Hyundai

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus Hyundai Tucson 2015-...

aken
16:29 04.04.2016
Kas on kedagi, kes omab ja oskab muljetada miskit? Endale hakkas silma välimuselt kenake masin, aga sisu poole pealt janunen teada saama mis head ja vead....

Muudetud 09.12.18 10:10

Tucsoniomanik
14:11 05.05.2016
Väga hea auto igast küljest. Olen ostuga ülirahul. Pole mõtet võrrelda kallimate linnamaasturitega aga selle hinna eest on autol lisavarustust ja sõidumugavust kõvasti.
aken
21:54 05.05.2016
Kas tegu bensiini või diisel mootoriga, manuaal-või automaatkastiga ja mis varustustasemega tegu?
RS
09:05 06.05.2016
Küsija küsib 130kw 4x4 - see tähendab vaid bensiinimootorit. Sea sammud salongi ja proovi järgi, saad kõige parema pildi.
hgjknm
10:54 06.05.2016
Soome Tuulilasis või TM-s proovisõitja kirjutas Sportagest, mis peaks sama auto olema kui Tucson, ainult teise nime ja kerega, et müratase on üle mõistuse.
aken
22:30 06.05.2016
Käisin proovimas, ulme hea ja mugav tõesti, armu või ära :D Minu pikkuse 194 cm juures oli mugav istuda nii ees kui taga, erilist müra ma küll ei kuulnud salongis kinniste akendega sõites....tavaline müra nagu ükskõik millise autoga sõites....aga ju ma pole ulme kallite ja kapseldatud salongi autodega ka sõitnud ;D
Kogemus ja tunnetus oli kuidagi parem kui Škoda Yetiga sõites(yeti tundus liiga jäik minu jaoks olema). Ütleks lõppsõnaks nii, et võttis päris kukalt kratsima küll, et kas ligi võtta, asi nimelt selles, et otsin miskit "parketi" nelikveolist omale küll, kuna mõned kuud tagasi sai oma auto ära müüdud. Olen lõhkise küna juures põhimõtteliselt, et mida võtta ja "keda" jätta ;D Valikus Vw Tiguan, Subaru Forester, Kia Sportage, Hyundai Tucson, Ford Kuga, Mitsubishi Outlander ja Nissan Qashqai.......

