Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Peugeot 607 tulede ja airbagi viga

kalpri
21:06 13.08.2016
Sai hiljuti ostetud 607. Vigu oli omajagu. Mootori sain vaevata korda. Tuledega oli see jama, et süüte sisse pannes põlesid ainult pooltuled ja midagi muud lülitada ei saanud. Arvutiga sai vaadatud, et bsi ei saa ühendust tulede ja airbagi ECUga. Lappasin siis kõik pistikud läbi ja viimasena avastasin, et kaitse üldse puudu pesast. Pistsin sisse ja voila, tuled kõik nagu peab ja airbag kustus ka ära. Nädal möödas ja hakkas sõites airbab uuesti põlema. Jõudsin koju ja juba toimetasin hoovis ja mingi aeg vaatan, tuled ikka põlevad autol. Nüüd siis sain aru miks eelmine omanik oli kaitsme välja võtnud, tuled ei kustu muidu kunagi. Kontrollisin data juhtmed bsi ja ecude vahelt, korras. Kontrollisin massi ecudel, korras. Kontrollisin + juhtmeid mis peavad tulema, korras. Proovisin erroreid kustutada ja kohe tagasi, et ei saa ühendust tulede ECU ja airbag ECUga. On kellelgi aimu milles probleem. Auto on ühe akuga.
arvamys
08:39 14.08.2016
Miks ostsid üldse selle auto? Prantsuse autod ongi koguaeg elektrivigasid täis.
Üldiselt ei oska keegi sind siin aidata ,teadja-oskaja peab ikka kohapeal tutvuma olukorraga.
juss_ee
10:10 14.08.2016
vaheta auto ära, muidu jäädgi elektri vigu otsima. peugeot 607 on üks suur viga iseenesest. tahtsid "hallist massist" erineda, aga palun.
kalpri
10:16 14.08.2016
Kahetsesin juba esimesel õhtul ostu. Üritan läbi ussi emmi korda saada ja siis kohe müüki. Teine auto on 406 ja see küll mind 4 aastat probleemideta vedanud. Audi oli üks õnnetus mida tuli enne igat ülevaatust remontida.
63amg
19:20 14.08.2016
tavaliselt on probleemiks ussitavad massi juhtmed.kuidas kontrollisid,et massid korras on.elekrivigadega masinaid,võib osta ainult kõvasti alla turu hinna.kui massid korras,siis valmistu bsi ploki vahetuseks
kalpri
19:48 14.08.2016
Pirniga kontrollisin massi ja pluss osasid. Arvatavasti bsi pekkis kuna airbag ja tuled sama kaitsme all ja mõlemad kadusid ühel ajal. Eks panen tuled releedega otse tööle ja airbag jääbki sedasi.
juss_ee
21:35 14.08.2016
arvatavasti viga on BSM moodulis, relee nr. 4 (punasega märgistatud) on vigane, see, mis vastutab tulede lülituse eest. isegi kui korda saad, varsti ilmub mingi uus viga, väga ebaõnnestunud elektroonika tolle aja prantslastel.
kalpri
19:34 18.08.2016
Kus mul selline moodul? Mul ainult kapoti all kaitsmeplokk ja rooli all bsi kus ka kaitsmed. Sellist jurakat mul nagu pole kuskil.
63amg
14:49 19.08.2016
see ongi ju bsi plokk
kalpri
13:35 21.08.2016
Mul selline bsi. Oskab keegi märkida milline relee on tulede aju jaoks.
Lunguuks
16:34 22.08.2016
Las mõni elektrik veab eraldi juhtme/relee tuledele, muidu jäädki neid vigu parandama. Mul oli kunagi 605 ja selle elekter oli nagu värvimuusika. Suvalisel ajal töötasid suvalised asjad, mass oli korras ja ujumas auto polnud käinud. Tuled ja salongi ventikas sai ise veetud, aga kui kojamees hullu hakkas panema sai see auto kellegi teise mureks juba. Ma sinnamaani teadsin, et kui vool tuleb peale siis asi töötab, aga prantsusmaal liiguvad need elektronid kuidagi teistmoodi.
kalpri
18:35 22.08.2016
Asi pole nii lihtne. Tulede hoob annab ainult erinevaid takistusi bsi-le ja see edasi saadab tulede ajule ja siis alles sealt tulevad erinevad tuled (lähi, kaug udutuled). Peaksin muidu mingi muu mudeli hooba hakkama leiutama ja airbag on ka sama jamaga seotud. Ülevaatus jääks ikka tegemata. Eks see peugeot saab ka varsti kellegi teise peavalu olema. Ma vist juba kaheksas omanik või enamgi.

Muudetud 22.08.16 18:35