Kui S5 siis kindlasti ainult servotronic võimendiga. Meil oli siin üks A5 2009 aasta oma, hüdraulilise võimendiga + 18" veljed. Väga hull oli sõita. Selline tunne nagu roolivõimu ei olekski. Rööbastes teel hoidsid lausa jõuga rooli kinni. Ja sõida nii 100km jutti. Käed täiega valutasid.
Servoga keerad ühe näpuga rooli kohapeal olgu all kasvõi 19" veljed! Teerööpad ei kaku rooli ja muidu ka mõnus ringi lasta. Krt ma ei saa aru miks toodetakse sellist "p*ska".
mul on juba vaidlemist olnud sel teemal siin foorumis. ON hüdrauliline võimendi. KEERAN ÜHE näpuga manööverdades. Kui A5 on viletsam, kui A8, aastast 2003, siis olen nõus kihla vedama 100e peale, tulen kohale tasuta Tallinna piires. Mõlemad paneme soti tahaistmele ja kui mina ei keera ühe näpuga rooli, siis raha SINU! Pakun välja, et kovised nüüd hoiavad ema põlle varju ja nuuksuvad, et mingi suur onu kiusab?
Vaheaeg ilmselt käes jah, aga olgem ausad, ega sinu kommentaar on ka selline pooletoobine. Võrrelda nimelt saabki erinevaid masinaid, mis sa neist samasugustest ikka võrdled.