Muudetud 06.05.16 22:31

paistab ett
14:47 07.05.2016
Moistlik valik see Tucson on. Suht ruumikas kah.
Jeti ning tiguan ei meeldinudki endale. Lähen veel Outlanderit ning X-traili proovima, Quashgai just sai proovitud ka.
Vänto
17:30 07.05.2016
Kallis on see huidai. Subs xt ja elu jupp aega muretu
fjded
19:56 07.05.2016
sub xt oli paar aastat tagasi AutoBildi tabelis kõige enam lagunev auto.
viimasele
21:01 07.05.2016
Ei no kui ajakirjas nii kirjas oli ju siis on puhas kuld. Kes maksab, see tellib ka muusika. millegipärast on ikka nii, et saksa ajakirjas on sakslane esimene ja inglise ajakirjas on inglane esimene ja jaapani ajakirjas on jaapanlane esimene.....saad juba aru? või peab veel mõne näite tooma?
Auto Bildi
11:38 09.05.2016
kestvustestis põrus mitte Forester vaid Subaru XV. Sedagi peamiselt tänu diiselmootori defektile. See viga oli pigem harukordne ning Outbackidel ja Foresteridel pole seda minu teada esinenud.
Esimene XV oli üldse üks õnnetu auto oma eriti odava sisu ja olematu müraisolatsiooniga. Peale FL-i on sisu parem aga müratase ikkagi kõrge.
i40
14:57 18.05.2016
Sõitnud tänaseks 3 kuud. Kokkuvõttes rahul - vaikne, stabiilne, kiirendab normaalselt, ruumikas. 7-käiguline kast toimib sujuvalt.
Sünnivead on USB-pulga pealt kuulatava muusika heli kadumine tagumistest kõlaritest ja üldse on helisüsteem natuke nigel. Lisaks standard navi ei suuda adekvaatselt hinnata sõiduaega.
Ja lubatud kütusekulu on keskmiselt u 1 liiter igas segmendis kõrgem.
...
17:03 18.05.2016
Seesuur, et kolme kuuga on kui palju läbisõitu ka? Enne sissesõitmist mootor rohkem tarvitabki. Tehaseandmeid pole võimalik üldse muudmoodi saavutada , kui ideaaltingimustel enda ja teiste närverikkudes
marita57
20:12 19.05.2016
Kas keegi on endale ka sama mudeli lahjema või esiveolise versiooni soetanud? Muljed? Ise olen vaid salongis sees istunud (väga mõnus - nagu oleks ix35) ja tänaval möödasõitvaid isendeid näinud (on ikka ilus küll!).
i40
14:12 27.05.2016
10 000 km ja kokkuvõttes olen igati rahul!
jeeper
19:17 27.05.2016
kuramuse kallis on 4x4 ja automaat!!
praegalt audi q5 pakkumine praktiliselt kõikk hinnas 34tuhhi eurikut. vot see on pakkumine!
to jeeper
14:15 28.05.2016
Milleks võtta kallimat ja probleemiderohkemat Audit? Lisaks on selle põlve Q5 ka viimast aastat tootmises, 2017 tuleb uus mudel. Too pakkumine oleks pädev siis kui Audi hinnaks antakse u 28K euri, hetkel on see Q5 vähemalt 6000€ ülehinnatud.
Style varustustasemega(rohkem lisasid kui Q5-l) Tucson on 29K euri, sinu pakutud Audi on minimaalselt 34K euri. Pole eriti loogiline. Audi ainus hea külg on 8-käiguline automaatkast.
jhklö
10:41 29.05.2016
Kui see Q5 viimast aastat tootmises siis tasub ju see just võtta. Varustust saab rohke oluliselt kui tootmise alguses ja tavaliselt ka kvaliteet autodel paraneb enne mudelivahetust oluliselt.
Pealegi Audi hoiab hinda. Ja kui võtta veel diisliga siis ka hoiab kütust kokku võrreldes selle 130kw Hyundaiga.
dislakas
13:30 29.05.2016
Diialit ilmselgelt ei võtaks, täiesti mõttetu sääst. Minek pole ka nii hea.
to jhklö
15:53 29.05.2016
Sa vist ei saanud üldse aru, mida ma kirjutasin. See Q5 läheb tootmisest maha ja mitte mingeid parandusi pole tehtud talle juba viimsed paar aastat. Ega Audi pole MB või Volvo kes omi mudeleid viimase tootmisaastani parandavad. Hinnahoidmine on müüt, pole see Q5 mingi Ferrari või Lamborghini, mida investeerimise eesmärgil osta. Style varustustasemega Tucson on igaljuhul kindlam ja soodsam ost, rohkem lisasid saad kah.
wrong cop
16:35 29.05.2016
audi on madala enesehinnanguga inimestele enesetunde tõstmiseks. tänased autod on enamus samasse auku kvaliteedilt ja audi on kõige vigasem liikur hetkel mis tehasest väljub hulgaliste vigadega.
riisiraketi fänn
15:17 04.12.2016
Hyundai tucson 1,6T aut.on võrreldes Honda Crv 2,0 vabalthingava mudeliga parem valik hetkel, kuigi hinnavahe on vaid kilo euri! Honda on minu silmis ikkagi veidi prestiižikam auto ja kvaliteetsem samuti! Ehk vaid pikem garantii ja turbomootorid oleks argumendiks soetada see mudel st oma vanem Crv väljavahetada! Ootan veel aasta, 2017 aasta lõpuks jõuavad ka nii Crv-le kui h-rv-le 1,5T mootorid, jääb vaid küsimuseks mudelite hinnad...arvata on, et paar kilo euri lisandub praegustele hindadele!
Audit ja Hyundaid
09:23 16.12.2016
pole mõtet võrrelda. Eriti mitte Q5-t ja Tucsoni.
Vbl uut Q2-te võiks võrrelda, tollel on ka müraisolatsioon nõrgem.
Praegune (tootmisest mahaminev) Q5 FL-variandis on väga kobe pill. Tucsoni polegi loodud temaga võistlemiseks, hinnaklass on liiga erinev.
Hinnalangus on loomulikult võrreldamatu. Nii Audi, MB kui BMW on järelturul vägagi hinnas, see on kahtlemata üks argument soetamisel. Eriti kui mahavõetavale mudelile tehakse alesid.
Ise tooks uue 2.0TDI asemel Saksast kasutatud 3.0TDI (kui just aastast läbisõitu 50000km ringis ei plaani) . Ükski korealane ei saa haisulegi.
Mis puudutab uut CR-V-d, siis nende puhul avaldub nõme Fordi-efekt. Uut mudelit just esitletakse USA-s aga eurooplased oodaku aasta veel. OK, Fordi puhul suisa mitu aastat (Mondeo). Tundub, et meie maailmajagu marginaliseerub täie auruga.
marita57
21:46 28.05.2017
Q-seeria autodest on siin üllatavalt palju juttu, aga kas keegi Hyundai Tucsoni kohta ka midagi lisada mõistab?
uus tuc
10:21 04.07.2018
Selline mure et juhiukse lülitite plokis ei põle peeglite kokkuklappimise ja L-R lüliti taustvalgustus. Esindus väidab et tehas ei olegi neile valgustust ette näinud. Ehk uue tucsoni omanik viitsib vaadata kuidas temal on. 2018 aasta comfort varustus.
AntiOpel to uus tuc
16:26 04.07.2018
No aga kuidas siis oli, kui auto kätte said? Kas põles või ei? Osadel masinatel pole seal tõepoolest valgustust. Ja pole ju ausalt öeldes vaja ka.
eelmisele
17:03 04.07.2018
Isegi 20a vanal VW on.
maaks
09:47 05.07.2018
Aga sõida oma VW-ga siis edasi (uups, ta ju ei sõida sul, sellepärast kiibitsed Hyundai foorumis) ja ära osta järgmiseks autoks Hyundaid :-)
Infoks: esimese põlvkonna Tucsonil, eelviimasel Mazda 6-l, Avensistel (ilmselt ka teistel Toyotatel) samuti pole need nupud valgustatud. Ja ma ei saa aru, miks nad peaksidki olema.
EDIT 9.07.18: Hommikul Järvevana tunnelis selgus, et Avensisel on nendes nuppudes siiski lambid sees.

