Mercedes-Benz

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

MB E240 2004 piduri probleem

krii12
09:17 29.08.2016
Probleem selline, et lõi armatuuris süüdet keerates stop märgi ette koos teiste piduri tuledega. Kohalt ära sõites oli peenike nire ( vist õli) maas. Kas keegi oskab õelda, milles probleem???
looder23
09:48 29.08.2016
Kui õlirida järgi, siis kuskilt lekib. Toenaoliselt pidurivedelikku vähe ja ja see see ohtlik viga. Lisa oli ja sõida teenindusse. Kas sul hiljuti remonditi pidureid?
krii12
09:54 29.08.2016
Ei ole remonditud. Sai hiljuti tehnoülevaatusel käidud, seal öeldi, et kõik korras. Sean jah suuna remonti.
........
10:50 29.08.2016
MIs mõttes ? Inimesel lekib piduriõli ja soovitate juurde valada ja SÕITA remonti ? Kui kuskilt lekib on järelikult midagi puruks. Piduritoru,voolik, anum vms. Võibolla ei lekigi midagi ja on õli lihtsalt vähe....Kõigepealt selgeks teha kustkohast, midaja kas lekib ja siis kaaluda võimalus et järgmine pidurdus võib pedaal vajuda põja ja auto jääb sesima vastu esimest takistust.
looder23
11:34 29.08.2016
kle punktirida, mis ta siis nüüd tegema peab? kohapeal auto maha põletama? valabki õli juurde. hoiatus kaob eest. ja kuni hoiatuseni saad sõita ja pidurdada. ja sõidadki remonti võimalikult vähe pidurdades (s.t. piduripedaali vajutades). õli ei kao pidurisüsteemist ise kuhugi, kui pedaalile ei vajuta, v.a. anuma lekke korral. ja kui see leke ei ole selline, et pealt valad sisse ning alt kolinal välja ei jookse, siis pole probleemi. krt, sinusugused inimesed on ikka kapitalistide kuldkliendid. esimese punase tulukese puhul tellime aga puksiiri. ammu olen mõelnud, et peaks omale puksiiri soetama.
selgeltnägija valerka
12:04 29.08.2016
looder lase seisval autol õhutusniplid lahti ja vaata kuidas jookseb kohinal tühjaks, egas fritsud lollid ole et kirjutavad suurelt peata auto. Saan aru kui remondiluksepp kes jagab matsu ja oskab olukorda hinnata valab õli juurde, aga sellist lauslollust soovitada inimesele kes suudab auto juures tankida ainult kütust ja aknapesuvedelikku on küll debiilsus
..........
12:11 29.08.2016
Tead, sa võid kasvõi ilma piduriteta sõita, keegi ei keela aga tee seda üksinda kuskil metsas, või pane kasvõi auto põlema kui probleemid tekivad. Suure tõenolisusega on tegemist ATM kastiga, seega saavad pidurid rohkem koormust. Jutt oli et auto all on loik tekinud ja pidurite hoiatus "tuli" hakkas põlema. Kas vedelik sattus ise maha ja tuluke süttis niisama ? Järelikult on süsteemis leke(kuskil) Juurde valamisega lekkeid ei paranda... Valab juurde ja järgmine pidurdus peksab selle anuma tühjaks ja pedaal vajub põhja, järgmist pidurdust enam ei tule kuna pole enam vedeliku mis suruks silindreid. Kõigepealt peaks keegi pädev tegema kindlaks mis ja kuskohast lekib. Katkiste piduritorude ja lekkivate voolikutega on loomulikult mõistlik sõita remondikohta..... Olen ka Tartust-Pärnusse sõitnud ilma et kordagi oleks piduripedaali vajutanud, see ei tähenda et inimesed peaksid ilma piduriteta ringi liikuma...
looder23
13:02 29.08.2016
valerka, kuidas äkki need õhutusniplid lahti tulid? ka sellisele inimesele tuleb jagada sellist tarkust, kes oskab ainult rooli keerata ja tankida.

