Ssang Yong

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

SSangyong Tivoli. Elu kahepealise lohega

...
20:12 10.07.2019
Katusebokside puhul on määratud max kiirus millega sõita tohib ja 160 see kohe kindlasti ei ole. Thule omadel näiteks 130. Võid ilma jääda boksist, katuseraamist ja võib olla ka rahast, kui boks kaasliiklejale esiklaasi või mujale maandub. Niiet kasutusjuhendi lugemine on vahel kasuks ja ennetab probleeme.
Ning 60 000km on tõesti veel uus auto, seega lagunemisest ilmselt ka järgneva 40 000 jooksul eriti vist rääkida ei saa.
hkljkl
09:13 10.03.2020
kuidas masin vastu on pidanud, palju läbisõitu on tulnud?
...
17:57 17.06.2020
Arvestades vaikust, siis surnust räägitakse ainult head või mitte midagi.
WernerBeinhar
18:50 17.06.2020
Ei ole midagi kirjutada kui aus olla. Valan kütust juurde, Vahetan õli ja sõidab. 100000 täitub lähipäevil
2004 Ssangyong
23:06 17.06.2020
Tegelikult need Ssangyongid on üsna vastupidavad. Olen sõitnud nüüdseks 12 aastat 2004 Ssangyong/Daewooga- Mercedese tehnikaga auto on kõik ja vahetatud ongi mõned korrad õli koos filtritega, piduriklotse/kettad ja kässari trossid ning ka eelsüüteküünlad läksid mingi aeg uued peale. Tehnika kestab hästi, kerel hakkas ka esitiibadel värv mullitama ning need said eelmine aasta üle värvitud aga eks masinal ikka vanust ka
.
09:16 19.08.2022
Kaks aastat möödas- sõidab endiselt probleemideta?
V
11:59 19.08.2022
Väga tore blogi sellisele siin mitte väga levinud margile.Kunagi liikus Mussosid ja Rextoneid omajagu ringi,nüüd olen neid harva kohanud..loodan ka Tivoli järjejutu jätkumist!
Werner Beinhart
16:33 19.08.2022
Suured tänud, et keegi selle vana teema vastu veel jätkuvalt huvi tunneb!
*Auto on alles ja kasutame seda pere põhiautona. See tähendab seda, et kõik laste transportimised, suvilas käimised ja mud üle- Eestised sõidud teeme üldiselt Tivoliga. Igapäevaselt kasutab minu abikaasa seda tööl käimiseks. Hetkel on auto läbisõiduks 150000 km. korrad mõned olen küll juttu teinud, et peaks autovahetusele mõtlema kuid need ideed ei ole vilja kandnud. Ise mõlgutan salamahti plaani järgmiseks autoks midagi täiselektrilist. Aga hetkel sellega kiiret ei tundu olevat kuna Tivoli on täitsa tubli ja peab kenasti vastu. Kui ta samamoodi jätkab siis ei näe ma probleemi, miks ta ei peaks 10 aastat kestma aga eks aeg näitab
*Tivoli sai soetatud 6 aastat tagasi ja ostuargumendiks oli toona soodne hind, nelivedu ja üldine väljanägemine. Soovisin soodsat ja uut autot. Valikuteks oli veel minu mäletamist mööda Duster ja Vitara. Ostes oli see tundmatu loom kuna ma reaalset proovisõitu teha ei saanud ja toona mõtlesin, et kui 5 aastat vastu peab siis on juba väga lahe sest olgem ausad hind oli tal küllaltki soodne (mäletamist mööda gramm alla 16000) aga nagu ütlesin ei näe ma ka võimatuna, et ta kestab vähemalt 10 ja edasi.

*Nüüd natukene probleemidest:
1- Kunagi mõned aastat tagasi vahetati ära käsipiduritross kuna see oli mingi sita sisse võtnud ja ei tahtnud hästi maha tulla. Kirjeldasin seda muret juba aastatetaguses postituses.
2- Kaks aastat tagasi talvel hakkas jahutusvedelikku tilkuma esindusse pöördudes vahetati ära garantiikorras jahutusringi vaskseibid. Sõitmist see ei takistanud pidin lihtsalt esinduse aega ootama. Siiamaani on sellega kõik korras olnud.
3- Piduriklotsid ja tagumised kettad lasin ära vahetada. Esinduse poolne hind mulle ei meeldinud seega lasin need mittemargiesinduses 3 korda soodsamalt ära vahetada (Messauto). Varuosi pidin vist 2 nädalat ootama. Pmst. sama aja, mis oleks kulunud teenindusse aja saamiseks.
4- Kindalaeka sulgemismehhanism ei tööta hästi. Tundub, et mingi vedru on sees katki või lahti. Võtan kunagi ette kui vaim peale tuleb. Kasutamist ei sega.
5- Juhiistme külg on 20 cm pikkuses õmblusest lahti tulnud. Tõenäoliselt asi, mille peale kunagine ostja näpuga näitab ja ütleb, et Oi-Oi aga see auto on ju puhta putsis omadega jne.
6- Tagaluugi amort ütles töölepingu möödunud nädalal ülesse. Ei hakanud esindusse pöörduma. Ostsin tööriistamarketist 16 euroga uue.

That’s it

Lähiajal plaanin aku ära vahetada. Akutester näitab, et aku algsest mahutavusest on järele jäänud ca 60 protsenti. Winter Is Coming.
Selle kuu lõpuks pean läbima tehnilise ülevaatuse ja kui seal miskit välja tuleb siis eks annan Teile teada.

Suured tänud huvi tundmast!
.
19:36 25.08.2022
Siis on päris kenasti kestnud, aga 150K ei ole veel ka eriline number. Veermikus pole juppe vahetatud peale pidurite? Kui suur keskmine bensukulu on?
Werner Beinhart
19:58 25.08.2022
Tivoli praegust käitumist vaadates usun, et sõidab probleemideta teist sama palju veel. Veermikus ei ole tõepoolest peale pidurite muud vahetanud. Tegemist on 1,6 diiselmootoriga ja kütusekulu ei ole enam viimasel ajal väga pingsalt mõõtnud kuid see jääb kusagile 6,5-7 liitri kanti.
Werner Beinhart
18:07 02.08.2024
Vahepeal on jälle paar aastat möödunud ilma eriliste sündmusteta. Kuid nüüd on käes hetk kus õuele on ilmunud uus auto ja meie kahe peaga lohe hakkab uut omanikku otsima.

Muudetud 02.08.24 18:47

Deus
18:47 02.08.2024
Jõudu müümisel. Loeme reegleid ka enne kui uue postituse teeme.

Muudetud 02.08.24 18:47