Doonorilt ei ole mõtet võtta kuna arvatavasti toru samas seisus.
Võib-olla tegin enda jaoks asja liiga keeruliseks. Eeldasin, et selliseid väikseid torusid niisama poodidest ei leidu.
Lähen vaatan ehituspoodidesse ja automaailma mingi aeg siis.
Käisin täna automaailmas - pole tarninud pikka aega neid ning viimased 20mm eksemplarid olid alles kui ma õieti mäletan
Autoexpert seal samas kadaka teel kahjuks ei pakkunud nii suuri. Ka neil jäid suurused 1-30mm vahele vist.
Saatsin ka päringu Forss´i ning paar tundi enne ühendust võtmist müüs teenindaja täpselt samasuguse viimase eksemplari ära. Hinnaks oli muidugi ka 10 eurot, mis kuidagi liiga kirves.
Järgmisena käin Tondi k-rauta läbi meeleheitlikus olukorras ja võtan ka viimase postitaja lingiga ühendust.
Ma loodan, et saad ikka aru, mis detailiga tegemist on. Ei kipu ostma kohe originaalvaruosa kalli hinna eest kui on võimalik samalaadne alternatiiv leida.
Tore, kui sinu jaoks on see summa tühine...eks esindused ja parandused lüpsavadki sinusuguseid, kes ise midagi teha ei oska/suuda.
Käisin ehituspoes ja seal oli igas mõõdus neid gofreeritud torusid müügis. Hind oli vist 2.49, aga ilmselt on ka see räme kirves ja ma ei kujuta ette, kust veel odavamalt saaks...
Kuidas kellelegi. Tudengina ei ole eriti raha loopida. Hetkel on 10.- selline keskmine poole kuu kütuseraha.
jee.kim - ära muretse, kõik jäi tee peale.
Stammer - kui nii ninakaks minna, eks kui ei leia, tõmban sult auto alt asenduseks ära :)
Hetkel ei ole probleem rahas, vaid toote kättesaadavuses. Kui mu eelmisi postitusi lugeda, siis mainisin, et viimane müüdi forssist ära ning pole tükk aega saada.
Põhimõte on järgmine - ajan taga parima hinna-kvaliteedi suhtega toodet.
Mine osta see lõdvik ziguli poest. Igal tagaveolisel zigulil oli selline voolik. Ziguli pood asub tallinnas näituseks veerenni tänaval.
Ja tõtt-öelda võid minna ka romulasse ja osta sealt suvalise sobiva läbimõõdu ja kujuga jahutusvedeliku lõdviku. See kannatab kuuma piisavalt, et teda seal kasutada saaks.
Lõpuks leidsin vajamineva eseme tuttava poest. Kahjuks kodulehekülg tagasihoidlik ja nimistust sellist asja ei leia.
Arvatavasti neid Tallinnas igal 2 nurgal, aga lihtsalt nigelapoolsed e-poed.
Tegemist kohaga nimega Ravor.
Läks maksma D45mmx500mm toru 3.- kopikatega.
Tegemist korraliku Gates produktiga. Annab korralikult venitada ja painutada.