punktirida, kui kuskil on leke, siis lendab seda piduri õli sinna lekkimise kohale. kui jätad auto seisma, siis sinna laiali pritsitud õli hakkab alla vajuma ning tekibki kuhugi loik. loik on seda suurem, mida intensiivsemalt kasutati enne seisma jäämist piduripedaali. anumas õlitase väheneb ja andur ühendab või katkestab vooluringi. hakkabki karjuma. ma ei tea antud mersu iseloomu, aga minu 2002 aasta audil läks taga supportisse remondi käigus praak kolb sisse. oli lopergune ning lekkis vahelt õli. selleks läks aasta aega, ennem kui anum sai nii palju tühjemaks, et parempöördel tõmbas anduri alt õli nii palju vähemaks, et viskas ka punased tuled põlema. valasin õli juurde, probleem kadus, kuid suundusin remonti ning seal see viga selguski. mersu iseloomu ei tea ma selle pärast, et minu audi puhul, kui tase normaliseerub, siis ka viga kaob, aga võibolla mersu puhul viga jääb ja saab ainult arvutiga kustutada.
ei ole ju ka eriline kunst valada korra anum täis ja profülaktika mõttes natukese aja pärast anumal kork maha keerata ja vaadata, kui palju kadu on olnud, aga noh.. kohe võib ka karjudes ja paanikas puksiiri järgi joosta, visata looteasendisse ja nutta tihkuda. ärge jagage õpitud abitust.
selgeltnägija valerka
13:42 29.08.2016
looder ise sogasid ju: õli ei kao pidurisüsteemist ise kuhugi, kui pedaalile ei vajuta, mina väidan et kaob küll, tee piduri peapumba ehitus parem endale selgeks, ja mina kirjutasin sulle et lase niplid lahti mitte ei krjutanud et tollel autol niplid lahti
..........
16:32 29.08.2016
Looder, kas sa oled või mängid ?? Loik maas, hoiatus ees ! Järelikult.....on süsteem ebatihe ja lekib, seega kui vajutada pedaali tekib süsteemi surve mille tagajärjel tuiskab piduriõli sealt kohast ja pedaal vajub klõnksti põhja. Kõik !
Kui sina tahad sellise autoga kuskile sõita siis sõida, mina ei tahaks. ...ja on ka teepeal paigatud katkist piduritoru klambi ja ja õhukummiga...ning on audil paagisisene pump teepeal vahetatud poole tunniga jms. Aga sina oled loomulikul tbaltmiaade kõvem remondimees.... Tubli, istu 5 ! ...miinus maksud 2pluss.
63amg
17:46 29.08.2016
loe nüüd uuesti algusest peale mida teemaalgataja kirjutas!tal ei kadunud pidurid ära,vaid armatuuris süttisid tuled!ta võis tegelikult mitu päeva sõita lekkiva torustikuga,kuid teada sai alles siis,kui hoiatustuled põlema süttisid.valad paagi täis ja sõidad rahulikult lähimasse remondi kohta.kes veel ei tea,siis kahe kontuursed pidurid tulid isegi mossele kasutusele juba 70-datel!
hehhee
17:46 29.08.2016
Looder23 in da action, again.

Fakt on see, et sellise autoga ei tohi mingil tingimusel liikluses osaleda. Kaks võimalust: 1) puksiir järgi ja teenindusse 2)remondimees viga kindlaks tegema ja võimalusel parandama.
Selliseid ohtlikke asju ei remontida foorumi teel. Ja soovitused, et vala piduriõli juurde ja sõida remonti VÕIMALIKULT VÄHE PIDURDADES. See on täiesti asjatundmatu ja ELUOHTLIK. Krt mehed mõelge enne, kui suust midagi välja ajate.
liisijj
18:57 29.08.2016
Armatuuris on selgelt kirjas: stop the f...g car! :D
Järelikult edasi sõita ei tohi eelnevalt midagi tegematta. See, mida sa teed, sõltub juba su rahakotist.
Mehed :D
looder23
19:01 29.08.2016
valerka, jääme parem teema juurde, mitte ei keera nipleid lahti. kui anumal kork peal ja toruke lekib, siis ei jookse see sul kuhugi tühjaks.

punktirida, mind tõesti ei huvita, mitut kummi sa kasutasid klambri all, aga miks sa siis ei kutsunud puksiiri, mida sa nüüd kired? alustada tuleb ikka kõige lihtsamast, anum täis, ja saad teha paar pidurdamist, näed oma klõnksti pedaalid põhja ära. samas saad auto alla vaadata kust lekib, aga nohh, kel muud teha pole siis ikka vuttvutt puksiiri järgi.

