülejäänud kelbase asemel rull näppu ja viis inimest ootavad ju :)))

mkomabljää, sa oled päris rumal küll, aga sulle teadmiseks, et €200+ väljakäimise eest uute pidurisadulate eest sain hakkama kümme korda väiksema summaga uute kolvisisude näol. sitt lugu eks?
professor_sammaljalg
20:30 08.04.2014
ajaa, stl auto pani uksed kinni, helista omanikele, äkki lepid "sümboolses tasus" kokku?