Toyota

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Corolla 2005 kompuuter/cd mängija vms

Kairi1987
13:27 08.08.2016
Tere.
Naisterahvas palub abi.
Nimelt on selles makis väga kangekaelselt kinni cd. Vähemalt väidab mängija nii (cd in). ERR8 vist andis ka kui cd nupule vajutasin.
Saan aru et ilmselt tuleb lahti kiskuda et seda sealt kätte saada, aga... kas sellist asja annaks ka vahetada moodsama vastu kui see on nö ka pardakompuuter?

Päikest :)
yoyotata
16:15 08.08.2016
Soovitan minna oma murega esindusse. Seal ollakse väga asjatundlikud ja sõbralikud ning aidatakse kindlasti murega.

Volkswageni ja Toyota omanike vahe seisneb selles, et esimesed käivad nurgatagustes kohtades oma autot remontimas, teised eelistavad margiesindust, sest teavad, mis on tegelikult parem.
Margiesndus
10:21 09.08.2016
ei taga alati paremat (mitte ilmtingimata odavamat) teenindust. NN nurgatagustes töökodades on väga palju asjalikke, sõbralikke ja professionaalseid tegelasi, kes tõepoolest oskavad autot remontida. Kui margiesinduse arvuti viga ei näita, siis paljudel juhtudel laiutatakse käsi: kõik on korras. Kuid mõni arukam tüüp leiab vea üles ja teeb korda. Endal sarnane kogemus Hondaga
..............
12:29 09.08.2016
Tahtsin just sama kirjutada ! :) Kui arvuti viga ei näita siis viga ei ole, reaalselt vist keegi viga otsida enam ei oska. Teadmised on jäänud kesiseks, ilma arvutita ei suudeta enam midagi teha. Käin ka "nurgataga" õli vahetust tegememas, kui ametlik esindus küsib ainult vahetuse eest 20 euri, samamoodi on see summa igalpool mujal 20-10 euri, siis nurgataga tehakse see töö 5 euriga. Alati löögile ja töö kvaliteedis või lõpptulemuses ei ole vahet kas ma maksin nüüd 20 või 5.-, samamoodi on seal "nurgatag" igale tööle või detaili vahetusele oma ! Ei ole nii, et lähed 5 tunnipärast oma masinale järgi ja kuulad hala, et ei saanud lahti või keerasin puruks ja ja tegin tööd 3 tundi ja maksa nüüd mulle rooliosta vahetuse eest 40 euri ja kuna ma keerasin sul roolivarda ka pe_sse siis roolivarras on veel lisa 60 euri? See oli üks näide lihtsalt..
Sellised mehed oskavad ka vajadusel midagi reaalselt remontida, mitte ei ostea tänu katkisele juhtmele detail. Esindus on koht garantiiga autodele.
Aga mis puudutab antud raadio teemat siis oli kunagi ühe teise saksa autoga analoogne probleem, ei hakanud mängima ega andnud ka plaati kätte ja paljudes foorumites ütles et võta aku juhe maha ja tee aparaadile restart. töötab siiamaani.
Kairi1987
18:40 09.08.2016
Olen vähem kui nädal selle corolla omanik olnud. Kindlasti mu "nurgatagune" teeb ta korda, aga pigem huvitab kas neid vahetatakse ka uutemate vastu (on ehk kellelegi kogemusi). Seda mu "nurgatagune" ei oska kahjuks öelda. Kuna tegemist ei ole ainult cd/raadioga, vaid ekraanil ka muud nupud ja lugejad.
yoyotata
18:49 09.08.2016
Kairi, selleks tulebki ette võtta teekond margiesindusse, et sellised küsimused saaksid vastatud ja mured lahendatud. Pole vaja seda karta, sest Toyota hoolib väga oma klientidest. Nurgatagused soss-sepad pole enamasti pädevad ja nende kätte mina sinu asemel oma kallist autot nende kätte ei usaldaks. Pealegi ei lagune Toyota peaaegu kunagi, nii et väga tihti esinduses käia pole vaja.
Toyota omanik
19:02 09.08.2016
Variant 1:
Kirjutage Elkesse või Amservi. Selgitage, milles probleem esineb. Paluge hinnapakkumist.

Variant 2:
Kui on meesterahvas olemas, siis võib ju terve kompuutri keskkonsoolist välja tõsta. Ei ole raske. Seejärel teete mängija pealt lahti ja edasi tuleb kasutada mõistust. Õpetuse leiate siit: https://www.youtube.com/watch?v=b3Bz5yz_DkU

Variant 3:
Proovige enda kätega teha midagi sellist: https://www.youtube.com/watch?v=kwuUO5H-ko8 ja https://www.youtube.com/watch?v=zL__HKLluMk

Toyota omanik
19:06 09.08.2016
Uued touch-screen kompuutrid on suhteliselt aeglased ning kallid. Corollale võib leida kindlasti, hinnad algavad 200-300 eurost.

Võtke pinsetid ja proovige lihtsalt välja urgitseda / tõmmata. https://www.automaailm.ee/et/Eshop/Product/6850/s103793405/p
insetid_4_erinevat

Oi jah Kairi, soovin edu!
Kairi1987
19:17 09.08.2016
Suht ahastus tuli juba, nähes kuidas see kõik lahti tuleb võtta :D

Aga ma tänan, et aega leidsite ;)
ka
20:09 09.08.2016
Fordi cd makki oli keegi 2plaati sisse surunud ja cd ei töödanud. Tahtsin plaati sisestada aga ei läinud, läks ainult pool plaati ja siis lükkas välja. Niimoodi ma seal jebisin ja viskas need 2sees olevat plaati ka lõpuks välja ja plaadimängja hakkas tööle.
ka
20:19 09.08.2016
Kui see makk on 2din mõõdus siis peaks saama kasutada ka selliseid makke. http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/moodus/blaupunkt-new-or
leans-220-autoraadio
m a t i
13:02 11.08.2016
Olemas selline töökorras makk, kui huvi siis 60euri
kaspi
12:11 12.08.2016
Aga kompuutri (ekraani) fuktsiooni need 2 din mõõdus makid vist ikkagi ei võimalda, need on ehk mõeldud uuematele Toyotadele, kus eraldi ekraan kellade vahel, nagu ma aru saan. Mul oli varem ka taolise süsteemiga Avensis ja sama mõte, seal oli nn. võim ja helisüsteem alumises blokis (kus CD ava), ülemine oli ekraani ja juhtblokk, seal oleks see veel e. tehtav olnud aga Corollal on kõik ühe blokis koos.
p10
11:17 15.08.2016
Mul mõlemad Avensised 2002 ja 2011 viskavad aku juhtme maha võtmisel kohe plaadi välja.Võid ju igaks juhuks proovida.Pärast on muidugi kell ja raadio jaamad vaja uuesti paika panna.