Tere.Käes autovahetuse aeg ja küsiks siis teadjamatelt kumba eelistada,kas volvo s 80 vöi lexsus gs 300.Eelistatud bensukas.Eelmine auto oli a6 2009 bens.
Ausalt öeldes, oma olemuselt täiesti erinevad autod. Volvo S80, mida nüüdsest kutsutakse juba Classic'uks on täisvarustusena supper masin - ajatu stiil, veatu sise ja välisdisain ning ülim mugavus. Lexus GS on kindlasti vastupidav, aga välimuselt sportlikum, edevam ja mitte ehk nii rafineeritud kui S80. Minu arvates on täiesti erinevate sõidukitega, kuigi nad on samas klassis. Isiklikult arvan, et kui juba uue poole vaatad, siis võta selline, mis sulle endale rohkem meeldib. Tänapäeval väljendab sõiduk juba selle omanikku ning arvesta. Mina valiks S80 - Eesti oludes tunduvalt parem kaaslane.
Audi on praktilisem, mootorivalik ka laiem. Lisaks nelikveo võimalus. Töökindluselt on ilmselt Lexus üle. Pidada mõlemaid üsna kallis. Isiklikult võtaks Audi, lihtsalt suurema valikuvõimaluse pärast ja ka nelikveo pärast.
Korraliku Lexuse leidmlne on paras pähkel. Nii kaua kui tal ressurssi on siis kestab aga kui läbi aetud siis müüki ta pannakse sest remont väga väga kallis. Volvost ei arva midagi paras penskarite auto.
Aru ma ei saa,mis "ülimast mugavusest" sa räägid s80 puhul, defineeri palun!
Kokkupuude pikemalt s80 2012 aasta oma ja kuidagi ei tahaks ülimaks teda pidada. Aga noh, eks inimestel ole mugavustest erinevad arusaamad. Ise valiks iga kell ennem Lexuse, kui s80-ne
Selliste autode vahel pead ise valima,proovima. Mina valisin GS. Miinusena on see, et paneb 50 pealt juba 5 käigu ja siis on 1000pmin. Võib olla saab seda tarkvaraliselt muuta aga ma ei tea.
Ega ma ei pea muidugi just SIIN foorumis käima, aga alati aru ei saa küll, mille pärast komme kustutatakse. Ehk paneks kustutatud kommid eraldi ja põhjendus juurde? Või siis keelake teema laiendamine ära. Või, kui soovite rahu saada, milleks siis üldse pidada seda foorumit, kus tõde paljudele nii valus on.
Foorumi kommentaare kustutakse selle pärast, et teemasid mingilgi määral korras hoida. Kui näiteks poole aasta pärast keegi veel sama probleemi ees on ja foorumit loeb, siis ei pea ta Volvo S80 vs Lexus GS 300 teemas mõttetute postituste peale aega raiskama.
Tuletan meelde milline sinu postitus eemaldati, mõtle ise kui palju see konkreetse teemaga haakub või mitte. Ka teised kauge kaarega teemast mööda postitused on teemast eemaldatud.
"TO+ toyota omanik. Homme lähen teatan oma sõbrale advokaadina töötavale mehele, et ta ei ole elus kuhugi jõudnud, kuna ei ole tal üldse autot, Skodast rääkimata. Kuigi, no vaade on tema korterist ilus, kesklinna tornmaja akna lähedal on päris tore seista. Lohutan end sellega, et kesklinna melu mulle ei istu ja olen muidugi ka autopede. Aga naudin juba ette seda pilti ta silmis, kui ta teada saab, et ta ei ole elus kuhugi jõudnud."
ausalt öeldes pole antud teemas siiamaani veel mingit arvestatavat pointi valiku tegemise seisukohalt selgunud (nagu ka plajudes teistes sarnastes teemades). auto ost on nagu on- 90% emotsioone ja 10% mingit tehnilist eeltööd. kõik taolised teemad on üks paras lahmimine- üks kiidab ühte, teine teist ja kolmas- neljas- viies teevad kõik maha ning soovitavad audit, bemmi, volksu või kolhidat. isklikult arvan, et kui inimesel on nii palju pappi sarnaste autode ostmiseks, siis võiks ka mõtlemisvõimet sama palju olla, mitte et peaks tulema kuskile foorumisse.