Oman sellist isendit, küll 2014 registreerimisega, kuid samuti uuena ostetud Eestist. Siiani olen autoga ülirahul, tegemist Lifestyle varustuse, 2.0 bensiinimootori ja automaatkastiga isendiga. Auto on väga mõnus. Välimus on viispluss, salong on väga hästi kokku pandud, mugav, vaikne. Minu üsna raske jala juures on keskmine kulu praegu jäänud 8-8.5l kanti. Naine sõidab, siis kulu kuskil 7 liitri ringis. Maanteel saab hakkama ka alla 6 liitri. Vanakooli 5k automaatkast on küll ehk kohati tiba uimane, samas möödasõidukiirendus on väga hea ning kui sõita S-režiimis, siis on ka kohaltkiirendus väga pädev. Vast ainus asi, mille kallal iriseks, on vähene jalaruum tagaistmel. Muusosas olen mina temaga väga väga rahul ja soovitan kindlasti osta. Olen sõitnud nüüd ca 4 kuuga umbes 12000km ja seni täiesti muretult (Honda jaoks pole ka 120 000 mingi läbisõit veel). Mis väga meeldib, on ülimugav aktiivsete kaugtulede süsteem, mis ise lülitab ringi lähi- ja kaugtulesid. Siiani pole veel ükski autojuht vilgutama hakanud, seega auto süsteem teeb tööd pädevalt. Bi-Xenon esituled on väga hea valgustusvõimega ning Premium Sound System teeb väga mõnusat helihäält salongis. Hondale omane kiiks on, et sellel varustusastmel ei pakuta nahksisu (võiks nagu olla, auto hinda arvestades), seda sai vaid Executive 2.4 mootoriga, kuid seda enam tellida ei saa praegu seoses Accordi kadumisega Euroopast. Seega, kui nahksisu välja arvata, on Lifestyle varustuspakett väga hea.
Kindlasti soovitan minna proovisõidule, kaubelda hea hind välja ja auto ära osta. Auto on ostu väärt!
2008 a .masinatel koopaääred roostes ja värv koorub .
Jaapani plekk ,pole midagi kiita .Eestis roostetavad nii mis tolmab.
Ega see uus parem ...........ei..
Sa tahad osta salongist uue auto ja ainukene küsimus on palju bensiini võtab ??
...lisaks, et sa maksad 5-6 aastat igakuiselt 200-250 euri kuus, tuleb lisaks kasko, holdused ja kütus. Mõtle uuesti ja hindad ehk väärtused ümber.
Tere olen ise omanud f-rv 2005 a. 2.0 bensiin 110kw, 5 aastat , ja ma tean hondadest üsna palju lihtsalt sellel oli manual kast. Accordil on veidi teine mootor nii, et ikka huvitab millega tegu. Ja hea on teada, kas pilt läheb jutuga kokku.
Acord on õesti on hea auto, aga suuremate asjade vedamiseks ja tagaistumiseks ei lähe mitte. Ühel natuke suuremal sõbral on selline ja oli au tema taga istuda lühemal sõidul. Ütleme nii, et taksot sellisega just ei sõida.
Tahad palju jalaruumi osta uus Superb, selles on rohkem ruumi, kui tava a8-s. Sellega nõustun, et Volvo s80, v70 pole tagaistujatel sittagi ruumi, suht kitsas masin. Aru ma ei saa, mida sest autost üldse tahta, pole ta midagi nii super-hyper mugav ja Premium klassile vastav auto, täiesti tavaline keskklassi auto, millega sõita, kuid mitte midagi enamat. Tean, sest kasutanud varasemalt üht v70 ja hetkel s80, mõlemad 2011 aasta pillid.
Oman praegu veel ford mondeot 2008a 2,3 bensiin automaat. Jala ruumi on taga üli palju, aga selle järgi ka autot omada ei saa ja soov jälle honda osta kuna auto minu arvates väga hea varustuse ja hinnaga, praegu 20825.- eurot. Ja fordiga on praegu keskmine 9,8 l sajale kuna pole lund eriti. Eelmisel aastal oli 11,4 l keskmine nii et Hondal on vägagi head näitajad. Sõida enamuse linnas.
Ka Civikus ning Jazzis on ruumi piisavalt neljale Harju keskmisele, loomulikult kui te pole 2- meetrised kommentaatorid siis :=) Või on Civik laiem ning mahukam kui uus Accord?
Mis puudutab hindu, siis viimane Akk. on oma raha väärt, baasversioonil on palju meeldivaid lisasid.
selle auto ainus probleem on kitsas ja ahistav salong, no tagaistujatel ikka väga ebamugav, lisaks väga janune ja uimane 2l mootor, eriti automaatkastiga. Muidu täitsa bro, välimus maitseasi.
janune see mootor küll pole, endal üle 9l ei saand kuidagi piitsa andes. Minek ka oli väga hea. esiistmed ülimugavad, taga võib natsa jah kitsaks jääda.
