Ma arvan, et osta parem kohe uus auto. 2010/2011/2012 masinad on juba garantiist maas ja ära hooratud. Saad ostes kõvasti plekkida ja pärast kõvasti remontida.
Aga mulle tundub, et Insigniaga saad kõige vähem vastu püksa.
insignia ikka. Mondeo hindlangeb iga aastaga ikka väga kõvasti. avensis pole kaa midagi erilist, vanad mootorid ja hinda kaa ei hoia. varustuse pooles on insignia ikka kõigist üle
Pool aastat nelikveo omanik. Senimaani ainult kiidan. Peal põhimõtteliselt kõik lisad. Soovitan võtta 118kW automaadi või siis manuaali. Raskelt läheb kohalt ära, kuid kui hoo üle saab on väga hea. Eriti kiidan FlexRide, AFL+, Infinity ja istmed. Avensist isegi ei vaadanud. Igav auto igavale inimesele, emotsiooni ei anna. Ford olnud turul sellisena alates 2007ndast aastast, tundus Insignia kõrval odavam ning vanem, kuigi jah ökonoomsem on ta küll. VW põhimõtteliselt DSG pärast ei vaata. Liiga palju hädasid tuttavatel olnud. Soovitan vaadata alates 2011 edasi mudeleid. On vaiksemad ning kõik tarkvara töötab paremini. Minu aparaat maksis 17 000 ning kui mõni arvab, et seda on palju, siis 115k läbisõiduga nelikveoline Audi samade lisadega oleks vähemalt 10k kallim. Lase esinduses kindlati üle kontrollida. Opelitel näeb nüüd täielikku ajalugu.