Mis rehvid alla paneksite Boxer-Jumper-Ducatole?
Naastu vaatan Nokian Hakkapeliita C või Bridgestone Noranza van Michelin Agilis X-ice north.
Millised positiivsed kogemused on, millised ka kestavad, ehk hoiavad pidamist ka peale mõningast sõitu.
Olen sama meelt, et keegi võiks läbi viia rehvitesti 5 või 10 tuh sõitnud rehvidega ))
Jällegi kui Poola või kaugemale, siis vajaks lamelle...
Bridgestoni ja Goodyeari peale ära parem mõtlegi, libedad ja mürisevad mis hirmus. Michelin ja Nokian on head, aga eriti just Nokiani hind Eestis on (sisulise konkurentsi puudumise tõttu) ulme. Parim valik oleks Gislaved NordFrostVan - sama rehv mis Continental, aga x põhjusel 15% odavam; vast soodsaim ennast tõestanud premiumklassi talverehv hetkel üldse, muidugi kui õigest kohast ja õige naastuga osta.
Ei hakka uut teemat tegema, küsin siin, äkki kellegil on kogemusi. Kas Ford Mondeo 2003 aasta kannatab panna 225/60R16 rehve ilma, et hakkaks kuskile vastu käima ja saaks inimlikult ratta välja keerata?
Bridgestone Noranza van- talverehv on väga hea rehv ära räägi oma külasauna jutte.
Sõidan mitmendat talve selliste rehvidega . Varem ostsin uusi Nokian ikka ,aga hind on kallim ja Bridgestone on sama hea uuena ja poolkulunud tunduvalt parem kui samakulunud Nokian.
Nokian hakkapelitta C rehv on sellise ehitusega kui pool ära kulub ,siis osad sooned jäävad nagu kinni ja rehv muutub libedaks, Bridgestone on lõpuni sõidetav .
Ei mürise see BG mitte midagi ( jutt on paar aastat tagasi toodetud rehvist ,kui kellegil on vanad saapatallad siis ........... ei tea ma)
Olen proovinud ka uusi Continental ,kuid nendel oli ka see häda ,kui pool mustrit kulunud on rehv jube libe ja sõita keruline.
karlo49
Re: Kas ka odavama hinnaklassiga rehvid võivad head olla ??
täitsa pehme ja hea mustriga on Sailun, naelatatav, mina valisin ilma, vaja ka euroopasse sõita.
nüüd mõned nädalad sõidetud ja pidamine tundub olema hea ja suurel kiirusel ei uju. kaalusin nokiani aga muster meeldis rohkem!
Pidi ka kestma, eks ole paista!
Muudetud 25.11.14 20:53
kodanik karlo, kui sa oled nende rehvidega juba mõned nädalad sõitnud ja ei kurda, siis miks küsid, nüüd nende omaduste kohta?
palun ärge arvake, et talvel tuleks väga laiade papudega ringi sõita nagu suvel.
talvel on läbivus palju parem natuke kitsama (loe: tehasemõõdus) rehviga.
igasugused 235, 245 unustage oma sõiduautodega ära.
laiadega hakkab teed otsima jne.