Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Soovitage head värvi autole

Siiidiuss
16:09 27.06.2015
Vaja neljarattalisele sõbrale uus kate peale tõmmata, aga milline täpsemalt?

Tahax kindlasti mettallikut ja värvikood on ka teada. Aga mis värv olex hea hinna kvalisteedi suhtega?
JA kust seda saaks?

Sadolini kohta ei leia midagi head netist, samas Duponti jälle kiidetakse , tahax ikkagi et tulemus jääks ka hea ja korralikult läikiv, aga raisata ei taha väga palju
professor_sammaljalg
19:34 27.06.2015
ma olen küll nende kodusvärvijate kohta kuulnud jutte, et "tegi selle ja selle värviga lauda kõrval purjus peaga ja väga ilus jäi" aga paraku pole ühelgi jutupaunikul ühtegi selle tehnikaga värvitud "jube ilusat" masinat ette näidata. küll aga on nähtud väga palju kodus plötserdatud autosid, mis oleks rooste ning mõlkidega rikastatud originaalvärvi all märksa talutavamad.

ühesõnaga minu soovitus - võta kõige odavam värv, kuna kodustes tingimustes mingi x-eeltöö ja veel parema värvitehnikaga pole sellest kallist värvist ka mingit kasu. juba asjaolu, et sa metalliku puhul väänled värvidilemma kallal, kuid lakist pole juttugi näitab, et sa ikka vähe jagad sellest teemast ning pole mõtet üle oma varju hüpata

Muudetud 27.06.15 19:39

Mahno3
20:39 27.06.2015
Peterburi teel on rilaki firmapood. Mine osta sealt kahekomponendiline epoksiidvärv ja tõmba oma audi sellega üle. Kõrgläiget ei maksa oodata, natukese putukaid ja tolmu tuleb ka sisse, aga kui audi enam muidu ülevaatuselt läbi ei lähe, siis pole parata.