Ostsin paar nädalat tagasi MB-le 19 toolised veljed sain kätte nii nagu lubas. kokku saime õhtul pensukas nii, et algus tekkis kahtlus aga mees jäi hiljapeale oma tulekuga. Arveldamine jäi meil selgitamata ja tasuma pidin sulas. Mina ei julgenud ettemaksu teha, tasusin siis kohapeal. Kui on kahtlused-kõhklused siis lepi kuskil rehvivahetuse punktis aeg kokku ja minge proovige pingis kaup üle, seda lubab Kostja teha. Minul jäi proovimata ja ku kummid peale panin siis vaadati üle ja kõik oli ok. Lisaks peav poldid ja niplid võtma, minul originaalpoldid ei klappinud kuna sai nats teine offsett võetud.
Igatahes hetkel on kõik ok, sõitnud alles paar nädalat.
Ma ei usu ka, et müüja aususega küsimustki tekib. Pigem olen mõelnud kuidas need replicad vastu peavad? On need pehmemad kui originaalid ning on need väga rasked?
See müüja pidi väga normaalne olema! Replicatega on nii, et ise omasin nii 19 kui 20 tolliseid Audi replicaid. Välja nägid ilusad, kuid kaalusid minu meelest poole rohkem. Eks see kõik mõjutab ka sõitmist, sest vedrustamata massi on rohkem.