Võistlustanner ehk autode võrdlus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

audi a4 vs saab 9-3

Horre86
16:09 22.05.2016
Tere. oleks plaan omale uus auto osta, aga ei ole autodega kuigi kursis. Hetkel on sõelal 2 autot:
http://www.auto24.ee/used/2242834
http://www.auto24.ee/2249278

ehk teab keegi m6ne hea/halva s6na sekka 6elda
ˇ
16:17 22.05.2016
piltide järgi ei ütle nende kohta midagi, sest tegu tüüpiliste sisseveetud disladega ja teadagi, kuidas see äri siin eesti käib. seega põhjalik tehniline kontroll on igati vajalik, muidu on ostujärgsed remondiarved garanteeritud.
erkki009
21:21 22.05.2016
Ise olen praktiliselt sama valiku ees,kuid enne vaja lahti saada endal oleva emotsioonitu autost.Uurides on saabi valik väike,diisel/autom.Audil valikut rohkem ja suht.paljude lisadega autod.
v_
11:44 23.05.2016
Ma soovitan nii vana räime puhul valida võimalikult korralik masin võimalikult heade varuosahindade ja kättesaadavusega. Selles hinnaklassis on kaubamärk teisejärguline asi. Pigem vaata oma rahakotti, et sellele mittevastavate ülalpidamise kuludega autot ei soetaks.

Muudetud 24.05.16 08:31

RV
11:54 23.05.2016
Soovitan igal juhul SAAB-i
Ise sõidan SAAB 9-5 07.aasta ja väga rahul.
Jaanus1958
16:34 24.05.2016
See Audi on Multritronic käigukastiga ning kärukonks on taga, multitronicuga ei soovitata käru vedada. Soovitaksin edasi vaadata, kasvôi paar aastat vanemat näiteks, peaasi, et vôimalikult korraliku valid, et teada on, mis autoga tehtud jne, mitte niivôrd aastat taga ajada. Kindlasti ostueelsesse kontrolli, julgeksin soovitada Forssi. Ostueelse kontrolli pealt ei soovita raha kokku hoida. Kui see mootor A4 puhul, siis uuri, mis seisus ôlipumba olukord on, kuna kui see katki läheb sôidupealt, vôib suure tôenäosusega minna ka turbo vôi isegi mootor remonti vajada. Ja kui Forsis ostueelset kontrolli tehakse, siis nemad ilmselt oskavad ka tunnetada, kas kast ôieti töötab. Uuri veel, kas pihustid on vahetatud. Hooratatta kohta vôiks uurida, millal vahetatud. Umbes sarnases hinnaklassis vôiks kaaluda veel näiteks Mazda 6, Honda Accord, Toyota Avensis, Lexus IS ja need bensiiniga siis, neid on lihtsam leida kindla ajalooga ja Eestist ostetuna.
selgeltnägija valerka
16:51 24.05.2016
need saunanaiste soovitused käru vedamisest ei pea paikka, ime et ei räägita et kõige kasulikum on autot vedada treileri pea
ERR VEE
17:03 24.05.2016
Soovitan igal juhul AUDIt
Ise sõidan AUDIga 07.aasta ja väga rahul.
Audita
17:28 24.05.2016
Haruldlane tola saab olla Audiga rahul, väga kallite pidamiskuludega emotsioonitu auto. Siin pidevalt kiidetud, kuid viimane TM tegi ka ülevaate Audist, palun lugege. Aasta autoks valiti sakslaste häältega Astra, mitte Audi.
eelmisele
17:32 24.05.2016
sina haruldane tola õpi lugema!
auguella
19:25 24.05.2016
Kui peaks valima siis saabi. Sellise mootori-veoskeemi kooslusega audit küll ei tahaks.
Jaanus1958
20:20 26.05.2016
Saab on ju samuti esiveoline ja jôudluse poolest ilmselt sarnase mootoriga.
Põrs
08:38 11.06.2016
Kui sel saabil on midagi ühist saab 900-ga, siis kindlalt võtaks saabi. Saab 900 oli tõenaoliselt üks paremini juhitavaid autosid omal ajal(see ei tähenda, et ta nüüd enam ei ole, aga lihtsalt info mõttes selline näide)
jarru
12:24 24.06.2016
Kui käisin aastal 2002 Soomes 10 aastat vana Audiga, tekkis suhteliselt uhke tunne, sest linnapildis oli selline auto suht harvaesinev. Vaatasin siis kohalikku Keltainen Pörssi ja mis ma näen, minu auto analoogi Audi 100 Avant ainult 1, loe üks, pakkumises ja see 2 korda kallim, kui Eestis, kuna Soome vero---halastamatu. Linnapilti ilmestasid tumerohelised Opel Astrad. Küsisin tuttava käest, miks nii, siis selgus tõde. Astra, bensiinimootoriga selle kohaliku Vero suhtes kõige sõbralikum, kusjuures 1,4 bensukas veel ökonoomne kah, puudus vajadus osta diiselmootoriga isendit, mille vero jällegi suurem, kui bensukal. Nii, et Astra kiitmine pigem selline hinnapõhine tundub olevat, kuigi ma ei väida et sakslased samu teid pidi selle tulemuse said. Olen käinud Soomes ka A8 Audiga, mis oli sel hetkel 6 aastat vana, no siis olin soome ärimehele juba päris oma, mul pidi ikka väga kiva auto olema. Ütles, et mida seal Eestis teed kavalat. Tol korral ei näinud samasugust autot Soomes liikumas, ju see mõni üksik oli siis parklas. Pika jutu peale tahan öelda, et maailm ei ole nii must-valge, nagu võib esmapilgul paista ja ajakirjanduselt saab osta suunatud artikleid, kasvõi nii, et autotehas annab oma toodangut talle -proovida- kolmeks aastaks.