Tere,
Leidsin sellise auto Peugeot 208 1.2 60kW bensiin,2012a Kas see masin on mugav, vastupidav ja ökonoomne ning milline on keskmine kütusekulu. Kas on 4,5 nagu auto andmetes või on see number suurem?
Algul plaanisin diiselmootoriga auto osta, nüüd mõtlen et äkki on ka bensiiniautod on ökod???
Palun pange oma arvamused kirja, nii saan mina ka targemaks.
www.spritmonitor.de
Kasuta seda lehte, inimesed märgivad oma paagid seal keskkonnas. Vaata erinevaid autosid, saad teada ka linna ja maantee umbkaudsed kulud. ca 6L on täitsa keskmine.
Tänan Aini soovitamast aga minu rahalised võimalused pole nii suured, ise arvan et ostaks bensuka hinnaga kuni 7000.
Eelmine kord tuli palju vastuseid et diiselauto ei soojene talvel ja on kallim remont ja hooldus, nüüd otsisin bensukaid, tundub et on täpselt sama marki auto aga juurde on märgitud erinevad kütusekulud, nii et ei tea millist uskuda.
Ma ei tea millise bensu mootoriga oleks kasulik osta, kas kõige nõrgemate andmetega või mitte.
Praegu ma tõstaks esiplaanile ökonoomsuse, sest kardan jälle sama reha otsa astuda, st saan auto mille kütusekulu on 9 l juures.
Selle üheksa võid saada ükskõik mis mootoriga. Kõik oleneb sinu sõidust. Üks papi kurtis mulle, et tema i20 võtab 9 sajale. Ütlesin, et pole ju võimalik. Aga kui papi paneb auto maja eest 10 min sooja siis tiksub kaks kilomeetrit poodi ning tagasi koju, siis polegi võimalik alla saada.
Kui paned palju maanteed, siis ka kolme liitrine täna trassil öko, vahe tuleb linnas sisse.
Tegelikult öeldi sulle juba teises teemas kah, et mõttekam on võtta esindusest uus masin. Need autod mida vaatad on väikeklass, mille hinnad uuena on vahemikus 9-13 tuhat eurot. Pane sellest 7000 osa sissemakseks ja võta liising ja ülejäänuga vaata juba ise edasi. Väikeklassi puhul saad liisingu lõppedes ilusti sissemakse ka tagasi ja kasko lisakulu pärast pole vaja muretseda, see on tänapäeval ikka juba mõttekas niikuinii teha. Väikeste hinnalangus paari aasta pealt on nii väike, aga selle ajaga on oma 40-80 tuhat ikka jõudnud läbi sõita. Kõik see kehtib tingimusel, et inimene on panga silmis klient.