Vägev! Harva satud muidu Tallinna? Kust sa eeldad, et ennist ei parkinud seal näiteks keegi muu valesti? Olen isegi pidanud olude sunnil ja kiirustades parkima mingisuguse arulageda kõrvale. Liigun igapäev ringi ja no pea igapäev näen valesti parkijaid. Sellega peaks tegelema parkla haldaja mitte mingi suvaline isehakanud Margus.
Tere OEH! Satun Tallinnasse päris tihti. Spetsiaalselt just ei jahi valesti parkiaid aga mõne puhul teen erandi. Istusime Volvo kõrval olevas autos kui Volvoga saabus Valdo Randpere, kes auto sinna kohta istutas. Mõlemad kohad olid vabad, mille keskele auto pargiti. Saatsin pildi ka Delfile aga Delfi ei julgenud mingil kummalisel põhjusel seda pilti avaldada seega proovisin, kas auto24 laeb pildi üles. Loomulikult ei ole mul mingit seaduslikku võimu mõista kellegi üle kohut aga kuna mõni veebileht pakub võimalust saata pilte autodest, mis on valesti pargitud siis kasutasin seda võimalust. Kui sa nüüd väidad, et selle jaoks, et hinnata kas auto on valesti pargitud peaks mingid eri oskused olema siis ei viitsi sinuga rohkem vaielda.
Parimat soovides Margus
PS. Mina kirjutan oma õige nime alla aga sinu nimi vaevalt OEH on :)
Selge, kui nägid siis tõesti, aga siiski peaks sellega tegelema Parkla haldaja. Ma kardan, et see piltide üleslaadimine ei aita parandada ei parkimist ega hoolivust, sest Randpere pargib ka edaspidi nii ja ma arvan, et ta on üksjagu ka trahve saanud. Loomulikult aitaks siin kaasa ka inimeste liikluskultuur, sest see jätab palju soovida - eriti teiste vara hoidmine. Pargin ka ise oma autot alati tühjadele kohtadele, kus oleks kõrval lisaks kas hoolitsetud ja puhas sõiduk või tühi koht, sest olen tüdinud auto kerel mõlkide nägemisest, sest mingisugune mammi, pohhuistlik nolk/sibul või noor ema, kes ei ole elusees tööl käinud, ei oska hinnata asjade väärtust. Ma usun, et see risti parkimine ja joonte peale parkimine tuleb suhteliselt tihti just kaasliiklejate hoolimatusest, sest nagu on teada - valesti parkijad on alati kallima otsa liiklusmasinad ning nende 90% nende juhtidest soovivad autot hoida. Loomulikult see ei vabanda valesti parkimist, aga iga asi saab alguse ja igal asjal on põhjus.
Milles küsimus. Eks muidugi häirib. Aga elus on palju suuremaid rikkumisi kui mingi autopann kusagil risti rästi parkimas. Kõik on suhteline ja mina ei pööra sellistele mingit tähelepanu sest maailma parandamine suht tänamatu töö.
Ühest küljest. Kui inimestel lambaajud siis ka tänapäeva meditsiin võimetu. Teisest küljest. Me ju ei tea mis põhjusel joonel pargib. Kas keegi oli enne üle joone ja ta lihtsalt ei mahu uksestki seetõttu välja. Võibolla ta eos juba aimab uste kraapimisi ja seepärats võtab kaks kohta sest tal keskmisest suurem auto ja nüüd saavad kõrvalolijad uksi paugutada nii pärani kui vaja.
Tegelikult ajab ennastki närvi need kitsad parkimisjooned. Ma ei mahu tavaliselt isegi oma vana Audi a4 ga normaalselt ära ja uksi avama. Mis siis veel laiemate autode omanikud peavad tegema. Ok zigulliga ja teiste mikroautodega e ole probleemi. Aga kui panna 2 suuremat maasturitki kõrvuti sis katsu välja saada kui uks avaneb 10cm lahti mölemalt poolt. Inimesed kes iga päev ei sõida autoga ja lapsed löövad kogemata ukse prauhh lahti ja ongi ukselt värv maas või teiste küljed ja uksed mõlgitud. Paneb mõtlema!