Esmalt küsiks mis on Coming- Leaving- Home funktsioon , neist ühel autol peal väidetavalt. Kumba soovitate , mõlemad diislid ja automaadid.2010 A. Wolkswagen Golf Variant 2.0 TDI 103 kw. Toyota Avensis 2,2 D4D 110 KW. Head ja vead. Ootaks asjalike vastuseid, kellel pole kogemusi mitte vastata. TÄNUD.
Mine sõida Avensise ja näiteks Passatiga (Golf on pisike, passat on samas klassis Avensisega) kusagil kruusateel või vanal lennuväljal kus on "betonka" ja usun, et saad endale pildi selgemaks.
Sinu "tarkuseid" saab ka ühest margifoorumist aeg-ajalt "nautida". Ma ei hakka midagi täpsemalt mainima, igaüks näeb-loeb ise, aga sinusuguse "Keeniusega" vaielda on sama mõistlik, kui peaga vastu seina tormata.
Coming-leaving home funktsioon tähendab seda, et kui auto lukku paned, siis jäävad mõneks ajaks tuled põlema. Sama juhtub ka siis kui auto lukust lahti teed. Pimedal ajal päris mugav.
2,2 diisel Toyota jätaks küll ostmata kuna see on halvem mootor mida üldse toodetud.Kui igav on siis osta,saad mõllata tahmafiltri,pihustite ja hoorattaga.
to: arvamusZ (registreerimata)
Kas automaadil on ka kahemassiline (probleemne) hooratas? Millisel kaasaegsel diislil pole DPFi ja ka probleeme sellega?
Ärme dramatiseerime seda tahma(kübeme)filtri teemat üle. Kõigil uuematel autodel on na paigaldatud ning sõidavad nendega. Reeglina peal isepõletuslik programm. Korra kuus teed ikka mingi otsa linnast välja nii et mootor saab sõita täistemperatuuril. Probleemid tekivad lühikeste maade linnasõidul, ärge üritaga sõita alla 1500 pöörde ja filtripõletus toimib. Sama nõuanne ka hooratta säilitamiseks.
P.s. kõigil uuematel kahemassiline hooratas.
TOYOTA jätkuvalt ostetud sõidukite eesotsas. Hoolda ja sõitu jätkub kauaks.
ise kasutanud Audi A3-l, kus oli 2.0TDi 103kW + DSG kast ja saan küll öelda, et kütusekulu oli madal, käiguvahetus toimis ja DPF jm muresid ei olnud. Kui manuaali peale mõelda, siis kogemus ütleb, et mis neid autosi lõhub (hooratas+DPF), siis on see, et kui linnas sõidetakse viienda käiguga - eriti mõjub hoorattale halvasti ja kogu aeg pööre võimalikult maas - mõjub DPFile halvasti.
Kui valida, siis VW võtaks diisli man v automaat ja Avensise võtaks ainult bensuka (kuna jaapanlase dsl-i kütusekulu on suht kõrge ikka ja töökindlus jätab soovida).
Siidiussil jälle rohud võtmata?
Golf on ühes klassis Octavia, Aurise, Focuse, Astra, Civicu, Cee´di, Megane jt taolistega.
Passat on ühes klassis Superbi, Mondeo, Accordi, Avensise, Mazda6, Hyundai I40, Citroen C5 jt taolistega.
Ja kas golfi klassis on Audi A3 või A4? Või oleneb veidi ka aastast? A6 on Avensise klassi vast?
Aga seda me juba teame, kuidas saab tikker jäätise sisse. Jagame oma naised ka klassidesse. Mul on madalama klassi naine, kui naabrimehel, sest tugevalt väiksem ja 20 kilo kergem. Ökonoomsem, sest sööb vähem. Hale tegelikult. Tahetakse mugavust, aga maksta ei raatsita. Vene naisega on mõnusam kulgeda. Minu koer norskab.
Ja kui aru ei saa, mida ma öelda tahtsin sellega, siis ei ole kohustust sõna võtta. Püüdsin tuua näidet seosetust mulast, mda siin foorumis suht palju. Häiriv lugeda sellist jama, mis? Nüüd tuleb, et mis loed siis, kui ei meeldi. OMG