Tegemist siis Is 250-ga 2007a ja summuti totaalselt nii eest kui tagant läbi omadega!On kellelgi samu kogemusi ja kuskohast on uus saadud!?! Ja kui saladus pole mis hinnavahemikus?
Kuule Walker-mees !
Ma kirjutasin, et mitte ükski B-osa ei paku sellele summuteid.
Võimalused on: originaal, välismaa netist otsida, otsida kasutatud või lasta sumpsimeestel aretada/keevitada. Viimane variant võib ebaõnnestuda selles mõttes, et vasturõhk mootorile läheb valeks ja pole enam sellist minekut ja mootor saab ka kahjustada.
Tegu on ju kõvade meeste autoga. Kõvad mehed maksavad ja ei hala. Kas autot ostes ei kalkuleerinud järelkulusid. Mis see uus siis maksab et ei jaksa alla kruvida
Mis kuradi kõvade meeste auto!? Sinu jaoks võibolla küll! Mulle on ta juba vanur ja ei soovi uuenäolist sellest enam teha..P..sse küll,kui sul pole küsimusele midagi vastata,ole parem vait.Ja hr PS,maga rahulikult,paaris-pütid on korras.
Walkeri summutite soovitajale,kraaps..
Kui tagumised paarispütid on korras, siis ega seal muud ei saagi veel olla kui esimene summutiosa koos kattidega. Kogu summutisüsteem koosnebki tal kahest poolest - esimene pool torude ja kattidega ning tagumine pool koos kahe paunaga. See esimene pool on uuena ostes sigakallis lõbu tänu kattidele. Võib vabalt olla pea su auto turuhind. Muud võimalust ma ei näe kui keegi lihtsalt seal vähe keevitab või leiad netist kasutatud.
katid ostad b osad. mootori mahu järgi. summutid tääpselt sama moodi kubatuuri järgi universaalsed. leksusel pole mitte midagi erinevat teistest autodest. sumps on sumps. selle töö on mürasummutus lõppudelõpuks ikkagi
Võta amayama.com-ist ka pakkumine. Ma olen LS-le mõned jupid sealt tellinud ja hinnavahe kuskil kahekordne siinsega. Transport muidugi kallis, aga üldiselt tuleb juppmaad odavam, kui siit osta.
Endal oli sarnane mure alles. Sumpsi toru roostes ja tegi korralikku mürinat. Käisin summutimeistrites Tondil. Pandi tunni ajaga uued torud alla, 100€ ja asi lahendatud.
Soovitan