Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

B kat automaat manuaaliks

tnt768
12:43 09.08.2015
Tere!
Kuna isegi 2.5 v6 155kw jääb mulle automaatkastiga uimaseks ja manuaalkastiga autode valik on suurem madalamas hinnaklassis, siis sooviks praegused automaat load teha manuaali peale ümber. Päris rullnokk ei ole ja liiklust tunnen. Saan aru, et tuleb teha paar õppesõitu autokoolis ja seejärel arki eksamile. Siitkohalt on selline küsimus, et kas ma kaotan oma praeguse juhtimisõiguse kui ma peaks juhuslikult arki eksamilt läbi kukkuma (ebatõonäoline kuid võib siiski juhtuda selline asi)?
arvamys
13:59 09.08.2015
Kui sul load autom.autole ja kukud läbi eksami manuaaliga siis ei võta küll ära lubasid. Sõida automaadiga edasi.
imho..
00:35 23.11.2015
Oota ära Euroliidu kohtukeisi tulemus Eesti vabariigi vastu juhilubade asjus. Siis tehakse su load ka niisama universaalseteks...imho.
.........
06:58 23.11.2015
Rumal jutt, keegi ei võta ega pane kategooriaid juurde ega muuda muid tingimusi !

Müü oma vana omega maha ja osta mõni tänapäevasem isend. Automaatkasti nüüd uimasuses küll süüdistada ei saa (kui töötab) Aga mis puutub lubadesse siis ATM load on muidu invaliididele kellel füüsiline liikumine raskendatud.
Siiiidiuss
09:22 23.11.2015
Ma ei usu, et manuaaliga läbi kukud. Manuaaliga on lihtsam ka sõita. See on tõsi, et automaatkastiga autod on uimased ja kütet võtavad ka rohkem. See on sellest, et hüdrosidurid ja asjad on vahel( pidev läbilibisemine) . sidurivõll ja pooltelg pole omavahel tuugalt ühenduses! Dsg kastipuhul on. Aga dsg kastil jälle omad hädad. Kaks käiku korraga sees ja töökindlus madal. Seega ainuke ja usaldusväärne käigukast on täna ainult manuaalkast!
antizaz
10:32 23.11.2015
Vaata vihmaussike,pole see manuaal ka enam niiväga töökindel tänu kahemassilisele hoorattale ja dsg kulutab ikkagi veits rohkem kütust kui manuaal kastiga auto.
pohlad.
22:49 02.12.2015
"keegi ei võta ega pane kategooriaid juurde ega muuda muid tingimusi !"

Lapsik jutt. Kui Bryssel nii käsib, siis tehakse Eestis kohe ära.