Kas keegi oskab rääkida mulle OÜ Autosõidu sõiduõpetajast nagu Marek Aasmäe? Lähen järgmine nädal temaga sõidueksamit tegema. Olen kuulnud, et pidi selline mõnus, muhe ja jutukas õpetaja olema, täpselt selline nagu mulle meeldib. Mulle kuidagi istuvad sellised, kellega õnnestub jutule saada ja luua natukene pingevabama sõidu. Igatahes, kuidas teie kommenteeriksite teda, kes on temaga kokku puutunud?
Aga kas keegi on temaga sõidueksamit teinud? Pean juba reede hommikul sõidueksamile minema. Üks asi on sõidutunnis sõita ja teine juba see, kuidas ta eksamil on? Jagage kogemusi, kuidas eksam temaga oli?!
Mis vahet sellel on ? Kui sina oskad sõita, tead eeskirju siis olgu õpetajaks kasvõi vanakurat ise.
Aga kui inimene ei oska ja ei hakkagi kunagi oskama siis käibki see "valimine".
No aga palun, teie võite "vana kuradiga" või närvihaigetega edasi sõita, see pole väga meeldiv. Ja kus minu lausest lugesite välja, et ma sõita ei oska? Kohutav, kui õelad inimesed on. Küsid viisakalt midagi vastu saad hunnik s*tta. Minu arust on igatepidi meeldivam sõita normaalse ja toreda õpetajaga, kui mingi närvilisega.
Kulla inimene, olen saanud A,B,C,E kategooriad kõik erinevate õpetajatega.(ja kujutad, ette et 2 kategooria ARK eksmid on tehtud "võõraste" masinatega millega ei olnud isegi õppesõidul kokkupuudet)
Ei ole olnud ühegi õpetajaga kordagi probleemi, et keegi on närvihaige või ei oska "õpetada" või keegi pressib sõidutunde välja. Ajalugu ON näidanud, et sellised probleemid ongi just eranditult nendega kellest ei saa kunagi autojuhti, on inimesed kellel on vastava kategooria juhiluba ja see on ka kõik.(ning erand kinnitab reeglit)
Õpetaja pingestub kõrvalistmel hea sujuva, ettenägeliku ning õigeid sõiduvõtteid kasutava õpilase peale ? :)
Küsisid ja said ka vastuse oma küsitule :)
Ma olen siin foorumis sirvinud ja näen, et käid igal pool "tarka" panemas. Kulla inimene (nagu sa ütlesid), ma olen oma sõiduõpetajalt väga head tagasisidet saanud ja minust saab ilmselgelt parem autojuht kui mõni siin, seega mida sa "targutad" kui juba ütlesin, et vastus AMMU käes. Mine eputa oma sisutühja mölaga mujal :)
Kui pead valima eksamineerijat et läbi saada siis sa ikkagi ei oska sõita. Olen teinud A, B, C ja BE load ja on juhtunud igasugu inimesi. Kui sõita oskad saad hakkama nvn. Tõmmata üritatakse kohtades, kus su tähelepanu võib hajuda, mis juhi puhul ei ole lubatud. Edu sulle!
"Tarka panemas" ? :) Vabandust kui sinu tundeid riivasin, rääkisin lihtsalt kuidas asjad on ! Ja kui sul on kõik selge ja kõike oskad, ning kui sinu sõiduõpetaja sind veel kiidab siis EI OLE VAHET ! Sa ei peaks üldse pabistama, kui sinu õpetaja ütleb, et saad hakkama, siis teed igasuguse eksami igasuguse autoga ära.