Kui vaadata teste jne. siis tegemist ikkagi üle keskmise hea sõidukiga. Kui normaalselt sõita, siis kütusekulu 7,5-8. olen ise sõitnud sellise isendiga alates 2009a. hetkel ls. 165000km. Käinud ainult hooldustes ja garaniiga vahetati ära roolilatt. Samas on olnud mul ka erinevaid töösõidukeid ja pigem on ta võrdne oma olemuselt preemium klassi sõidukiga ( sõidumugavus, salongi heli jne.). Vedrustus on tal küllaltki jäik. Probleeme on vaid diislitega. Kes ise pole sellist sõidukit omanud , siis pole mõtet kirjutada, et kui hea või halb see on.
Nii juhtub, kui osta endale kuratteabkust tulnud "vähesõitnud ideaalses korras Saksamaalt toodud auto". Reaalsus on üldjuhul see, et Saksamaal ja mujal Euroopas sõidavad diislid väga suuri vahemaid ja korralikku diislit seal keegi naljalt maha ei müü mõistliku hinnaga. Seega tuuakse sealt pahatihti avariilisi, teadmata ajaloo ja meeletute läbisõitudega masinaid, mis pahatihti on väga hea varustusega ja näevad ka head välja. Sedasi aga meelitatakse ära ullikesed, kes endale "väikese läbisõiduga kirikuõpetaja auto" soetab. Hiljem nutab igas foorumis, kui s*tt see või teine auto on. Ükskõik, mis mark siis.
Aga kuna uuena maksid diisel-Hondad (eriti Accord) Euroopas päris palju, siis loota, et sealt soodsalt midagi head tuuakse, on ülinaiivne. Samamoodi said ka sina ilmselt p*rsest tõmmata. Korrektselt hooldades on diisel-Accord (just see 8.gen oma, 2005a), ülihea auto. Uuem on muidugi veel parem. Aga kui autot ei hoolda, siis on tulemas väga kulukad remondid.
Bensukas selles osas kordi muretum. Ise sõidan ja kiidan. Honda- The Power Of Dreams. :)
Reaalsus on see, et Saksamaal on tavaliselt peres mitu autot ja läbisõit diislitel kah väike. Lisaks sellele on tavaliselt Saksast toodud autodel hooldusajalugu ja hooldusraamat kaasas. Aga Eestis sõitnud autod on paljud hooldamata ja roostes sest siin kasutatakse keemiat talvisel lumesulatamisel lisaks siin kuumaastikul autodel silladetailid mitu korda vahetatud. Samas Saksamaalt toodud autodel enamusel originaaldetailid sildades.Mina soovitan küll Saksamaalt toodud autosid. Need ikka Eestis sõitnud autode kõrval poole paremad. Eestis sõitnud autot tasub ainult siis osta kui üle 5a vana ei ole ja väikese ca 50 tuhat läbisõiduga. Ülejäänd on enamus vanaraud teel kuusakoski!
Pole neil saksa masinatel mingit raamatut kaasas , müügimees ütlleb suusoojaks et `kaduma läinud` ja kõik, ja läbisõit kindlalt100% ÕIGE! Mis sa siidipuss arvad et sakslased müüvad oma vähesõitnud autod nii odavalt maha et ärikal tasub neid osta ja siia veelgi odavamalt müüki panna v. Saksast toodud auto võrdub sara minujaoks.
tutika auto puhul saad sa väga hea pilli accordi näol aga kütusekulu ja poweri suhe on parem 2.4l mootoril. see reaalne liiter kaks on köömes, tegemist ei ole hummeriga. tagaiste pole eriti oluline anyways kui igapäevaselt auto täis ei ole. kulu ja kvaliteedi suhe on väga paigas. tõenäoliselt turu üks parimaid
On küll enamus Saksast toodud autodel hooldusraamatud kaasas. Sakslane teab ka, et see aitab autol hinda hoida. Pluss Saksast toodud autod enamus hulga korralikumad Eesti omadest.
Pole neil diisel Accordidel viga midagi,omades 2007 aasta oma millel 300.tuh. täis sõidetud.See,et laguneb pigem auto peremehes kinni,hooltada on vaja!
