Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Juhilubade tegemine

Liisa96
13:38 02.05.2015
Tere!
Kui mul on liiklustrahvid 3000 euri ning need pole ära makstud ja viimane rikkumine oli veebruaris 2015,kas mul siis on võimalus teha lube? Olen kuulnud,et autokooli saab läbida,aga ARK-is ei saa teste teha. Kas on siiski mingi võimalus et saaksin kooli läbida ja load kätte,kui mul on trahvid?
breaking bad
14:56 02.05.2015
mootorsõiduki juhtimisõigus antakse ning esmane juhiluba väljastatakse isikule, kellel:

1) varem ei ole olnud auto juhtimisõigust või

2) on mootorratta või traktori juhtimisõigus ja kes soovib omandada täiendavalt auto juhtimisõigust ning

3) ei ole karistatust liiklusseaduse §-s 201, 223, 224, 226, § 227 lõigetes 2–4, §-s 234, 236 või 237 sätestatud väärteo eest või

4) ei ole karistatust karistusseadustiku 23. peatükis sätestatud liiklussüüteo eest või

5) ei ole korduvalt karistatud liiklusseaduse 15. peatükis sätestatud väärtegude eest, välja arvatud punktis 3 nimetatud rikkumised.

sellised punktid siis Maanteeameti kodulehelt .trahvid peavad kindlasti makstud olema ja lisaks võivad juhiloa väljastamisega viivitada vastavalt eelnevate rikkumiste iseloomule.vene ajal näiteks ei tohtinud olla viimased pool aastat ühtegi rikkumist ega karistust,selle ajalise nihkega sai siis hiljem load kätte.
esimesele
15:18 02.05.2015
loodetavasti ei anta sulle niipea lube, las tuleb mõistus enne koju
opetaja
16:41 02.05.2015
Sama jutt mis eelmiselgi, et tuleb ikka peeglisse ka vaadata. Liikluses on inimeste elu ja tervis kaalul, 3000€ trahve ei tule tühja koha pealt. Et siis ära enne masina rooli tagasi tiku, kui mõistus pähe on tulnud.