Võistlustanner ehk autode võrdlus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

MB C200 vs Volvo V60

piimavunts
13:56 09.03.2015
Auto ost uksetaga ja sõelale on jäänud kaks marki.
Mõlemad diislid ja automaadid ning aastateks siis 2012 ning läbisõit ca 100k.
Kas keegi on omanud antud liikureid ja kui on siis äkki olete nii kenad inimesed ja räägite mis on head ja mis on vead. Ning mis on reaalsed kütusekulud !

Parimat soovides,
Siim
piimavunts
14:04 09.03.2015
Jäi lisamata, et MB 200 on 100kw ja Volvo V60 120kw
Siiiidiuss
10:21 10.03.2015
Nii uutel autodel vigu polegi. Garantii korras kui on olnud viga on see likvideeritud. Mõlemad on soodsa hinnaga kvaliteetautod ja väga vastupidavad ning seetõttu väga soodsad pidada.
Ise võtaks ja soovitaks näiteks sellist. Päris hea mis ;) ?http://www.auto24.ee/used/1458644
kolvo
11:56 10.03.2015
V60 saad oluliselt rohkem autot.
5,5 liitrit
13:08 10.03.2015
MB mootor, käigukast ja veermik on kõrgemal tasemel kui Volvol. Volvol samas on väga head esiistmed, kvaliteetsem tehase stereo, mõned mõnusad nutikad panipaigad, sõltuvalt täpsest modifikatsioonist võib olla ökonoomsem.

Üldistusena 2012 Volvo laguneb rohkem, MB on kindlam.

Selliste autode kõige suurem vahe on nende iseloom minu arvates. Kogu stilistika nii seest kui väljast, tagavedu vs esivedu, sõiduomadused ja käitumine.

Samuti tasub tähele panna, et 2012 aasta masin võib heal juhul olla uueväärne, ent halval juhul juba üsna tuntavate väsimise tunnustega või avariiline. Halb omanik suudab 3 aastaga palju korda saata.

Seega valik tuleks teha peaasjalikult proovimise teel vastavalt sellele kuidas tundub. Kellele ema, kellele tütar.
S60 2011 omanik
15:55 10.03.2015
Olin täpselt sama valiku ees 2012 lõpus, kas S60 või C-klass. Ütleme nii, et üks suurimaid mõjutajaid oli interjööri kvaliteet. Volvo interjöör on väga heal tasemel, kõige nõrgem koht on keskel, topsihoidjatest paremal ja vasakul olev kummiga kaetud ääred, mis võtavad väga-väga kergelt täkkeid. Sama probleem on ka loomulikult W212 E-klassiga - sellel koorub see kumm üldse maha. Samuti muljetavaldav on uksepolstrite materjalide kvaliteet - väga pehmed ja käega katsudes kvaliteetsed, jalaga tekitatud kraapsud on ainult puhastamise mure - kraapeid ei jää. Samuti on S/V60 masinaid liikluses tunduvalt vähem ning tunne erilisem. Mootoriks on minu isendil D3(120kw) ning olen ainult hooldusest hooldusesse sõitnud ja õli vahetanud, 80,000 hoolduse käigus vahetati ka rihmad jms kohustuslik. Käigukast on lollikindel AW 6-käiguline automaat, mille käiguvahetus pole küll kõige-kõige sujuvam, aga 2,5 aasta jooksul pole kordagi lolli mänginud ning on ilusti end teeninud. Hetkel ls. 82000km ning sillad on vaiksed, korras ning sillaosi pole seni olnud vaja vahetada. Äsja on vahetatud on kõik piduriklotsid - loomulikult originaalid. Loomulikult olen ma enda isendit hooldanud ainult Info-Autos ning kõik asjad on tehtud õigeaegselt. Kuna on tarvis suuremat sõidukit, siis olen parasjagu enda S60 müüki panemas. Kui sulle huvi pakub, siis anna teada, auto läheb just keemilisse. Autol on Info-Autos paigaldatud ka Sensus Connected Touch, orig. tehase navi 2012 kaartidega, 7" ekraan ja high performance multimedia jne jne.