to hehhee, palun kutsu oma puksiirid ja remondimehed, aga kui sa suutsid teema algust ja pealkirja lugeda, siis see ei ole uus auto kus on puksiiriabid juba kaskode sees ning puhtalt armastusest minu vastu ei pea sa kirema. ma sain juba ühes teises teemas aru, et sa oled tarbimisühiskonna kuldklient.

teemaalgataja võiks teada anda kunagi, kas sai auto remonti viidud või on juba vastu posti surnuks sõitnud.

krii12
19:06 29.08.2016
Vastu posti pole sõitnud, läheb remonti, eks siis kuuleb mis probleem on.
ka
19:32 29.08.2016
Oleks seal süsteemis mingi suurem leke, oleks teemaalgataja kirjutanud, et piduripedaal läheb põhja. Mis viga? Aga väike leke ei võta veel pidureid ära.
Ma arvan, et süüdi on need tuled armatuuris. Poleks tuld, poleks probleemi. :)
selgeltnägi valerka
20:12 29.08.2016
looder ( nimi õigustab kandjat) kujuta ette olukorda kui klotsid kuluvad ning kolvid tulevad kõvasti välja, ja selle väljumise jagu pumbatakse silindritesse siis peaks ju paagi tõmbama vaakumisse
hari erinevate pidurivedelike vahetuse meetodeid ja vaata miks tagan surumine on kõige parem süsteem
http://www.brakebleeder.com/solutions/bleeding-brakes/bleedi
ng-methods/
v6sa
13:15 30.08.2016
Kas auto sai remonti mõnda MB sugelu tundvasse poodi?

Sel võiks olla veel SBC elektrooniline piduripump ja päris suvaline õlinäpp võib sellega susserdades endale (ja autole) kõvasti viga teha.

Võib olla varem maha roogitud see nikerdis, siis pole muret.

Peale pidurivedeliku oskavad ka teised vedelikud lekkida;) Kuniks puudub täpsem veakirjeldus, võib seal mida iganes olla.

Tuletan meelde, et kuniks pidur võimaldab autot peatada, on LS järgi lubatud ettevaatlikult remondikohta sõita. Iseasi, kui mõistlik see ettevõtmine on küsimise laadi järgi mitte eriti autoinimesel...
ziim
18:56 30.08.2016
Kui see peenike nire polnud juhtumisi kondensvesi, vaid pidurivedelik, siis kontrolli, kas tagarataste ees põhjaall on leket näha.
MB omanik
22:45 30.08.2016
Mul oli täpselt sama probleem. Selgus, et üks tagumine voolik oli läbi roostetanud. Süsteem sulgeb automaatselt lekkiva toru, õli rohkem ära ei kao ja kolm pidurit töötavad edasi. Nii et võib vabalt teenindusse sõita.
Edu
v6sa
10:55 31.08.2016
Hea MB omanik, kui kindel saad olla, et läbi on märanenud tagumise trassi toru (ja mitte voolik!!!), mitte pole leke põhipumbast?

Mina ei julge soovitada muretut sõitmist, aga kui närv peab ja auto pidurdab, siis väljaspool tipptundi proovida ju tasub.

Puksiir on muidugi kindla peale minek, aga eks igaüks ise teab oma närvikava tugevust ja rahakoti seisu.
ziim
17:24 31.08.2016
Näituseks SBC-ploki enda rikkekorral on kiirus piiratud ning pidurdavad ainult esimesed. Samuti on pidurdusj6ud väga minimaalne ning seismajäämiseks on vaja t6siselt kahe jalaga pedaaliotsas hüpata.
krii12
12:54 01.09.2016
Autol oli piduritorul leke, sellest oligi armatuuris kõik punane. Kõik nüüd korras.
................
13:16 01.09.2016
Vägev värk, 10p! neile kes soovitasid ikka sõitma minna....
63amg
21:12 01.09.2016
mis seal siis sõita pole.valad paagi täis ja sõidad.mõnel läheb kohe kõht lahti,kui mingeid tulukesi armatuuris näeb