Käisin tolle Andrus Arutamm´ega ökosõitu tegemas (ca max 20-40 minutit) ning igati normaalne mees oli. Rohkem kokkupuuteid mul temaga ei ole. Lahe oli see, et tüüp oli, vähemalt 2-3 aastat tagasi, minu meelest ülisarnane laulja Sting´iga.
Kui panid siia firma nime, millist tahad reklaamida, pannud siis juba õpetaja nimi kah, keda oleks hea soovitada. Soovitus siis mõeldud teema algatajale. Ma ei väida et asi läbipaistev, aga tundub nii.
Inimene soovib tema valitud autokooli kohta infot. Mis reklaamist sa siin räägid? Sellisel juhul ei tohiks just kui auto marke ja mudeleid ka foorumis enam mainida...
Lisaks siia õpetaja keda kindlasti EI SOOVITA: Artut Lõuke Kristiine autokoolist. Väga närviline ja tülpinud õpetaja, kui midagi valesti teed siis ohkib ja karjub ja ropendab, vajadusel teeb asja füüsiliselt selgeks. Kuid see eest teoorija tundides õpetas väga hästi ja jättis hea mulje.
Mul naabri tütar käis just selle õppe läbi, vahetas õpetajaid, igal omad kiiksud. Kuigi saaks ka nende nimed teada, las praegu olla nii. Parem, kui need õpetajad siia lugema satuvad, ehk siis parandavad end. Kuigi antud juhul tõde, võiks ehk minu jutt siin tunduda pealekaebamisena vastasel korral. 2 õpetajat olid sellised: üks suitsetas pidevalt, ka õppe ajal, ütles ainult, ma nägin, et tegid enne tundi suitsu, järelikult ei ole suitsu hais sulle vastik. Auto samas räpane, tuhka ja muud sodi täis, teksad pealtnäha pool aastat pesemata. Kusjuures üle 50 vana ja elab siiani oma emaga, edasi pole vast vaja, eks. Teine vaatas õppe ajal arvutist filme ja mainis, et nagunii on lisatunde vaja, kuhu sa ikka kiirustad, ega kohustuslike koolitundidega pole keegi asju selgeks saanud. Ei jäänud see õpilane siis seda ära ootama, kas ta ka lisatundidel filme vaatab, või oleks siis lausa sõitu õpetama hakatud. Kolmandaga vedas ja load ruttu käes, kuigi jah lisaraha see halb kogemus kooli vahetamisega veidi nõudis, mis seal enam targutada.
Oh isver, see mu esimene sõiduõpetaja ju täpselt, 50 aastates autos suitsetaja, kes oma emaga elas, peaaegu kõik kohustuslikud raiskasin temaga ära ja midagi ei õppinud. Väga halb esimene kogemus. Nüüd tulin autosõitu üle, loodan, et läheb paremini.