Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Honda CR-V 2013

raitsa36
17:26 20.08.2015
Sooviks infot/kogemusi CR-V kohta.
Kas tasub see masin osta: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1961152

Millised on head/halvad kogemused, milleks peab valmis olema ?
Olen seni kasutanud saksa autosid, kuid selle auto välimus miskipärast köidab.
AntiOpel
19:36 20.08.2015
Head: Jõuline ja üsna ökonoomne mootor, Hondalik vastupidavus, ruumikas ja turvaline salong, hea varustus, mugav sõit.

Mitte nii head: Natuke lärmakas salong, uimane vanakooli automaat, tehasegarantii lõppenud, värv (minu silmis), kohati natuke kehva toega istmed (külgtoe osas just), ka istmepadi on näiteks minu kasvule tiba lühike- mitte just ebamugav, aga võiks mugavam olla.

Muidu on väga asjalik CR-V, hind on ka paigas. Mis mõtled, mine võta ära.
raitsa36
19:40 20.08.2015
Tänud info eest antiopel!

No lähen homme vaatan veelkord üle - miskipärast hakkas see auto meeldima :)
Mis on sellisel kütusekulu linnas/maanteel ?
kanal
20:52 20.08.2015
jajah. viimaste crv-de kvaliteet.... vaata siis, et pidurid ei viliseks.
AntiOpel
09:03 21.08.2015
Piduriklotside vilisemine on mureks autodel, mis korra klotse vahetamas käinud ja pandud on valed klotsid. Läbi aegade on CR-V´del see häda olnud, et paigaldatakse valesid klotse, mis kipuvad vilisema. Samas mõne teise firma klotsidega seda muret pole.
Vaevalt Veho nüüd valesid klotse paneb, niiet ei usu, et muretsema peaks.
tähetark
10:15 21.08.2015
valed klotsid? keegi paneb lada klotse crv le
AntiOpel
11:12 21.08.2015
Oeh, idioodile on raske asju selgeks teha...aga no ma üritan siis veel- nimelt, teatud tootjate klotsid ei sobi oma koostise poolest CR-V pidurisüsteemiga ja kipuvad teatud kulumise juures vilistama. Tuleb kasutada kas originaale või siis esinduse soovitatud klotse ja vilistamise muret ei ole.
Kust ma seda tean? Nimelt sõber töötab Honda esinduses, olen seetõttu Hondade hingeeluga päris hästi kursis.
riuka
12:19 21.08.2015
ma kah ostsin nö b varuosa klotsid 2011 a.accordile,odavapoolsed ja vilistavad,järgmine kord targem
tähetark
13:19 21.08.2015
ebakvaliteetne klots ei ole vale klots, mis arvad et makstes poole vähem saad asja täis raha eest? Tule taevas appi
AntiOpel
13:24 21.08.2015
No täpsustame siis- mitte ei paigaldata valesid klotse, vaid ebakvaliteetseid. Nüüd said vist aru kõik.
klotsidd
13:53 21.08.2015
Vilisevad klotsid ei tähenda, et nad ebakvaliteetsed oleks. Lihtsalt ketta ja klotsi materjal ei sobi kokku (tihti just uuena, natuke kuludes kaob ka vilin).
Antiopelile
16:59 21.08.2015
Katsu mitte nii palju tarka panna :D

Teemaalgatajale nii palju, et sellest 8st linna vahel võid und näha. Kütusekulu pigem ikka 10 ning peale. Maanteel on tunda, et kuues käik on puudu. Muidu nende velgedega peaks olema suht pehme. Tuttav ostis 19stega ning esimese kuuga lasi 17 alla panna. LS suht suur mis on nii pluss ja miinus. Tähendab, et suht palju pandud maanteed ehk kuidas on esiots (täkked stangel ja kapotil), kuid ei tohiks olla Honda kübemefiltri probleemi. 4wd peale pole mõtet joosta, see lihtsalt kleeps seal peal :D

Üsna emotsioonitu tükk aga võiks kauem kesta kui mõni muu konkurent.
Mõtle ise!
18:24 24.08.2015
Whatcari pargikate soovituste top 5! Muidugi uued autod!
http://www.whatcar.ee/auto-testid/krossoverid/

Meie uute krossoverite TOP 5
1 Honda CR-V
2 Mazda CX-5
3 Škoda Yeti
4 Nissan Qashqai
5 Volkswagen Tiguan
mina2531
20:41 24.08.2015
Honda on suht korrali auto ja väärib ostu, kuigi palju küsivad juba nii suure läbisõiduga masinast. Ise olen omanud FR-V 160000 km ja Nüüd sõidan uue Accordiga 10000 km. sõitnud. Mõtle veel.
riisiraketi fänn
12:34 02.07.2016
Valed klotsid ehk siis teiste tootjate omad! Ostsin CRV uuena 2008 ja pidurid vilistasid juba siis, ka naabrimehe pool aastat hiljem salongist ostetud isendil sama jama...esimeses hoolduses aasta pärast likvideeriti probleem ja selgitusega-lihviti veidi pidurikettaid!! Mis spetsialistid sul seal Honda esinduses on, ei tea kommenteerida!
AntiOpel
13:21 02.07.2016
See käis mulle ilmselt? Või kellele, raske on täpsustada?
Mis imemoodi sul neid kettaid lihviti? :O Ma saan aru, kui klotse pisut lihvitakse. Vilistamine on ikka 90% tingitud klotsidest. Näiteks vanematel CR-V´del (kuni 2006) olla nii, et tuleb kasutada vaid teatud tootjate klotse (BluePrint vms taoline nimi oli), need ei vilista. Või originaalid, kui raatsid. Niipea, kui paned sinna mingid odavad juustud, on vile lahti.