Uus auto 2006a. Sõitsin sellega 6 aastat, 265000 km.Esisillale esimene remont---munakud, toimus läbisõidul 245000km.Minu ajal tagasillal sai vahetatud ainult kaks stabika puksi.Lamta andur ka.Ülejäänud kõik kuluosad.Bensu tuleb ikka 8,5 kui linnas ka sõidad.
mul on 2009 2,0 bens manuaal tourer elegance, ostetud uuena vehost, läbisõit 120000km, siiani praktiliselt ainult korralised hooldused, õli ja kuluosad (piduriklotsid, kojamehed), veermikus vahetatud ainult 1 tagumine rattalaager 100000km peal. Hooldused väga soodsad (ca 115€ kord) võrreldes varasema autoga (vw golf - saksa autos oli tavaliselt ca 250€ hooldus). Ise olen rahul, mugav sõita, hea roolitunnetus, ruumipuuduse üle ei kurda.
sõidan ka juba üle aasta sellisega ning ei saa ühtegi halba sõna tema kohta öelda.enne seda sõidsin audiga aga ei jõudnud enam remondi töökojas ära käia,accordiga seda muret pole olnud enam kuigi ei ostnud accordi uuena.accord on mugav ja näeb välja ilus ja sportlik muidugi maitsed on erinevad.ja veho müügi mees väitis ,et uut accordi on oodata ikkagi siiamaale 2016-2017 aastal
Olen nüüd ka Accordi omanik ja sõidetud umbes 1700 km ja keskmine muudkui tõuseb juba 9,7l ja ei ole ainult kesklinna sõit. Lähen Mõigust Viimsisse ja õhtul tagasi ja ma ei ole raske jalaga.
Ma ei väsi kordamast et nulli see kompu sõidu alguses ära ja siis kirjuta kas tõuseb kulu igapäevaga. Mitte niiet lased järjest nädal aega. Mul küll teine mark autol aga näiteks kohapeal tiksudes juba kompul kulu suureneb.
Kompuutreid møtetu vaadata. Pane paak kurguni täis ja sõida näiteks 600 km. Siis tangi uuesti paak täis ja kohe näha mitu liitrit kulus 600km peale. Kahtlustan et 600 peale kulub sel 60 liitrit bena mis teeb 10 litre bena 100 km peale! Suht palju tegelt.
vähemalt 2,0 bensiini puhul ei anna 6-s käik otseselt midagi, see on sama, mis teistel autodel 5-s käik. 90ga on miski umbes 2400 pööret 6ndaga.
6 käigulisest käigukastist on sel Accordil kasu hoopis linnas, kus sõidad 30-70 km/h ja saad nii valida sobiva käigu, olukorras kus 5-sel kastil on käik puudu on selle 6-sel võtta sobivam käik.
Muideks 8-s generatsioon ongi kõige uuem Accord, järgmine on minu teada vaid facelift jne.
Laoautosid saab veel uusi osta, kuid muidu on tootmine lõppenud.
Tegemist on töökindla autoga, kuid diislitega on muresid, lugege siit ise.
Roolilatt mainiti seal ka ära.
Pole kuulnudki et 2.0 manuaalil 6 käiku on? Minuteada 2.4 oli ainult. Aga jah need pöörded on liiga kõrgeks aetud ,90kmh ja 2400rpm oli ka mul, ja sel mootoril oleks jõudu küll olnud 2000pöördega vedada, muidu oleks ju pohhu aga ökonoomika kannatab kõvasti.
Võrdluseks Civic 1.6l , millel 2000rpm 90 peal(gps järgi) , kütet võtab kah mingi alla 5 sajale.
Siis vii ennast kurssi 2,0 manuaalidega, need peaks kõik 6 käigulised olema Accordil, pean silmas siis cu1 ja cu2 Accordi, alates 2008 juuli ja peale.
Tegelikult arvestades kere raskust on need pöörded ok, võibolla 2300 võiks olla, aga ilmselt madalamat enam ei tasu.
eksid siiski, selles osas, et 8gen accord on viimane, mis tehtud. Jah, euroopasse küll rohkem ei toodeta, kuid usas nt tuli eelmine aasta 9 generatsioon accord välja, ja seal pole accordide tootmine lõppenud. Kui tahad uuemat, siis telli usast.
Räägime siinkohal siiski Euroopa versioonidest.
Aga ei lõppenud ainult Euroopa oma tootmine.
Kuid USA oma jäi jah alles, kuid sellest ole siinkohal juttu, selle generatsioonid jooksevad nagunii eraldi ja ameerikaomi pole siin eriti saada.
Generatsioonid ei jookse eraldi. Uuri asja googlist , kui ei tea. Lihtsalt kered, sisu ja võimsused on erinevate lahendustega ja koodid teised. Usas on 9gen. müügil vaid sedaan ja kupeena.
See kere, mida silmas pead on hetkel euroopas jah kõige uuem kahjuks, sest iseenesest on accord väga hea ja kena auto. Ehk tulevikus Hondalt saab tühi koht täidetud..