sooviks osta c4 pikassot 2007.a. kuid pole idegi selles autos veel istunud mida peaks silmas pidama autot ostes? mootor võiks olla diisel r4 2.0.
räägitakse palju elektri vigadest ja kas see õhkvedrustus on usaldatav?
Olen sõitnud selle pikassoga. Mootor oli diisel 1,6 110 hj. Mineku teravust oli piisavalt, mitte ühtegi elektriviga polnud, isegi automaatne käsipidur töötas laitmatult. Salong on mega avar. helisüsteem oli ka tasemel. Sõita on selle autoga väga mugav, et teki klaustrofoobiat vms.
Olen kah kasutanud u 3 kuud seda mudelit. Väga mugav tõesti, heli parim mida kuulnud autos. Mõned pisivead leiab igal kasutatud masinal. Hetkel just see tagasilla õhkvedrustus oleks lahendamist vajav, ei anna ise kuidagi reguleerida. Hoiab kogu aeg ülemises asendis miskipärast. Kuna õhkpadjad ei leki kah veel, siis eriti pika aja peale pisut langeb allapoole. Kompressor ise töötab, kui rahvast rohkem peale istub. Displeil on kah vedrustuse veateade ees, kuigi vahepeal kaob isegi ära iseenesest.
Räägivad inimesed kes pole kunagi MB Harman-kardon/BOSE või BMW Hi-fi logic 7 vms. helisüsteemi kõrv kunagi paitanud :D
Jah, olen ka olude sunnil sõitnud 180km, mugav ? Võibolla võrreldes dacia, või mõne kaubikuga. Inimeste arvamused ja seisukohad sõltuvadki kogemustest ja silmaringist. R-klass on mugav, ühe tõmbega(pissipeatused va.) eestis saksa põrutada ei ole tappev.
Kompressor taob pidevalt et maksimum kõrgust hoida? aga et läheks esindusse ja laskeks juhtme järgi lükata et vahetada odav kõrgusandur ära, siis oodatakse seda kui kompressor on aamen ja padjad tühjad. Siis on mõnusam selle veaga tegelema hakata, ning kõigele lisaks ka uus kompressor hankida.
Esindusse mine, ennem kui odav remont muutub enam mitte nii odavaks.
Tore on diskuteerida ikka :)
Sinu mainitud kõrgusanduri töökorda on kontrollitud. Probleem(kui nii üldse nimetada) pole niivõrd terav, kui enda tehnilise filigraansuse soov. Vahepeal sõidab tükk aega ilma vea teateta.
Soundi koha pealt ei tasu lahmida ise helis veendumata. See lihtsalt on nauditav! Jah ega igal masinal pole tõesti SBW tehase varustuses ka.