Tere,
Plaan on teha ARK sõidueksam Jõgeval, kuna seal on lühike järjekord. Ise olen sõitnud muidu Tallinnas. Eksamiaeg on juba kinni pandud ning sooviks nüüd Jõgeva elanikel ja liiklejatel mind informeerida nö ohtlikest või tõmmekakohtadest? Olen mapsi kaudu juba linna läbi liikunud, plaan on minna päev varem ja linn läbi sõita, ehk isegi sõidutund kohalikust autokoolist võtta.
Märkasin, et enne üht ristmikku on kaks korda märk "anna teed"? Miks ja kuidas seal siis toimida tuleks? Lisaks lugesin teistest foorumitest Suure tn ristmikul olevast stop märgist, kuid mapsist seda ei leidnud..? Kas ta on ikka alles veel?
Ise mõlgutasin ka mõtteid selles suunas... Aga peale paar korda Jõgeval ringi cruiisimist sain aru, et kui ikka tallinnas sõitma õppinud, siiis on lihtsam ikka tallinnas. Seal pidi olema päris palju tõmbekaid. Ja ma isiklikult ei oska viaduktilt maha sõita... Alati läheb vussi... Linnas on isegi see haabrsti suur ring lihtsam minu jaoks :) Ja ikka kui tallinnas sõidad edaspidi ka, siis ikka mõistlik linnas teha. Kui ikka oskad sõita siis linnas lihtne- enamasti ikka on puust ja punaseks liiklus tehtud ja on palju võimalusi oma vigu peita... Samuti võimalus ka teisi liiklejaid kopeerida- ehk sõidad nii nagu teised (peaaegu).
Jõgeval on veel ohuks haljastus, mis varjab märke... Ja mind häirib väikelinna uimasus ja inimesed ka uimased- astuvad uljalt teele ja see 30 ala kesklinnas ajab lausa närvi... Muidu järtsud pidid olema lühiksed.