Varuosad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Palju maksavad tänapäeval avariilised autod

xsigridx
07:30 24.04.2015
sõitsin eile autoga kraavi. auto jäi kraavi nina püsti. katki läks esistange ja kere sai korralikult muljuda tänu puule, mis ette jäi. mootor käivitub ja visuaalse vaatamise järgi pole muud viga, kui roolivõimu ja toru juurest mingi plastmass jublakas ära murdunud ja sealt tilgub miskit. üks romula tahtis kohe 450 euroga ära viia, aga puksiirijuht ütles, et ma ei teeks hetkeajendi otsuseid ja soovitas mul internetis müüki panna. uuringi mis hinnaga võiks panna.
selgeltnägija
07:52 24.04.2015
arvan et alla 10k oleks patt ära anda, kindlasti ära ära unusta emotsiooni mida su ustav kaaslane sulle pakkunud aastate jooksul on, see on ka midagi väärt
PS
09:00 24.04.2015
Mul on kodus üks jajepunn. Mingi tükk on küllest ära. Ema küll käskis ära visata, aga naabripoiss oli ühe euro nõus maksma. Huvitav, palju ta sellisena tegelikult maksaks kui ma ta müüki paneks?
stammer
09:13 24.04.2015
Teadmata, mis autoga tegemist, siis oleks 100€ vägagi äss diil. Kõik muu oleks lihtsalt ülemaksmine.
maaks
09:40 24.04.2015
Uuri sealt http://romu.ee/et/ (oksjonid)
Võid ju alati ka auto24 müüki panna, kirjega "avariiline". Ja mida täpsemalt välja selgitad, mida remontimiseks vaja/ palju remont maksab, siis seda õiglasema hinna saad.
xsigridx
10:13 24.04.2015
lihtsalt tegin teema, et teaksin mis hinnaga müüki panna. tegemist on 2000 aasta volkswagen bora 1,6 l bensiinimootor. esistange on katki, kere natuke lömmis, mootor käivitub ilusti. kaks õhkpatja avanenud. tuled terved.
stammer
10:25 24.04.2015
xsigridx
10:38 24.04.2015
ma ei tea kas siia on sattunud täna lambad või lihtsalt inimesed kes irvitavad teise õnnetuse üle. üks ei õigusta teist. kui ei tea ära vasta ja kui see on sinu arust õige koht naerda siis ära unusta, et paras tuleb alati tagasi. ma juba ütlesin kui palju mulle oldi valmis ilma põhjaliku uurimiseta selle eest pakkuma, sest kui seda pärast varuosadena müüa saab sealt tunduvalt rohkem. roolilatt, veljed, mootor, tuled jne. lihtsalt teine inimene soovitas ka internetti müüki panna mitte esimese pakkumise peale maha müüa.
...
10:40 24.04.2015
Siis oli 450.- hea pakkumine
PS
10:47 24.04.2015
Kui midagi küsid, siis alguses võiks ka veidi infot anda, nii palju võiks omal oidu olla.

Kuna hetkel odavaim ja mitte avariiline selline Bora maksab 900.-eur, siis minu arvates võiksid sa selle masina kohe ise romula viia. See 450.- oli minu arvates väga hea pakkumine.

See jupikaupa masina müümine oma kodu taga-aias on ka omamoodi nuhtlus ja eriti sa sellest ei võida.
vanames
10:55 24.04.2015
Keegi ei irvita ju aga see 450 oli ju hea pakkumine, oleksid pidanud kohe ära andma. Bensiinimootoriga isendi eest ei maksa keegi ulmehinda. See jupikaupa müümine on kah jama, iga kiibitsejaga jamama hakata ja lammutama ja osa prahti veel prügilasse vedada... ja kui Kuusakoskisse viies on mittemetalsed osad küljes siis sealt saa kah midagi. Muidugi on see ainult minu arvamus.
ˇ
11:24 24.04.2015
see bora tuleb peagi müüki ca 1500 hinnaga. tehakse korda ja leitakse ullike, kes usub auto headusesse.
looder23
11:36 24.04.2015
nojahh, see 900 eurine bora on ka ainuke kõige odavam. enamike hinnad jäävad siiski 1200-1800 vahele. sa võid ju internetis kuulutada ja võid ju saada paar sajalist rohkem, aga kui sa ise ei viitsi seal oodata ja passida, siis see 450 on jahh selline suht kiire rahulik hind. sinul 450 eurot ja rohkem pead vaevama ei pea. kui auto seisab ja ootad seda paremat hinda siis hiljem võid kiruda seda, et oleks võtnud see 450 ja vaevast lahti. samas oli see esimene pakkumine. romulaid on veel. tee autost võimalikult palju pilte ja saada meiliga infot teistele romulatele. siis tuleb ehk rohkem pakkumisi ja saad valida. ei pea ju ainult kohalikele (enda elukoha ümbruses asuvatele) romulatele pakkuma. samuti võid ju visata korraks ka avariiliste autode rubriiki oma kuulutuse üles, mine tea, mõni maksabki äkki rohkem.
professor_sammaljalg
11:43 24.04.2015
soovitaksin ka oksjonile panna, kuna ise sealt asju osta üritades lähevad hinnad naeruväärselt kõrgeks. küll mitte romu.ee-sse, kuna tegemist on rohkem omakasu peal väljas oleva pätiseltskonna, kui neutraalse oksjonikeskkonnaga.

osta.ee-s 10 sendise alghinnaga kõige mõistlikum imo.
xsigridx
06:52 01.05.2015
sain üleeile 550 euroga maha müüdud, vaadates mida siin pakuti siis ehk väga palju petta ei saanud. autol mootor oli korras, sõitis ise (ostja tegi proovisõitu) :D , aga kere oli täiesti kutu, kui valuveljed välja jätta.
.......
11:58 01.05.2015
Puksiirijuhi soovitus oli hea, et ära tee otsust hetkeajendil ja juht võibolla kergelt shokis. Niimoodi müüakse ka tegelikult vähest kõpitsemist vajav asi raua hinnaga maha. Hiljem on alati võimalus kas: Remontida (romula osadega), rookida auto puhtaks ja müüdavad detailid ühekaupa maha müüa(võtab külla ega) ja hiljem kere viia "kaalule", 100 eurot kere eest ikka saab. Mootori eest, kui vähegi korralik saab ka 100-200 euri.