Kas kellegil on kogemusi sarnase probleemiga.
Ühe pihusti tagasivoolu ühendus hakkas lekkima, vahetasin infoautost ostetud o-rõnga ära aga ika lekib vähe , o-rõngas oli vähe paksem kui see mis algselt peal oli ja läks jube raskelt sisse , võibolla vigastas paigaldades uut rõngast. Tagasivoolus ei tohiks väga suurt survet olla. Kas selline nähtus võib viidata mõnele muule probleemile (pihustid)? Auto töötab muidu justkui täitsa normaalselt.
Uurisin natuke neti avarustest, et probleem võib olla seotud pihusti liigse kulumise
või pihustis oleva tagasivooluklapi probleemiga.
Olen viimasel ajal kasutanud ka kütuse lisandit ning see võib olla mingi sita liikvele löönud ja see pihustisse jõudnud, lisaks on enamus sõite linnas ja väiksed otsad.
Kas oleks mõtet minna maanteele ja natuke peenestada, et lööks torud puhtaks ja probleem unustatud või kui juba pihusti liigselt lekib siis ainult remont aitab?
Mul sama mootoriga mondeo ja lekkis samamoodi. Vaata kindlasti üle ka tagasivoolu voolikud. Mul olid need täna O-rõnga lekkele diisli sees ligunenud ja seetõttu samuti lekkima hakanud. Said lõpuks kõik tagsivooluvoolikud vahetatud. Mina ei hakkaks esialgu küll veel ehku peale pihusteid vahetama. Alustaks ikka odavamatest asjadest :)
Tere,mul oli sama viga, et lekkis sai infost uus Orõngas ostetud aga oli tiba paksem.Paigalduse käigus avastasin,et kolmik ise vigane väike pragu sees aga infost üksikult ei saa ainult komplektina kogu toru 150euri,sain romulast 5euriga panin uued voolikud ka ja asi korras,muide ebays komplekt 15naela inglismaal.