Päris kaval kuulutus, inimene tahab ainult vaadata seda katet, kuna ostu-müügi kuulutused on siin keelatud. Ja ilmselt vaadata tahab ka ainult kaugelt ja ühe silmaga.
jee.kim. kui oled seda juba aasta otsinud, ju oled selle aasta ka edukalt ilma läbi ajanud, ju kannatad siis mõne aasta veel välja, kuni auto maha müüd? Võin sulle anda vihjeid, kus saab tagaklaasi tumendada.
Mina täna hommikul mõtlesin, et ostaks suurema teleka, samas kas on ikka vaja? No käis jah mõte läbi, et 50 tolli jääb väikseks. Aga ega ma tea, kui kaua ma sellest 65 tollisestki rõõmu tunnen, ehk jätan siiski veel ostmata... Ja tagaaken mul ikka veel ununenud tumendamata, lähen häbenen nüüd natuke.
jarru- said ära panna või ;)
Klaasi toonima ei hakka, kuna naispere soovib läbipaistvust, saigi just ise käepärastest (auto)ruloodest midagi valmis meisterdat'
Tänu teemaalgatajale laiendan otsingut välismaale, seal valikut küll.
Aga asii pole prioriteetne...
Aga mis sel välismaalt tellimisel viga on? Teed tellimuse ära, maksad ära, pärast käid postkontoris ja saad kätte. Palju lihtsam, kui nüüd teada saada, et Mustvees on, kiirusta sm. Unetu :) Kui prioriteet pole, siis sobib nädal tarnet ka.
Kui ebay kirjutab, et saatmine ainult kodumaale vms, siis tasub küsida ja tihti saadetakse ka EU piires muretult, eriti kui seletada, et tolli jms jauramist ei ole. Lihtsalt postitasu tuleb kokku leppida.
Olen e-bayst teinud sadu oste, seega tellimine pole mingi probleem, lihtsalt asi "ei põle".
Nüüd lihtsalt salvestasin otsingu ja vaatan, kas midagi mõistliku ilmub(samas otsest vajadust pole, 6 istet kasutusel)....
Millegipärast on tagaklaasi ruloo ja pagasikate defkad, kas 7'ekohalisena polnud vajadust(lisavarustus) võimisiganes.