Tere.
Vajan B kategooria sõiduauto lisasõidutunde Haapsalu linnas.
Autokooli sõiduõpetajal on tihtilugu mulle linnasõidu praktikaks sobivatel töövabadel päevadel ajad juba täis ja nii jääb sõidupraktika päevade vahe liiga suureks ning õpitu ei kinnistu.
Kui leidub keegi kellel on olemas mootorsõiduki juhendaja tunnistus ning aega mulle Haapsalu linnas lisasõidutunde anda siis saab sellest teada anda e-mailile autojuhipraktika@gmail.com või telefonil 58150543
Aitäh
Siiani polegi ühtegi juhendajat veel leidnud. Krt küll..
Kahju et ma Haapsalust nii kaugel elan. Muidu saaksin kasvõi rattaga neid tänavaid läbi sõita ja liiklusmärke jms meelde jätta.
Google maps aitab kah mingil määral kuid elav pilt oleks ikka hoopis midagi muud.
Autokooli sõiduõpetajale tuleb 45min sõidu eest tasuda 17 eurot. Juhendaja saaks sama palju, kuid kust neid juhendajaid leida kel selleks aega oleks?
Varsti saab ka mu puhkus läbi siis mul endal jälle vähem vaba aega. Krt küll mingit muud moodust ka ei näe kui ainult Haapsallu minna ja kusagilt üheks päevaks jalgratas laenutada.
eesti suht hästi google street view iga kaetud, kima sellega läbi, samas saksa võibolla 3% ja austria täisesti null, seega sinna sa ei saa kunagi sõita
Juhendaja tunnistusega isikut ei ole pmst enam olemas. Sinu nimi peab olema selle tunnistuse peal. Kel rikkumisi ei ole ja teised nõudmised täidetud... Võta kratist kinni ja kirjutage see tõend välja, paberivabas maksab ainult 12.