Tere,
pöördun targemate poole oma väikse teemaga,plaanis vahetada esisillas õõtsad sarniirid stabikad,autoks 2001 avensis millised tootjad välistada.
mida oskate õelda DELPHI varuosade kohta.
Lähed poodi, loed ette auto andmed, siis mida vaja. Mina, pärast seda olen öelnud, et remondin endale, mitte müügiks ja paku mulle sellist hea hinna/kvaliteedi suhtega detaili ning olen saanud normaalsed vidinad. Kindlasti tulevad siia mingid tüübid, et alla selle nime ei tasu võtta ja bla-bla-bla. Aga kui ostad korralikust poest ( mitte äsja avatud neli või niisama pudina poest), kes on juba pikemalt turul olnud, ja ütled oma soovid siis saad korraliku kauba, sest nende käest liigub ju igasuguse kaupa ja kvaliteeti läbi ja nad oskavad soovitada, sest ega nemad ka ei ole huvitatud nende garantii asjadega sebimisest.
Suvaline tootja vs. lemf. on hinnavahe kindlasti x2, kas ka vastupidavus, ei tea. Enda autol vahetasin kõik lemförderi asjade vastu välja (sarniirid, rooliotsad, stabika kondid) Sõitnud 4 aastaga suts üle 70 000km, mingeid lõtke ega kobinaid pole. Selge see, et ära võta kõige odavamat asja, muidu sa jäädki neid riburadapidi vahetama.
Kui sa küsid lihtsalt juppi poest, siis antakse sulle alati kõige kallim. Kui küsid lõppu "ja et mis nad maksavad" pakutakse sulle alati alternaiivi ja odavamaid asju. 95% varuosa poodidest käitub nii ja seda on kulisside taga ka räägitud.
Mingis margifoorumis olid varuosad hästi ära lahterdatud, et on otse tehastele tootjad (kindel kvaliteet) ja on lihtsalt pakendajad (kvaliteet sõltub joppamisest).
Vaata ka Toyota klubisse, sealt leiab parema info.