Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

E46 2.0i manuaal, pöörded kõiguvad

Legor
09:39 07.04.2015
Tervist lugupeetavad!

Kui auto käivitan, siis pole probleemi, tiksub ilusti oma tuhande pöördega. Kui aga soojaks hakkab minema ja pöörded töörežiimile jõudma hakkavad viimased veidi kõikuma, langevad nii madalale, et sureb välja. Teine trikk mida mootor teeb on, et sõiduajal, kui vajutan siduri põhja siis pöörded kukuvad nulli.

Ma olen vahetanud ära ühe süütepooli, mis viga näitas, puhatasin tühikäigu mootori, asendasin õhuvooliku mis oli puruks.

Rumal küsimus aga kui ma nats tühikäigu pöördeid tõstan, keerates seda gaasitrossi pingutit, kas see teeb midagi halba?
Legor
11:06 20.04.2015
TK
20:27 20.04.2015
Kui sõiduajal kukuvad pöörded nulli, aga kohapeal mitte, siis mingi vaakumi teema?
B.M.W.
23:11 20.04.2015
Kuis pidurid on? Äkki pidurivõimendi membraan vaga? Siis pidurit vajutades "tuterdab" tavaliselt....
Legor
08:58 21.04.2015
Piduritega pole seoseid märganud, nulli kukuvad (aga mitte igakord) siis kui vajutn siduri sisse ja veeren ristmiku poole, siis kukuvad nulli. Kuigi jah ma ju igakord siis pidurdan.
kK
12:45 21.04.2015
Kas autol on valvetronic? Kui jah siis on valvetroniku eksentrikvõll kulunud ja aitab ainult selle vahetamine. Kui veab siis leiate kasutatud eksentrikvõlli, kui ei siis tuleb arvestada United Motorsi külastamisega.
tk
13:06 21.04.2015
Õhulugeja võiksite ka igaksjuhuks ära puhastad või kontrollida, et kui võtad lahti pistiku kas siis kõik ok. kui jah siis lugeja läbi.
Tojots
16:53 22.04.2015
Kui minu Toyotal sarnane viga oli siis minul aitas süüteküünalde vahetamine.