Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Sõidutunnid Tallinnas

Dzuhh
11:46 24.02.2015
Tere!

Ees seisab ARK sõidueksam ja sooviks veel sõidutunde võtta. Soovitage palun enda kogemuste põhjal head sõiduõpetajat, kes alustaks Mustamäe kandis ja et ei peaks autokooliga lepingut sõlmima.
AHET
15:54 24.02.2015
Urmas Kalmus, alustab sõite Kristiine keskuse juurest
sõpetaja
16:11 24.02.2015
.........
17:00 24.02.2015
Jolki palki !? Peab sinueest sõitma ka minema ja load saan ka mina ?

GOOGLE : URMAS KALMUS ja....
Rodo
21:02 24.02.2015
:D Kahtlen, et sõiduõpetaja tahtis teise sõiduõpetaja juurde sõidutunde tegema minna. E siis ma saan aru, et maili küsija pakkus ennast õpetajaks.

Enivei, Urmast soovitaks ise ka. Oli mul õpetaja ja kõik eksamid esimese korraga.
sõpetaja
00:00 25.02.2015
Rodo, Urmas on tõesti normaalne õpetaja. Iseasi kas ta siitkaudu lisa soovib. Kui tahate minu ausat vastust, siis ega ole siitkaudu veel väga tõsise õppimise sooviga isendeid leidnud. Pigem tullakse kontrollima, et kas suudab teine õpetaja kuidagi imet teha, kuigi ma ju peaaegu et oskan ju ka... Ega seda rahagi palju ole lisatundide tarbeks...Ja see suhtumine, et kuigi tahan asja selgeks saada, on õpetaja ikkagi raharöövel. Mina tundsin asja vastu sportlikku huvi, et äkki kasutaja Dzuhh on esimene normaalne abiotsija siitkaudu. Kuigi sügavalt kahtlen, näete ju, et ta ei ole 12 tunni jooksul enam kontakteerunud.
Dzuhh
13:11 25.02.2015
Ikka käin ja loen ja uurin. Urmas Kalmuse kontakti juba leidsin. Ja olen huvitatud ka teistest kontaktidest. Suured tänud vastajatele!
sõpetaja
07:45 26.02.2015
Siis mine ja õpigi Urmasega, kui ta nõustub. Ja mine ikka kohale ka kokkulepitud ajal. Kuigi minu teada tal õpilasi praegu piisavalt, helista ja uuri.
Roolin
13:37 01.03.2015