Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Honda Accord mure tagasillaga

paio
08:21 01.10.2015
Tere,
Oman Honda Accordi 2.2 110kw 2010a.
Ostin oli km traas 70000 ja tänase päeva seisuga nüüd 180000km ees ja olen temaga sõitnud 2.5a Hondaga olen väga rahul ja sõitnud väga palju euroopas.

Mure siis selline, kas keegi teab mida ette võtta Honda Accord Tourer 2010a diisel tagasillaga, kuna sööb rehvi seest ja hakkab treppi kulutama rehvi sisemist äärt.
Hakkasin vaatama et mingi jama on tagasillas ja ühesõnaga panin omale uued rehvid alla ja peale seda käisin ka sillastendis ja kõik oli nagu korras.
Ja jälgisin ja jälgisin ja ikka hakkab tagumisi vaikselt sööma ja treppi kulutama rehvi. Jälle pean omale uued tagumised rehvid soetama :)
Olen siin uurinud, et sellel mudelil Hondal Universaalil pidigi see probleem olema.
Ehk on kellelgil sama jama olnud ja oskab nõu anda ehk saab midagi ette võtta!

Ette tänades
Mario
...
09:13 01.10.2015
Kere kõver, ilmselt mahakantud masin uuesti üleslöödud.
siidiiuss
10:36 01.10.2015
alustuseks soeta endale silla reguleerpink ja saad teada mis suunas rattad vuravad
PS
10:48 01.10.2015
Käi mõnes teises ja pädevamas kohas sillapingis. Kui juba rehvi kulutab, siis ei saa ju sillastendis näidata, et korras.

Ja ega mingi aeg juhuslikult teisi velgesid ei pannud?
Siiiidiuss
10:55 01.10.2015
Taga ylemised õõtsapuksid läbi. Kas sisemised v välimised
John Long
11:16 01.10.2015
Pakun ka, et nii väikse ls masin müügis oli siis on kuskil pauk olnud või oli keritud.
JookebKyll
11:23 01.10.2015
Kas pingis ka tagasilda reguleeriti? On kohti kus tagasilda ei reguleerita. Mul pole küll Honda kuid enda omal näeb hooldusskeem ette, et iga mingi aja tagant tuleb teha sildade reguleerimine.
AntiOpel
11:30 01.10.2015
Meie teedel ja eriti suurema veljega on see normaalne, et sild paigast läheb. Mine käi Vehos või Catweesis, kurda muret, saad korda. Mingis Viktori Lasnamäe garaažis käies, jäädki remontima ja ikka korda ei saa.
Oli kunagi
15:07 01.10.2015
analoogne mure. Mul olid tagasilla kalded pisut ära ja külgkallet ei saanudki enne reguleerida kui uued, reguleerimist võimaldavad (ülemised) hoovad paigaldati.
Qaz6000
18:14 01.10.2015
Mõned ongi praak rehvid mis kuuske kuluvad. Suht uuel accordil kulusid good yearid kuuske, järgnevatega seda probleemi pole olnud.
Siiiidiuss
19:30 01.10.2015
Võid panna muidugi reguleeritavad õõtsad. Kuigi olen pea 100prossa kindel et aitab ainult nendel pukside vahetus. Tuttaval oli sama lugu honduga ja taga ül. sisemised õõtsapuksid olid läbi! Eks kindlam on ka välimised kohe vahetada. See on tegelikult väga lihtne töö ja pea iga poissmees saab sellega oma maja ees hakkama.
mina2531
20:50 01.10.2015
tere, asi selline, et oli sama mure ford Mondeol 2008 a ja sai alla pandud uued good yearid rehvid ja juba 10 000 km peal hakkasid sisemised küljed treppi kuluma. Suhtlesin ka rehvi maaletoojatega ja esindusega ja lõpuks kuskilt rehvi tehasest tuli vastus, et viga on amortides, mida ei tunne veel, et läbi on aga kuna auto on suhteliselt pikk, siis pikk auto hakkab kurvides tagumist otsa veidi trampima ja hakkabki seest kulutama. Sai ka mitmes stendis käidud enne seda. Sada prossa ei tea, kas viga oli selles, kuna amorte ära ei vahetanud vaid vahetasin uue accordi vastu esinduses.
V.
22:50 22.10.2015
See tagarehvide kulumine on nii Civicutel kui ka accordidel levinud teema alates 2006 ja edasi. Leidsin isegi mingi info, et Usas anti Honda sellepärast kasutajate poolt ühiselt kohtusse, sest Honda üldse ise ei tunnistanud viga...isegi pärast kohtuotsust ei tunnistanud, mis sest, et nad süüdi tunnistati. Aga kui mäletan õigesti, siis sunniti uued rehvid omanikele ostma.
Eespool keegi mainis, et pukside vahetusega võib pääseda...võib proovida. Teine asi on sillastendi minna uuesti. Aga sillastendi mine sellise lisaraskusega, millega sa palju sõidad. Kui tihti sõidad perega, siis tagasild ju üldse teises asendis, kui üksi sõites ja sealt tõenäoliselt võib ka see kulumine tulla.
Mul kulusid tutikad rehvid Accordil ühe suvehooajaga ära nii, et pidin nad ära viskama...mina õnneks pääsesin ainult sillaregulliga (kokkujooks oli paigast) aga olen kuulnud, et Hondal pidi olema erineva pikkusega õõtsasid, et kompenseerida rattakallet, mis tekitab ka kulumist, kui seda rattakallet liiga palju on.

