Mul C200 W203 2,2 CDI sedaan 2001 ja kütuse pumba paagisisene süsteem hakkab otsi andma....Silberautos hirmsa raha eest tehti selgeks,et peab nii vasaku kui parema poolse seadme ära vahetama mis läheks u 850 euri maksma
kas nende jutt on õige selles suhtes,et peab uued ostma kuna neid originaal pumba seadmeid ei saa kätte ühes tükis ja kust saaks neid odavamalt kui 400 euri tükk...ebays näiteks pakuti nii uuesi 180 euriga kui ka kasutatuid alla 100 euri tükk...kas siis on ikka võimalik ka kasutatuid asju uuesti kasutada
Ma saatsin mitmele varuosa müüjale kirja ja enamustes pakkumised ikka üle 350 euri tükk...ühes kohas isegi kallim kui silberis...ulme
Kuskohast sa leidsid sellised hinnad ja kes pakub
Mis näitude järgi sa leidsid need pakkumised...minu autole originaal varuosa koodi järgi on kütuseanäidik vasak MA2034705494 ja kütuse toitemoodul parem MA2034705394
Kas seal peab jälgima ostes ka auto mootori mahtu ja kilovatte...mulle see teema suht võõras
Kas on tõsi see,et seda kütuse etteande pumpa ei saa paagist kätte ilma lõhkumata ja peab uue varuosa tellima või tegelikult saaks kasutada ka kasutatud varuosa....ebays müüakse ka kasutatud etteande pumpa