Muudetud 09.07.18 09:45

uus tuc
13:46 05.07.2018
Tundub lihtsalt natuke naljakas kahe nupu valgustuse pealt kokku hoida. Samas peeglite reguleerimis nupp on valgustatud. Seda ei saa ju ilma L-R nuputa kasutada.
oh ja ah matkal
09:21 06.07.2018
Seda nuppu ei ole ju vaja valgustada, miks koguaeg kruttida? Mul tutikas jaapanlane, samuti puudub sealt valgus. Vaevalt, et asi kokkuhoius, pigem ebavajalik asi.
uus tuc
14:46 02.08.2018
Oskab keegi öelda kas lahtise ukse signaali kui mootor seisab ja võti on süütelukus saab kuidagi maha võtta. Ootasin oma kümme minutit aga vait ta ei jäänud. Tahaks vahel hoovis raadiot kuulata. Ei viitsi kogu aeg aknaid avada.
maaks
16:54 02.08.2018
Uut Tucsonit ei tea, aga Toyotal on seal süüteluku juures plastiku all võimalik juhtmeots lahti võtta, siis ta ei saa aru, et võti lukus sees on ja on vait :-)
...
22:58 03.08.2018
Kas Tucsonil mitte ei saanud raadiot kuulata ilma võtmeta?