Tere !
Oskab keegi öelda kuhu kanti selle auto hoolduskulud jäävad võrreldes BMW ja Audidega ? Eriti hea oleks kui keegi tooks välja ka konkreetsed summad tööde eest mis olete teostada lasknud.
Oman sellist masinat pikemat aega, aastast 2013. Olen olnud ka Audi A8 2005 ja A6 2008 TDI omanik ja võin öelda ainult kiidusõnu Jaguari suhtes. Jag remontinud praktiliselt ei ole, ainult õlivahetused/hooldused regulaarselt, aastate jooksul mõned puksid, piduriklotsid jms kuluv. Võrreldes Audidega on peavalu oluliselt vähem. Jaguaril kütusekulu maanteel mõistlikult sõites ka 6,5l kanti 100 km kohta.
Minu masin on 2008 aasta XF. Lisasid on ka enamusel sarnastel isenditel päris palju, kaasa arvatud keyless go ja tagurduskaamera. Hooldamiseks esindusse pole ka vaja viia, enamus normaalse mõtlemisvõimega remondimehi saavad hooldamisega ideaalselt hakkama.
Isiklikult julgen ainult soovitada, linnapildis vaadatakse ka tihtilugu järgi, et mis masinaga tegemist. Audisid nii palju liikvel, et kui tahad hallist massist erineda oleks XF hea valik.
Alla 15K suurt valikut ei ole, aga võib leida normaalseid masinaid küll. Ise tahtsin ka hiljuti XF osta, käisin nii mõndagi masinat vaatamas. Tehase Autoaias on üks täitsa viisakas ja hea hinna-kvaliteedi suhtega masin müügil. Oleksin ise selle ära ostnud aga kahjuks ei väljastatud mulle liisingut sellises summas, pean veidi madalamalt lendama