Võib mu juttu ümber ka lükata aga see praegu minu kogemus, tegeledes enda 2008 accordiga, suheldes esindusega ja guugeldades.
endine accordi omanik
23:19 22.10.2015
mul oli endal sama mudeli accord tourer ning esialgu eitas veho probleemi
peale pikka ja sihikindlat suhtlust nende arvamus siiski muutus ning nad panid tagusmistele sildadele/puksidele vms mingid täiendavad jupid külge

seejärel muutus rehvide kulumine normaalseks. varem läks iga hooaeg jooks rehve (nii suvi kui talv) ja kulumise osas oli tegelikult välisküljel mustrit veel 2-3 hooajaks

kuigi mul oli ka garantii tolleks hetkeks lõppenud olin teemaga piisavalt sihikindel, et nad lõpuks tegid vahetuse enda kuludega

tegemist selgelt honda konstruktsiooni veaga
Td
00:20 23.10.2015
Kas accord polegi nii murevaba nagu siin pidevalt kuulda..sõber vahetas 150t soitnud accordil roolilati ,pidi samuti tuupviga neil olema.200t pealt tagasild tahtis kap. remonti jne.
Lihtne,
05:58 23.10.2015
vahetage tagumine ülemine pika vardaga sarniir reguleeritava vardapikkusega sarniiri vastu ja laske stendis kalded õigeks panna. Roolilatt on nii kaua korras kuni otste kummikaitsed terved on.
.............
07:00 23.10.2015
Lõtkud tagasillas. Rattalaager, amort, õõtsad.
Täiesti õige,
07:15 23.10.2015
kui auto on 500000 sõitnud, matsu pannud või rallnoksi käsutuses, vajab ta suuremat remonti.
Mario Paio
16:07 27.10.2015
Tänud vastuste eest! Honda on täitsa sirge ja ei ole avariis osalenud:)

Catweesis räägiti et vaheta vedrud ära ja asi pidi paremaks minema. Eks peab nendest pihta hakkama ja mõne soovitus panna näiteks tagumistele vedruvahele kummid et oleks jäigem.
PS
16:13 27.10.2015
Vedrude vahele ära topi midagi. See suurendab just vedru murdumise riski.
Mario Paio
16:28 27.10.2015
Uute vedrute vahele kindlasti ei hakka ma panema, ja esialgu tellin uued vedrud ja panen uued talvekad alla ja lähen Hondasse sillastendi eks siis ole näha, ja peab hakkama jälgima mõnda aega kas hakkam minema käest ära või mitte :)
tarvi47
21:25 05.08.2016
Sama mure. Tagumised rehvid kipuvad treppi kuluma. Tuntud Accordi tüüpviga. Teenindusest pakuti vea kõrvaldamist. Pannakse kummist mingi lisa vahejupp.
Tundub liialt kulukas teeninduses seda teha. On kellelgi infot kust selliseid vahe kummidetaile saada võib?
AntiOpel
09:56 06.08.2016
Üldiselt auto veermik on selline koht, kus nagu ei ole väga mõistlik odavaid põlveotsas tehtavaid lahendusi kasutada. Seega, mina ei riskiks ja võtaks kuulda esindust, laseks seal korralikult ära teha.
Üldiselt pannakse autole reguleerimist võimaldavad külgkalde vardad ja elu ongi lill. Saadakse sild paika ning enam rehvi ei söö. Üle mõistuse kallis see asi olla küll ei tohiks.
breaking bad
10:24 06.08.2016
Seal tagasillas pole vaja midagi leiutada,see reguleerimine ei aita suurt midagi.põhihäda vedrudes,need tuleb esimesena ära vahetada.oli sama jama 2a vana masinaga ja tehti garantiiga ära. vanad vedrud küsisin kaasa,mõõtsime käsipressi all ära ja erinevus oli jäikuses ligi 20%.minu arvates just see jäigem kisub kogu silla geomeetria ära.
stammer
12:01 06.08.2016
kui suur see esinduses tehtav kulukus rahaliselt oleks?
tarvi47
13:37 06.08.2016
Esinduse hinnaks ligi 400€. See panigi mõtlema, et saaks need jupid, vahetamine pole keeruline.