Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Jaguar XF

Martin49
04:55 24.02.2016
Tere, plaan osta auto ja hakanud vaatama Jaguari poole. Siin eelnevalt kll just kaks teemat tehtud Jaguar XF kohta, kui mõtlesin, et teen ühe suure ja korraliku kuhu infot koguda ka tulevastele inimstele kes soovivad antud mudelit osta. Infot võiks jagada nende autode kohta mis hetkel müügil(kui keegi teab midagi või teab kedagi kes teab). Millised on tüüpvead ja mis ringi jäävad ülalpidamis kulud. Jah on mainitud siin 2.7 mootoril tagadifri probleemi, kuid kas see on nii levinud, et kohe absoluutselt seda mootorit vältida või ei ole asi tegelikult nii hull? Ühesõnaga kõik vähegi adekvaatne info on tere tulnud.

Lugupidamisega!
J
12:52 24.02.2016
Oman XF-i 2.7 diisel, ls ca 220 000 umbes aasta. Olen sõitnud ca 20 000,olen teinud ainult hoolduse (loomulikult mitte esinduses). Midagi muud pole olnud vaja teha. Väga hea ja mugav auto, ainuke viga mis on (ma pole näinud autot millel töötaks) on see, et nuppu vajutades peaks tagaluuk üles tõusma, kuid ei tõuse. Nö siis tüüpviga. Kuid see on pigem selline asi mille üle vinguda tüüpVEAKS seda niemtada oleks natuke palju...
See diffri probleem on pigem selline, et see on olnud mõnel autol ja kuna keegi midagi muud nagu tüüpveana välja tuua ei oska siis mainitakse seda, Tallinna esinduses on mõned juhtumid läbi aastate kus on olnud tagasillaga XF-il probleeme( ma pole kindel aga minumeelest see pole ainult 2.7 puudutav teema). Kui jaksad rehve, piduriklotse jms kuluosi osta( saadaval ka B varuosana) siis julgen soovitada. Kui oled see mees kes hetkel sõidab vana 7 BMWga millel enamus tuled põlevad siis ilmselt pole ka see auto sinu jaoks...

Ahjaa, kui peaksid tahtma juhet järgi panna siis on ka leitavad nö vuffel kaablid millega saab täitsa edukalt autole ligi, jaguar ei erine selle koha pealt teistest autodest nagu Audi ja BMW, seda ei tasu karta. Mul endal pole küll juhet vaja läinud aga uurisin enne auto ostmist.
Martin49
14:51 24.02.2016
Aitäh esimesele vastajale, väga asjalik ülevaade. Pole endal 7 bemmi põlevate tuledega õnneks või kahjuks aga uuringi maad et kui palju on ülalpidamis kulyd ja mis seisukorras umbes need autod n mis siin eestis müügil. Ei taha sattuda masina otsa mis vajab tohutuid välja minekuid, eks iga auto vajab ja mõistuse piirides see aru saadav. Aga kuidas elektroonikaga, seda on palju kuidas see vastu on pidanud? Kui palju korralised hooldused keskelt läbi maksavad. Olen Jaguarite kohapealt suht võhik aga n isu soetada auto mida pole proovinud ja see jätnud praegu väga sümpaatse mulje mille kohta lähemalt uurida.

Ja aitäh lingi eest seda lugenud juba, saan aru et seal räägitakse uuest mitte kasutatud.

Kas need 15.000-20.000 kanti jäävad autod võivad olla mingite probleemidega või ongi see järelturu hind selline nt 2008 aasta mudelitel?
XWD
15:07 24.02.2016
Pigem järelturu hind! Mõnel 15 000.- võivad olla vead!
J
17:53 24.02.2016
Hooldused on esinduses kallimad ca 3x kui teistel sama klassi autodel, samas ei sunni sind keegi minema esindusse. Hooldad oma autot tavalises töökojas ja juppide hinnad on samad mis konkurentidel. Hoiad tsekid alles ja on ka ajalugu olemas kui edasi müüd.
d4l
14:07 23.09.2016
Tere

On küll palju aega möödas, aga saite omale XF-i? Kuidas auto on?