Citroen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

citroen c8

atmar55
11:46 13.12.2014
citroen c8 2.0 diise 2006 a.käivitu enam .Remondimehed on otsinud viga juba nädal ja oletavad,et viga võib olla pihustites.Pihusteid ei pidanud saama kontrollida ja nende viga tuvastada ilma ,et mootor maha vötta.Oleks palunud abi,on kellelgi kokkupuudet sellise teemaga.Oleks tänulik.
Citroenimees
18:19 03.01.2015
See on juba ikka ulme,kui pihustite kontrollimiseks peab mootori maha võtma,kes need nii head remondimehed on,huvitav...,ok seal on oletatavalt elektroonilised pihustid,need saab korralikult maha võtta,on olnud juhuseid,kus pihustid on plokki kinni põlenud,aga ka selle jaoks on spets.tõmmits,maolen pidanud citroene 5 tk.ja oma autodega olen käinud Karla Autos,mitte pritsesüsteemi vigadega,ütlen ausalt,kui hakkasin kasutama STANADYNE küttelisandit,mida just Karla Auto soovitusel olen kasutanud,sellest ajast peale pole olnud mingeid probleeme ja ma arvan võta auto sleppi ja vea ta Karla Autosse ,seal panevad korra arvuti taha ja ehk saab kohe sotti milles asi,kui arvuti ei näita veakoodi,mix auto ei käivitu,siis juba nagu arstlikul läbivaatusel uuritakse erinevaid veaprobleeme,seal on juba lukseppasi oma 10 kond ja nad ei remondi autosid esimest aastat,ma arvan,et Sa saad sealt abi.
autoomanik Pealinnast
18:46 03.01.2015
Ma arvan et see auto ongi juba Karla Autos ,et nii totakat juttu kuuleb .
Sinna töökotta ei soovita kellelegi minna, lolle pügatakse korralikult .
Ja kui oled ise ka teadja -spetsjalist ,siis sõidavad sulle näkku ikka eriliste teooriatega,et saaks ikka vaielda .
Viimasel ajal remondin enda autosid ise .
Sosseppasid on kõikjal ja paha hakkab lausa vaadata ,mis jama kokku keeratakse.