Läheb juba kolmas jooks Falkeni lamelle, aga 16 tollised ja 4x4 auto all.
Väga rahul, eriti sügavas lumes. Sõiduauto rehvide kohta ei tea öelda, neid vist toodetakse ka mujal kui Jaapanis.
rehvidest minul üks väheseid täielikke möödapanekuid. võib-olla oli vale auto, aga suvekad lõpetasid lepingu ühe suvega ja vajasid vahepeal kahel korral balansseerimist.
Mõõde üks hooaeg on tegelikult nagu mitte midagi ütlev ja võib olla jätab väitjast natukese kohtlase mulje - samas professor_sammaljalg peaks vägagi aru saama pointist,et rehvide puhul on natukene olulisem anda infot läbitud kilomeetrite mitte hooaegade kaudu.
Ehk siis rääkige kilometraasist:)
Lisaks küsija on visanud õhku küsimuse lamellrehvi ehk siis talverehvi kohta ja arvestades seda nüanssi siis ei peaks (ei oleks eriti mõtet) eriti suverehvi kogemusi jagama hakata!
noh kui palju 19" rehvidega autodega ikka läbi sõidetakse, minu kõvatamispilli jaoks tähendas hooaeg kümmet tuhandet. ja arvestades, et suverehvid on kehvad, ei ostaks mina muu tulemuse lootuses ka talverehve
Palju sõltub ikka konkreetsest autost ja autojuhist.Ise sõitsin n.õ. hiinakatega kuus suve ja üle 100000km aga teine mees sai samasuguse autoga sõita ühe õlivahetuse jagu e. 15-20000.
mina mina, kui oleksin parklas kummipõletaja, siis kindlasti ei jätaks sellest uhkusega kõigile teada andmata ;)
kui aastane läbisõit jääb 10k kanti, siis võtame talvekuud maha ja mõtleme, kas mahtuniversaaliga mööda maanteed kruisides peaks rehvid ühe suvega otsad andma... Järgmiseks läks alla Nokian enTyre ja kulgemine palju valutum. Muideks, Falkeniga oli suvine kütusekulu suurem kui talvel naeltega.
Eks me võime rääkida kõike aga fakt on see,et kahe tegelase väide rehvi elueaks 10 tuhat jääb valdkonda ulme (tehke või tina aga ei usu).
See muidugi minu nägemus:)
"Muideks, Falkeniga oli suvine kütusekulu suurem kui talvel naeltega. "
Kui sõita maanteel Eesti talves (+5C), siis ongi suverehvidega suurem kütusekulu, kui talverehvidega.
Aga vähemalt on naelad määratud sõitmiseks talvisel ajal ja naast rehvil on ka arusaamist mööda lamelli. Ja kilomeetreid kogunes ikka palju-palju rohkem kui 10 tuhat
Sammal mine nüüd rally oma "kõvatamispilliga" ja hoia kõva